Отговори
# 90
Пелин ще се наиграе.. от злоба , никога няма да бъде щастлива.Дори да раздели СейФер , той никога няма да я обича , да я целува така , да я прегръща .. ще живее в сянката и спомена за Сейран.Ферит обича детето , обича идеята за него , а не за семейство с нея.
Пък нека Сейран е сама , стига да не е при баща си , тя ще успее да бъде независима и щастлива.

# 91
Ферит към Кая: "Бъди мъж"
Междувременно Ферит 😂
https://vm.tiktok.com/ZGJEj5dMd/

А това си ми остава любимата сцена: 😁😁😁
https://vm.tiktok.com/ZGJEjED2n/

Мистери, акаунта на бащата на Рамо не е ли заключен в инстаграм?

Да заключен е,но явно одобрява заявки. Например майката на Афра от три месеца съм й пуснала заявка и не е одобрила

# 92
По принцип освен Ферит никой не е развалил кармата в Корхан.
Тоест той е на път да я развали...
Иначе за Пелин съм съгласна,че на нещастие няма как да се гради щастие ,но пак казвам мисля,че това дете е негово на Ферит и няма да се роди.Ако сте гледали внимателно има три не разкопани гроба в гробницата на Корхан. Което означава ,че още трима ще умрат от фамилията.

# 93
  • София
Мистери, акаунта на бащата на Рамо не е ли заключен в инстаграм?

Заключен е, но една вечер му пратих заявка и на сутринта я беше приел.

# 94
Според мен трите гроба ще са за Нюкет( някакви такива мисли ми се въртят) дядото и бебето !
По принцип освен Ферит никой не е развалил кармата в Корхан.
Тоест той е на път да я развали...
Иначе за Пелин съм съгласна,че на нещастие няма как да се гради щастие ,но пак казвам мисля,че това дете е негово на Ферит и няма да се роди.Ако сте гледали внимателно има три не разкопани гроба в гробницата на Корхан. Което означава ,че още трима ще умрат от фамилията.

# 95
Те когато излъчиха неразкопаните гробове още нямаха идея да върнат Пелин бременна.Та не знам.

# 96
По принцип всички ще умрат.
Не се филмирайте толкова, нищо не следва логиката в това дизи. Следват се капризите на продуцента.

# 97
  • Яко в Матрицата...
Еве, как какво ще прави? Ще гледа бебето, докато родителите му ходят по купони 💃🤣

# 98
# 99
Много сладък Рамо Heart Eyes

Сейро отива в университета. Най-доброто, което може да направи.

Рени, нямам търпение да видя тези дни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100
  • Пловдив
Така Ренка прибирам си чичека нашата традиция си продължава навсякъде и това е... 🤍
Имам молба ако някой живее в Пловдив или близо до Пловдив да ми пише че ми е спешно!

Здравейге,  аз съм от Пловдив. С какво вода да бъда полезна?

# 101
Много сладък Рамо Heart Eyes

Сейро отива в университета. Най-доброто, което може да направи.

Много хубаво са я обляклии!!😍😍

Сейран най-сетне да стъпи на лекции!! Да не са я пуснали сама да ходи на университ, с корабче до Галатапорт?🤣🤣🤣
Интересно ми е какво ще се случва дано има сцени в университета. Дано се сприятели със състудентите си и си намери приятели. Нека излизат заедно, че Корханови нямат ни приятели, ни социален живот. 😂

# 102
Няма да убият бебе. Или ще го натресат на Сейран, или не е от Ферит 😂
Остава да закопаят метресата в гробницата на Корхан и вече оставам тотално без думи👿

А защо Ферит толкова се вълнува за дете? Да е една крачка пред Кая и дал внук на дядо си, или защото наистина иска да стане баща? Защото не ми се струва изобщо пораснал достатъчно, за да стане родител. 🤦

# 103
  • София
Опа
600 турски лири

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 16:31 от MysteryG

# 104
Не винаги желанието е равнозначно на достатъчно узрял.Факт е , че едно дете те променя коренно.Изважда от теб и най-доброто и най-лошото.

Общи условия

Активация на акаунт