Отговори
# 540
Ами точно това имам и аз предвид, реално нищо не става ясно - онази вечер, когато остана при мен. Той в първи сезон не спи при нея само веднъж.
Опитвам се да си докажа, че не е спал с нея в 19-та серия JoyJoyJoyJoy
То е ясно, че сценаристите ще решат накрая Simple Smile
И аз това се опитвам, Мистери🤣🤔 Не вярвам да е спал с хамсията в 19 епизод. Ако го е направил значи всичко е една лъжа, целия Ферит е лъжа.. Но надеждата умира последна. Аз му вярвам, дала съм кредит на доверие 🤣🤣🤣 Дано скоро ни покажат  кой, къде и с кого е спал 🤭😁

# 541
Уж , тук е станало за теб. Но MysteryG има друго виждане на " онази вечер" .....та да видим....То кога минаха 5 месеца, така и не разбрахме. Още чакаме поне един от 100 човека в тая къща да има РД. 
Уж тук е станало 🤦

https://youtube.com/shorts/VsKZ4I5xPnk?si=dmzcqhss9D8yco_P

На другия ден с цялата си наглост я води в къщата 🤦

Независимо къде живее Сейран, трябва да си вземе живота в ръце и да се махне от всички отвратяги. Лошото е, че дори не работи някъде, някой да й каже да отиде в чужбина 😂 Както Есра от Ask, mantik, intikam😂

# 542
Ако си спомняте, имаше спойлери навремето за тази сцена в 19 серия. Сутринта Ферит си обувал панталона в спалнята, влязла хамсията и казала, че закуската е готова. Баш са си спали тогава, но феновете вдигнаха бунт и ни показаха нещата невинни. Не съвсем де, щото Ферит май пак излезе от спалнята й сабах.

# 543
  • София
В тази или предната тема Рени качи чата с режисьораката, че нищо не било станало, та за мен въпроса остава спорен  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 544
Бурджу е лъгала и друг път. Какво да каже жената? Нали ще я вдигнат на балон.

# 545
Журналистите като питали Серенай за проектите ѝ, отговорила, че Шахмаран (сезон 2) декември месец или януари трябва да излезе освен ако няма промяна (така ѝ казали). 😍😍😍🐍https://www.instagram.com/reel/CzUHkSwoLyE/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Да излиза по-скоро, чее обожавам Джихан!! 🐍😍😍🙈🖤

# 546
Тази вечер май ще имаме късен фраг

# 547
Колко много подробности забелязват феновете и каква дълга памет имат, и в другите дизита ли е така? Щото това не е литературен шедьовър или самият живот, а нещо създадено за забавление и развлечение. Т.е. дори самите сценаристи го мислят, колкото да е зрелище и да хвани интереса за дадения епизод. Чак такава дълбочина едва ли е планирана.
Щом Ферит допуска, че може да е негово бебето, значи е имало близост. Може и да не са снимали сцена,  и пак да я добавят, филм да става.

# 548
  • София
Той Ферит и за детето на Султан не се беше замислил, добре че Сейран го попита. Да видим в тази ситуация Сейран като го попита кога е станало какво ще отговори Simple Smile

# 549
Днес ще има ли фраг или да си лягам 😄

# 550
Фраг все още няма, но пък има Мерт😁

# 551
В 19 епизод е станало сефтето. Joy  Тогава ни загатнаха с излизането от спалнята.Пелинка беше много доволна, облече го, изпрати го щастлива.  Не са подреждали квартирата, щом Фирит няма  грам съмнение относно бащинството.  Мисля,че ще се появи Сертер и бебето ще е негово.  Но това няма никакво значение, щом Ферит  е изневерил на Сейран.  Даже доведе момата  в спалнята им. Не коментирам,че времево Пелин трябваше да е родила два пъти до сега Joy

# 552
Самият факт, че Ферит вярва, че е баща е достатъчно обиден, дори да не е. Да изневери така на жена си и да й доведе любовницата на другия ден. Наглост до ента степен. Непростимо👿

# 553
Някой може ли да каже дали ще има фраг

# 554
Ееее прекалиха, не си лягам за да чакам фрага... Много са лоши😁😏😏направо си е психически тормоз,  накрая и ние ще тръгнем на терапия, то може да е с цел да подпомагат терапевтите.. да не казвам психо😏по цял свят🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 06:18 от Zvezdichka77

Общи условия

Активация на акаунт