💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 873
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 895
Ръльо Имунитетний JoyJoyJoy

# 2 896
  • София
Съвсем добронамерено, моля, не се сърдете. И не е към никого лично.
Някои от "конспирациите" тук са по-интересни от самия развой на събитията. Познавате, но и не познавате. Не е въпроса в проценти. Мисля си, че няма генерално доказателство дали Бога (или ангелите му) чете във Форума. Но съм още по-сигурен, че някои форумни "сценарии" са по-качествени, съдържат повече съспенс, логика, антилогиката на екипа, алгоритъма на самата игра... - отколкото могат да го измъдрят продукцията.
Неминуемо там някой е по-некадърен от друг, на един му свършило уискито, друг е махмурлия, трети толкова си може. Надценявате "ангелите" на Бога (и самия него, ояден от статуквото "2 телевизии-3 екипа"). А ако четат - давате им идеи, за които те взимат пари, а ние тук хабим емоции.
В шоубизнеса изобщо - а по нашите ширини двойно - морал няма. Пошлостта продава. Без контрол, без регулации, с измислени рейтинги (3К кутийки и до 2500 интервюта от 7 млн.). И колкото повече се обсъжда "нещото", толкова по-окрилени се чувстват "някаквите", дето го правят за парите си.
(Извинявам се. Разсъждението ми е глобално.)

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 11:35 от EmBrother

# 2 897
Всъщност от къде тръгна това, че ще има размяна на играчи, на вчерашното промо ли загатнаха
Ти остави какво са загатнали във вчерашното промо и как ние тук сме се заблудили, а защо и играчите там на терена са изпаднали в същото заблуждение! Laughing Това си е направо отвъд времево-пространствения континуитет! LaughingLaughing

# 2 898
Е нямал нищо Момчи, не е вярно, пак блесна Хиройски - спаси и двете племена от глад . Hands ClapHands ClapHands ClapHands Clap
Надявам се,че не е ирония.Иначе казах по -горе.Масата се кефи на Мартин и Вила.Такива като Момчил, както казва ММ не са родени за нашия свят! И няма нужда продукцията да го прави "Хирой", той си е такъв.
Но влизам в някакви ....и няма нужда
Масата ??? надявам се че Е с ирония

# 2 899
  • София
Не можах да разбера само хейта по Алекса. Какво е виновен сега? Че не падна той? Че не си извади рамото?

# 2 900
  • София
Е нямал нищо Момчи, не е вярно, пак блесна Хиройски - спаси и двете племена от глад . Hands ClapHands ClapHands ClapHands Clap
И когато се обединят ще е гледан с благодарност от сегашните гладиатори. Пък и нямаше победител в играта, все пак...

# 2 901
Не можах да разбера само хейта по Алекса. Какво е виновен сега? Че не падна той? Че не си извади рамото?
Ти остави, ами паралелно с тази тема, някой ми лайква и постовете в тази от миналата година, та докато се усетя, че коментирам Алекса, Виктория и Гого, а тях ги няма на терен, за миг се намерих и аз извън времето и пространството! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 902
  • Другата България
Е то и на Рълев му беше никва наградата. Той нямаше нужда от имунитета. Да му бяха дали някоя секирка, че да заприлича на Алексата.
Още повече, че на Рълев имунитета беше за един съвет, а не както е с гердани те, секирите, мотиките. Тях ги крие и ги ползваш когато ти прецениш
Та и Рълев нямаше нищо..
Има там едни умрели 60 гроша.
Общо взето май тези залози са  прах в очите. Е сега ако Дунев отиде да залага, не знам
Сравнявам двете “награди“ чисто игрово. По принцип, не спрямо играчите.
Едно е имунитет за седмица на човек, на когото може и да му потрябва, друго е ....нищо за същото постижение, или отгатване, или каквото и да го водят.

# 2 903
  • София
Крум може и да му е благодарен, ако стигне дотам. Виолета никакъв шанс, Теди прави, каквото ѝ кажат. Съмнява ме да му послужи за нещо това.

# 2 904
Ааа нямаше чак толкова хейт. Другият набързо се контузи. То аз лично докато видя с какво да го оплюя Алеко и играта свърши. Немах време

# 2 905
Аз не гледах, как пък да не си го причиня тоя мазник.
Видях накрая за Момчил, тъпо, нищо не спечели ,дрън-дрън.Каква беше дилемата не разбрах, кой би отказал да се махне реката

# 2 906
Денката много трепери да й отмъкнат Мартинчо! Nerd

# 2 907
  • София
Ох, пак го гледам😬Този Дунев колко е възмутен, че не го чакат със свито сърце 🤣
Те мислите са им с Момчил и как могат да ги прецакат, теб те забравиха човече , пука им дали си тук или те няма 🤣

А той един горд и чакащ венец 🤭

# 2 908
След всичките критики,че единия участник има предимство в битките,този път бяха подбрали точните участници за това трасе.Много жалко,че се контузи съперника на Алекса,но мисля,че щеше да стане здрава битка,въпреки че съдейки по началото не мисля,че можеше да го победи.

# 2 909
Оххх знам ,че още не е свършил сезона ,но твърди заявявам че това е Най-Слабия сезон от всички до сега!!!!Даже Момчил който ми е фаворит не може да го спаси в очите ми SmileyТакива безобразни глупости и неща става и измислят  ,че нямам думи SmileУсещам, че може и моето гледане да приключи скоро както са тръгнали нещата.Просто не ми е интересен .Става банален и много малумен сезон .Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт