Отговори
# 570
В описанието на героите на Шефика пише, че няма деца...
Но за драмата изведнъж има...
Изобщо четат ли сценаристите или рев и сополи да има..

# 571
Не го мислете - детето си е на Ферит... За по-голяма драма Joy

Рени, по- скоро бих ме убедили в непорочното зачатие Grinning
Но, да Ферит си е основен заподозрян. Даже и той си вярва

# 572
Не го мислете - детето си е на Ферит... За по-голяма драма Joy

Охх ... не вярвам,  но ако така са го скалъпили ще го преживея. Всъщност по-важно според мен е кога аджеба го направиха това бебе.

# 573
Това дете е загадката на сезона...
Ясно е, че на Ферит ще го препишат ама кога,как и къде си остава мистерия...
Абе за драма всичко ще измислят

# 574
  • София
Охх ... не вярвам,  но ако така са го скалъпили ще го преживея. Всъщност по-важно според мен е кога аджеба го направиха това бебе.

Сега гледах части от 19-та серия. Не дават Ферит да излиза от спалнята, а да става след закуска и да си тръгва. Но през цялата вечер, докато го няма Сейран реве и си мисли, че той прави кекс с рибата, така че и тя е приела нещата, че той е кръшкал тогава.
Въпроса, че това бебе ако е станало тогава, вече трябваше да се е родило, няма смисъл да се коментира JoyJoyJoy
Голямо разследване JoyJoyJoy

# 575
И аз мисля, че е безсмислено да се разследва кога и как е сътворено бебето на Хамсията. Ферит го прие, каза на Аби, че е бил с нея оная вечер. Тя говори, че носи частичка от него в себе си. И след 19 еп. спорихме, бил ли е с нея Ферит или не. Е, оказва се, че е бил, той си го твърди. От тук нататък топката е в Сейран.

# 576
Да, да аз за това те покреоям, че уж е когато се напи й и врътна ключето. Ама чак и инвитро си правели за да задържат мъжете по Турските филми 😆.Зарежи!
Мен друго повече ме терзае . Въпроса защо Зерин бута дъщеря си при Ферит. Ако девойката си е навила на пръста- приемам го, ама мамасита да те бута. Хубаво ще се ожени за Пелин, тя ще му роди дете, той ще кръшка 1- 2 години и накрая пак ще се разведе с нея?! Каква е целта на мама се питам?  Що за откачалка трябва да си буташ детето в ада.  
Охх ... не вярвам,  но ако така са го скалъпили ще го преживея. Всъщност по-важно според мен е кога аджеба го направиха това бебе.

Сега гледах части от 19-та серия. Не дават Ферит да излиза от спалнята, а да става след закуска и да си тръгва. Но през цялата вечер, докато го няма Сейран реве и си мисли, че той прави кекс с рибата, така че и тя е приела нещата, че той е кръшкал тогава.
Въпроса, че това бебе ако е станало тогава, вече трябваше да се е родило, няма смисъл да се коментира JoyJoyJoy

# 577
Охх ... не вярвам,  но ако така са го скалъпили ще го преживея. Всъщност по-важно според мен е кога аджеба го направиха това бебе.

Въпросът е, че поведението на Ферит след това, не беше като да е правил кекс с рибата. Държането към Сейран.. Особено в болницата след стрелбата, когато поиска да я целуне... Абе много мили моменти. Ааааа... Заключението е "Невинен до доказване на противното"Joy А и Ферит още не ги е осъзнал и сметнал нещата 🤣🤣🤣

# 578
Точно, поведението на Ферит на сутринта след "обичай ме" е единственият ми коз срещу твърденията на Пелин. Сега, вярно че Ферит и гузна съвест бяха несъвместими понятия в опреден период от живота му, но все си мисля, че към онзи момент беше излязъл от него. Но и осъзнавам, че търся логика там, където цари хаос- за сценария говоря. Тя, Пело също така изобщо не трябваше да се връща, но е тук Sunglasses

Струва ми се, че Зерин също вярва, че детето е на Ферит, иначе нямаше да подлага, нито дъщеря си, нито себе си на сегашното унижение. Прекалено е дори за нея Smirk

# 579
  • София
Мисля, че змиите са останали без пари и търсят изход от ситуацията.

# 580

Чакаме......

# 581
Този път Емрулах е надминал себе си Grinning Три часовника и две камбани Joy
На кой ще му изтече времето?

# 582
Мисля , че е дошло време да спра да правя пердположения за сценария. Ако прочета какво съм писала и предполагала , сигурно ще падна от смях. Търся някаква логика в хаоса. Няма такава !  Просто ще гледам и ще коментирам само това , коета се  случва.
Ферит си го прие бебето от раз. Нямам никакви съмнения , че е бил с Пелин в 19 еп. и не мога да приема наглостта му на сутринта да я заведе в спалнята си. Само затова заслужава да го  остави Сейран. И изобщо няма да се радвам , ако го подкрепи и застане до него. Дори наглостта и лъжата си  имат граници. Както и търпението. Ферит дали би я подкрепил , ако  му беше изневерила /без да е бременна/ и на сутринта му сервира Юсуф в спалнята уж да го пази ?

# 583
  • София
Май Ермулах има предвид, че започва работа по фрага Simple Smile Кой го знае пак какво има предвид.....

Има външни снимки в момента, на който му се четат спойлери
https://twitter.com/Selin346677

# 584
  • Яко в Матрицата...
Феро го докараха до положението “виновен до доказване на противното”. За мен си призна, че в онази вечер - 19 епизод, е “обичал” 🐟

Общи условия

Активация на акаунт