Отговори
# 675
Кой и защо се обажда на Ифакат да я предупреди за Сейран? Тя с какво пък е замесена? Или може би Сейран вижда нея и Суна, а не Ферит?

За тези, които питат за превод, аз в ИГ гледах с руски субтитри.

Аз си мисля че тя знае че Ферит и Пелин са в кафенето и се опитва да спре Сейран да не ги види и май й се обади подчиня на дядото ,забравих му името. Ама пък като се замислим може да се опитва да спре Сейран за не види Кая и Суна. Много объркан сериал

# 676
# 677
  • София
Мистери- днес имаше такъв спойлер.. май го споделих в скрит текст.. че Сейран хваща рибата и Ферит..

Охх колко ще ми е хубаво, когато Ферит разбере какви ги върши Пельооо..... по-бързо да става... че май и на него му свети лампичката вече, че някой му върти номерца...

Знам го спойлера, но кой ги знае какво ще излъчат. Той Ферит толкова се усеща, че я хвана под ръка да си ходят. Ако и в тази серия го изкарат идиот като в 43-та, не знам....

# 678
Мистери- днес имаше такъв спойлер.. май го споделих в скрит текст.. че Сейран хваща рибата и Ферит..

Охх колко ще ми е хубаво, когато Ферит разбере какви ги върши Пельооо..... по-бързо да става... че май и на него му свети лампичката вече, че някой му върти номерца...

Знам го спойлера, но кой ги знае какво ще излъчат. Той Ферит толкова се усеща, че я хвана под ръка да си ходят. Ако и в тази серия го изкарат идиот като в 43-та, не знам....

Май натам вървят нещата...
Как може една жена, която не иска и в сезон 1 я направи по-ниска и от тревата, сега изведнъж я иска?
Че чак не се и съмнявал, че детето е негово?
За тази постъпка Ферит няма извинение.. не знам какво ще говори пред Сейран ама вече доверието и е на 0...
Това само един психопат може да го напише...

# 679
Нюкет със сигурност е ку-ку, явно затова пие и хапчетата. Кая не мога да го разбера вече, май ще го разкриваме тепърва. Щерката на Шефика ще си го получи, като отиде в имението и види Ферит, всичко ще излезе наяве. Но тая хамсия ли е, скумрия ли е... Лелеее злобарка, как не я е срам, дете носи... Ферит, ах, Ферит... Много бързо забравяш. Сейран, още колко може да понесе това сърце😥. Нооо... Ще почнат да се разплитат нещата. Само търпение.

# 680
Открийте разликите....
Те друго сценаристите не могат да измислят, освен любовници и деца..

# 681
  • София
Фрага с английски субтитри
https://twitter.com/antepfistigi_dz/status/1721989792223695261?t … khv4QxibK08w&s=19

Всичко мога да понеса като проблеми, които им създават, но не и да пишат Ферит като идиот.

# 682
Само Шефика не влиза в стаята на СейФер с гръм. То като аврамов дом разрадено бе...всеки влиза, тряска...порез врати, през прозорци. Те нашите затова изперкаха 😄. Може ли да се съсредоточи човек в тая навалица.

# 683
Ферит заслужава Сейран да си намери един мъж дето да я уважава и цени и да му ги върне тъпкано. Лично аз не искам такъв развой на събитията това са СЕЙФЕР трябва да преминат през всичко,ама така да ми се държи с тази хамсия под ръка да ми я хваща ,ти в ред ли си???

# 684
  • София
Не стига сцените, дето изтекоха днес, ами и този фраг. Как ще накарат хората да гледат?
Ама и аз какво се чудя, сигурно рейтингът ще удари 10, нали има хиляди интриги и главната страда.

# 685
Кязъм ми е страшно отвратителен така да подслушва на вратата...

# 686
Не стига сцените, дето изтекоха днес, ами и този фраг. Как ще накарат хората да гледат?
Ама и аз какво се чудя, сигурно рейтингът ще удари 10, нали има хиляди интриги и главната страда.
Рейтингът ще се покачи  аз си имам моя теория за това. Но! Един нормален не остана в това дизи! То бива скандали, реване, тръшкане, ама стига вече... Хайде да има нещо и за душата

# 687
Охооо, ама тя "целуващата" направо си разказва на Сейран, че са се целували с Феро...пък Пельо- вика на Ферит, че вуйчо й разбрал, че не си е вкъщи Пелин, и че са заедно.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 23:41 от Ponky

# 688

Сейран влиза в някаква административна сграда ( минава през детектор)
Кая ме кефи, хич не й цепи басма на малката шефка. Сейран най- се дразни някой да не й се подчинява.

Тази " дъщеря" на Шефика- ..първо нали Шефика нямаше деца 🤦‍♀️, сега се появи..ама нищо де. Тя дъщерята не знае уж къде работи майка й , и не познава Ферит.. а същевременно го целува, че и на Сейран разказва...значи знае кой е ?! ...а той деде не каза ли , че Шефика му е най- близка, от 40 години работи за него.....? ....майка ти не подвива крак, ти въртиш из най- скъпите Истанбулски дискотеки.
Хич не ми харесва непоследователноста на сценария!

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 01:00 от Ela1

# 689
Децата го обичат 🥹❤️
Неговата усмивка  🥹🥹
Туба Бюйюкюстюн е харесала фотосесията на Мерт в инста..

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 00:29 от Kirilovaa98

Общи условия

Активация на акаунт