Отговори
# 510
Наистина ли Али е сложил това на история Joy

# 511

Аз малко извън темата, но тази вечер в България и в много други страни в Европа се е наблюдавало северно сияние. Не знам сега дали се вижда нещо, но ако погледнете на Север може и да се покаже:)

по повод твоята публикация Kirilova98 цитирано:
Скрит текст:
ВАЖНО!!! СЕРИОЗНО ПРИРОДНО ЗНАМЕНИЕ: Налице е геомагнитна буря, като има вероятност и да се провежда поредното изкуствено напомпване с Електромагнитна енергия над територията на Украйна. Това довежда до изключително странно ЧЕРВЕНО СИЯНИЕ, което може да бъде интерпретирано като Северно сияние, но може и да сигнал за мощно напомпване с енергия на йоносферата, както и сигнал, идващ от дълбините на Земята. Интересно е, че това сияние е било видяно и от Румъния, Австрия и Унгария. Като част от снимките към поста са от Унгария.
Това със сигурност не е добър знак нито за Румъния, нито за България, защото подобни процеси показват сериозни смущения в геомагнетизма, както и възможна опасност от сеизмични събития. Както обясних в своето живо участие относно Лунното затъмнение, през Източна България, Северна България и Румъния преминава опасна линия относно сеизмична активност. За радост, само след около 8 дни следва нов Лунен цикъл, който вече не показва опасност за България и Румъния. Ето защо, за периода 5-13.11 е налице КОД ОРАНЖЕВО за сеизмична активност, като в периода 13-17.11 кодът плавно спада до КОД ЖЪЛТО.
От друга страна, когато много на юг се види Северно сияние, това е знак, че предстоят месеци и години с голямо социално и военно напрежение по лицето на Земята. За съжаление това знамение, което няколко пъти се е потвърждавало в миналото, се потвърждава и в настоящето, защото не само се водят войни, но и защото месец Ноември и до средата на Декември, е маркиран астрологически като период със сериозно повишаване на военната активност, авиационна опасност, сериозни катастрофи по пътищата, терористична и криминална опасност.

# 512
Наистина ли Али е сложил това на история Joy

Не е качвал нищо. Фенките пак са творили явно. 😃

# 513
Вал- ще го сложа и аз в скрит текст.

Скрит текст:

В следствие на силна магнитна буря, също може да се случи, която ни очаква утре и на 07.11
Видяло се е в България, Украйна,Холандия,Австрия и още..
А тук намерих и това:
https://www.nationalgeographic.bg/a/moshhna-slnceva-burya-szdade … 3Zo-o7F2Zq6BAwaWo

Не ги разбирам аз много, но дано не е нищо лошо! 🙏

# 514
https://vm.tiktok.com/ZGJoj7MM7/ Тяхното “обичам те” ❤

# 515
Сега гледам епизод 44 с превод,  и само на мен ли ми се струва, но момичето, което играе братовчедката на Пелин, е мистериозното момиче на Тарък? Или ползват същата актриса, но май е тя.

# 516
Нинка- Две различни момичета са, бъркаш се 😄

Утре Gazete&Televiziyon ще бъде на сет.. може да има клипчета зад кадър..

Малко среднощни спойлери:
Скрит текст:
Днес имаше въоръжено нападение срещу имението и къщата на Казим.
Тази вечер има снимки в паркинга на апартамента на Кязъм.
Може да покажат ретроспекция на Абидин и как той е спал с Пелин...
Нямало да има развод и скок във времето.
Ферит щял да има дете и от Пелин и от Сейран.
Това все още не е точна информация, но най-вероятно ще препишат детето на Пелин на Ферит...

# 517
  • София
От толкова спойлери, единствения верен, който помня е завръщането на рибата. Ако е имало други верни не съм ги запомнила, заради всички глупости, които се бълват.
Само за последната серия се говореше, че среднощната среща на Ферит е с Animal Fish и ще й пипа корема, Сейран ще го търси, той няма да вдига. Нищо подобно нямаше.

Четох днес, че са предприети мерки срещу глупостите, които се бълват за Мерт и явно има някаква истина в това

Журналистчето е изтрил клиповете

# 518
Смъртта на Фуат беше инцидент, никога не съм казвала, че Суна е виновна за него. Но, няма как да отречем, че този инцидент беше драматичната кулминация на събития задвижени от нейната колебливост и липсата на смелост. Де да беше вдигнала бунт тогава, както сега. Де да беше заявила любовта си към Абидин пред всички. Ако пък е мислела, че е невъзможна любов, да не му беше давала надежда, а после да облече бяла рокля за друг и да подсмърча безпомощно...
Де да беше...
Може би тогава Абидин нямаше да се напие, да остави прощално писмо и да вземе пистолет. Може би Ферит няма да му се налага да го последва и да краде, когото и да било. Корхан нямаше да умират от страх за живота на Ферит и Фуат нямаше да тръгне с чанта пари към своята гибел...
Суна не е молила за помощ, но и "едвам я навиха" да избяга. Сейран се колебаеше по- дълго уплашена за живота на "крадците" Суна, видя изход в критичната ситуация и се хвана, като удавник за сламка ... Същата сламка и онзи ден-  ще се женят с Кая! Какво трябваше да направи той? Или да я остави да я убият или да я подкрепи и да спаси живота й.
По много странен начин действията й или бездействията силно рефлектират върху други хора.
Ето защо уважавам сегашния й бунт. Крайно време е да се ориентира малко и да вземе съдбата си в ръце. Дори и да счупи главата си, поне ще знае, че сама е скочила (въпреки засилката от Ифакат).
Но е добре да не забравя от къде е тръгнала и кой й е подавал ръка, не за собствено удоволствие. Точно тези думи, точно към Ферит ме подразниха. Ако друг му ги беше казал щях да му стисна ръка Smirk

# 519
# 520
Малко в бяло👌

# 521
  • София
За първи път от няколко седмици съм много любопитна за фрага днес Simple Smile
И малко черно-бяло

# 522
За първи път от няколко седмици съм много любопитна за фрага днес Simple Smile
И малко черно-бяло

Аз също! Много се надявам Сейран да разбере за бебето в този епизод, не искам още да се протака това във времето... Ще видим.

# 523
  • София
На 99% съм сигурна, че ще разбере от някой друг, не от Ферит, но много се надявам той да й каже. Ще е хубаво да направят подобна сцена на тази след целувката със Суна, но все пак сценаристът е друг Simple Smile

# 524
Аз бях толкова щастлива заради Ферит-това, че докато спеше каза на Сейран, че трябва да й каже всичко, а после сподели и с Аби, че иска да й каже за бебето. Дори само заради това- Браво! Въобще много ми харесаха Сейфер и имаха много силни сцени в еп. 44. Какво ни чака обаче...

Общи условия

Активация на акаунт