💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 140 259
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 820
Дунев се завръща ,с огроомно самочувствие ,то чупки ,то стойки ,устата му прави едни заплашителни мимики ,погледът му кръвожадно-отмъстителен ,страхотия Sweat Smile

# 2 821
Дунев се завръща ,с огроомно самочувствие ,то чупки ,то стойки ,устата му прави едни заплашителни мимики ,погледът му кръвожадно-отмъстителен ,страхотия Sweat Smile
Ходи с патос 🤪

# 2 822
Момчил щедрий!
Отива му.
Време беше да махнат реката. Явно много са негодували.

# 2 823
  • Другата България
Аз съм потресена!!!!!!! Това е подарена победа!!!!
Каква подарена победа, да не би Алеко да бутна момчето от стълбата???
Нека сме обективни все пак, просто лошо стечение на обстоятелствата.
Никой не го е искал това, победата е служебна, както и в спорта при такива ситуации.

Димо обаче отново изкърти : “Можеш ли да продължиш?“
Той си придържа рамото с ръка, ама що да не продължи? Рейтинг, шооол, някакво рамо....ще го навре там, откъдето е излязло, и да продължава по трасето. Така де, няма да се глези!!!

# 2 824
Аз не гледах от начало, но реших, че Дунев вече се е върнал и тогава Момчи тръгна ?!

# 2 825
  • На Изток от Рая
Аз съм потресена!!!!!!! Това е подарена победа!!!!
Каква подарена победа, да не би Алеко да бутна момчето от стълбата???
Нека сме обективни все пак, просто лошо стечение на обстоятелствата.
Никой не го е искал това, победата е служебна, както и в спорта при такива ситуации.

Димо обаче отново изкърти : “Можеш ли да продължиш?“
Той си придържа рамото с ръка, ама що да не продължи? Рейтинг, шооол, някакво рамо....ще го навре там, откъдето е излязло, и да продължава по трасето. Така де, няма да се глези!!!
Ее, ти пък Мел Гибсън в Смъртоносно оръжие се измъкваше така от усмирителна жилетка и после нищо му нямаше, само си го наместваше😀

# 2 826
  • Някъде в Матрицата
Реката може да изчезне, точно когато се заговори, че и Марто може да смени племето. Колко удобно, биха казали братята хАмерикаци. JoyJoyJoyJoy

# 2 827
  • Брюксел / София
Уф, безмислена дилема пред Момчи!
Реката трябваше отдавна да е в историята!
Очаквах да получи нещо по-голямо за спечелване на залога!

# 2 828
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много лошо се контузи това момче, дано се оправи бързо! Алексата пак извади късмет, какво е това неговото, не знам. И в своя сезон все с късмета си вървеше непрекъснато. Е, и с благословията на продукцията основно, но все пак имаше и много късмет.
Дунев се завърна, сега ще гледаме как ще мъсти. Нямам търпение да видя какво ще направи,защото не смятам, че има интелекта, мисълта и способностите да сътвори нещо читаво. Joy
Момчил пък защо се замисли чак толкова дълбоко дали да отпадне реката или не? Така или иначе тази река не трябваше да я има на този етап. А и нали и те утре може да попаднат там.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 21:32 от Reinа

# 2 829
  • София
Ох, изтървах какъв е залога. Някой може ли да сподели?

Може ли някой да напише, защото аз се зачетох в темата и също изпуснах! 🫣

# 2 830
Ами... Алекса победи както побеждаваше и в сезона си... да, няма никаква вина за падането, ама все пак. Но поне ми спестиха ефирно време с него, а за ол старс се надявам да се завърти история около него с възмездие за ощетените за негова сметка.

# 2 831
  • Буркина Фасо
Ох, изтървах какъв е залога. Някой може ли да сподели?

Може ли някой да напише, защото аз се зачетох в темата и също изпуснах! 🫣
глей, глей ...
четенето тук по време на рекламите.

# 2 832
  • Другата България
Значи, за Рълев имунитет.
За Момчи, дилема. Ако Старейшините паднат, няма да са на реката, а на стопанството.
О, какво благородство, какво “предимство“, какъв жест от страна на продукцията!

А, чакай. Винаги има едно НО!
Всъщност, предимството отива , защото следващото “благородство“ на Тупаревци е реката да отпадне по дефолт. Joy
Та, всъщност, дошло е времето реката да отпадне като дестинация, и сега видиш ли, ще оставим някой ДРУГ да реши! Ама що да не го маскираме като НАГРАДА за някого, тоест, за Момчил?
Много са смешни, много.
И как очакват Момчил да реши реката да остане???

# 2 833
Бе адска болка си е изкълченото рамо, и моето се вади , абсурд да продължи. Какво стана, продукцията и нашите стратеги посече. Какви фантазии мислихме, пък то за едната манджа било всичко Grinning

# 2 834
Уф, безмислена дилема пред Момчи!
Реката трябваше отдавна да е в историята!
Очаквах да получи нещо по-голямо за спечелване на залога!
Е, то не остава много време … за кога ще става червен ?!

Общи условия

Активация на акаунт