Отговори
# 660
Искам да направя с Ферит това, което той прави с Тайлан на капака на колатаааа 😡😡😡😡

# 661
  • София
Като гледам нямам никаква идея как ще се разминат без Сейран да си тръгне и развод.
Още нещо лошо да им измислят.....
Ама той Ферит явно тръгва към чичото, сам пак ще се закопае.  Ох, Сейро, Сейро  Cry

# 662
Аз не мога да разбера, защо не разобличават всичко, което Пелин причинява на Ферит от самото начало??????
Ами я правят ни лук яла ни лук мирисала ами на всичкото отгоре отива там и се жалва , че чичото и е психо...
Алооооо Сейран какво да каже???
И нашичкия тръгва веднага да и помага...
Кралица на манипулацията и жертвата....

# 663
Интересен фраг. Нюкет е драма куин, страшна работа е няма да се даде току така я. Хареса ми, че Сейран реши направо да разговаря с Ферит  и да му метне снимките в лицето. Май е време Кязъм да си ходи вече, че той се превърна в клюкарката на имението, подслушва на всяка врата. Искаше ми се Абидин да потърси сметка на Кая и да поспорят за Суна, ама къде ти ... Дали финала няма е Сейро да вижда ПелФер... Thinking

# 664
Някой да преведе МОЛЯ

# 665
Не ми се вярва, че края на епизода е как Сейран ги хваща.. нали ще имаме 2ри фраг.. да видим там какви са ги скалъпили..

# 666
Дайтеее превод тези , които разбират……

# 667
Дали Сейран ще повярва на онази никаквица че едва ли не Ферит я притиснал да я целува и дали накрая ще се засекат в кафенето,какви неща ни очакват мале мила

# 668
Ще ме биете, но и Ферит трябва да види как някой целува Сейран, така случайно. А и Кая да е този, за мен е ок, драмата ще стане на ниво поне. 🤣🤣

# 669
Какво е това?? Сценария ли 😆😆😆

# 670
Кой и защо се обажда на Ифакат да я предупреди за Сейран? Тя с какво пък е замесена? Или може би Сейран вижда нея и Суна, а не Ферит?

За тези, които питат за превод, аз в ИГ гледах с руски субтитри.

# 671
Аз си се чудя друго -защо и Пелинчето, която боготвори Ферит не забелязва и не пита за ръката му... Rolling Eyes Просто си мисля по въпроса. Thinking

Тази с целувката, дано се окаже дъщеря на Шефика и отивайки в имението да се засрами от постъпките  и думите си. Ама и Феро май надушва, че някои прави нещата нарочно, айде да започва вече да разкрива интригантките, че много станаха.

# 672
Ще ме биете, но и Ферит трябва да види как някой целува Сейран, така случайно. А и Кая да е този, за мен е ок, драмата ще стане на ниво поне. 🤣🤣

Аз направо бих се радвала. Който ще да е  - Кая, Юсуф, Сертер, Тарък . Защо пък да не върнат някой от тях. То както е тръгнало. Но това не и се полага на Сейран. Тя трябва само да плаче и да прощава. Феро бей за едни танц и една прегръдка изпуши. Ако има целувка - ще има линч направо. Да не говорим за фенките на Ферит. Веднага ще се забрави вината на Феро и Сейран пак ще  е  виновната. Тя вече виновна по презумпция стана.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 22:32 от Kami_J

# 673
  • София
Дано поне Сейран ги хване и им вдигне скандал, та Ферит да не стигне до чичото.

# 674
Мистери- днес имаше такъв спойлер.. май го споделих в скрит текст.. че Сейран хваща рибата и Ферит..

Охх колко ще ми е хубаво, когато Ферит разбере какви ги върши Пельооо..... по-бързо да става... че май и на него му свети лампичката вече, че някой му върти номерца...

Общи условия

Активация на акаунт