Битовизъм- спор, дреболия или не

• 8 399
  • 213
  •   1
Отговори
# 45
Ами честно казано не виждам защо една жена или мъж трябва да е толкова свръхконтролираща, че да нарежда какво да носи половинката.

За мен това е недопустимо.
Щом е толкова кисела сигурно има нещо друго, дето я дразни и си търси повод да те яде.

Нещо не е наред в цялата ситуация.

# 46
Тази жена не харесва теб като визия, за това се заяжда за  най-малкото.

# 47
Часовникът не е лош. Изборът е въпрос на личен вкус. Инфантилно и манипулативно е да се създават драми за това, та цупене, та "не ме докосвай". Опитва се да ти се качва на главата, аз не бих позволила такова отношение на твое място.

За мен обаче проблемът е, че все е крива и недоволна и никога не се усмихва. Животът е кратък и такъв човек само ще го вгорчи, но всеки сам си решава.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 08:43 от Анонимен

# 48
  • София
Покривката е потресаваща. Ако тя я е избирала, представям си как те е облекла. И съм убедена, че си те представя със смарт часовник и мокасини на бос крак. Simple Smile
Часовникът не е нито прекрасен, нито грозен. Нормален мъжки часовник. Марката не ми допада на мен, но имай предвид, че сериозните мъже носят точно дядовски часовници, защото са класически и здрави.
Часовникът обаче не ти е проблем. Хич даже.

# 49
Винаги съм се чудил на хора, които търпят други хора само за да не бъдат сами. Това не е да кажем някакъв дребен компромис, както е нормално да се правят такива в едно семейство, но това да не си щастлив и то само за да не си сам, не разбирам. Ще ми каже, че ми е дядовски часовника и ще и дам един дядовски увиснал уй, образно казано.

# 50
Покривката е потресаваща. Ако тя я е избирала, представям си как те е облекла.

И аз първо забих поглед в покривката Satisfied

Нормален часовник , ненормална жена . И по-зле ще става . Дано си намериш друга , която да не е компромисен вариант .

# 51
Значи, аз също мисля че домакинството е за двамата защото заедно живеем и ползваме всичко. Тази покривка е само за вечеря, иначе имаме по - хубава и официална. А дрехите си ги купувах аз, тя просто ми помагаше в избора понеже има по - добър поглед върху нещата. Казва ми, че иска да изглеждам по - добре. И да наистина не бих го търпял това нещо цял живот. Най - малкото защото съм ведър и усмихнат човек и не мога да съм намусен постоянно.
Просто ми се искаше да дам шанс на връзката, а не при най - малкото да се разделяме, като повечето.
Явно часовника не много младежки. Според повечето коментари. Чудя се, ако с всички вас да речем бях на първа среща бихте ли ме харесали с този часовник?

# 52
  • София
Аз лично не харесвам хората по вещите им, а по излъчването и по цялостната визия.
И какво значи "по-официална" покривка, а тази е само за вечеря? Не ви ли приятно да ви е стилно, красиво и подредено, докато вечеряте? Нали уж тази жена иска да си стилен, та не я ли вълнуват и другите неща наоколо да ви радват окото?
И би ли обяснил какво младежко излъчване целиш (или пък тя)? Какъв стил и визия иска да имаш? Че понякога се получава голяма гротеска.
За младежите обичайно е характерна липсата на стил, но това може да бъде простено на 15-годишен тийн, докато на 40-годишен мъж не.

# 53
  • София
Значи - аз часовници не нося и никакъв поглед върху им нямам, еле пък мъжки.
Та.. не мога да бъда полезна дали ми харесва или не - часовник като часовник. Обаче, ако партньорът ми се държи така, заради ЖЕНСКИЯ часовник/обувки/яке/клин, който съм си купила и ми харесва ще го пратя в 10та глуха. А, ако ми заяви, чене иска да го докосвам - няма на 1во време, но ако много ми писне може да да откажа да го докосвам изобщо.
Аз много обичам да ходя цветно - шарено. И за някой това може да е неприемливо за жена на 45г, но да престана да си ходя както ми е готино, заради някой друг, било то и мой партньор няма да стане. Особено, ако ми се налага.
В крайна сметка си ме харесал каквато съм, нали. Разбира се, че може да не харесваш моя вкус, затова сме различни хора, ама да ми налагаш мнение - няма да се получи.

# 54
Сега пък за покривката се захванахте. Нормална покривка, нормален часовник, странни отношения.

За мен лично това са хора без проблеми. Жената е меко казано недорасла.....ще се сърди за някакъв си часовник?!? Луда работа....

# 55
Извинявам се, но си представям въпросната жена какво си е мислела в началото на връзката "Не ми харесва този мъж (примерно как се облича, за друго не знаем), но под моята веща ръка може и да излезе човек от него". И сега е в нетолкова тих бяс, че с часовника удря на камък. Показателно е и какво й е важното във връзката, за което прави проблем!

ПС: Моят приятел се облича страшно консерватино, като ми навлече едни карирани ризки и мъжки блузи и ме дразни понякога с еднообразието, но и през ум не ми минава да му променям гардероба. Бъзикам го от време на време на майтап, че е голяма консерва, той не се впечатлява особено и ми отговаря, че аз сама съм си я избрала тази консерва, и така.

# 56
  • София
Не е покривката проблем, а претенциите й, така е. Но претенции аз лично бих приела от човек, който наистина съм признала за капацитет по отношение на въпроса, който се опитва да ми дава наклон.
Ако не го смятам за такъв, няма да се старая да го слушам. Затова се опитвам да разбера дали тя наистина е с вкус и разбира или просто обича да е "отгоре" и да се налага за всичко.
Не бих приела който и да е да ми дава наклон, когато нещо ми харесва.
Факт е, че има мъже, които наистина имат нужда от побутване, но не с бутонките.

# 57
Абсолютна дреболия. Супер, пробвали сте, и е станало ясно, че с такива драми по-добре да се разделите. Да си намери тя някой, който ще го търпи това нейно поведение, а ти продължавай да търсиш. Каза, че си на ново място от скоро, дали там няма да се запознаеш с интересни хора?
Но по-добре сам, отколкото потъпкван до края на живота си.

П.П. Нищо не разбирам от мъжки часовници, но смятам, че с правилното облекло ще изглежда добре. Черпи идеи от Pinterest.

# 58
Ми .. часовник... аз не се впечетлявам.
А има ли вариант да е искала да ти купи тя за подарък или вече да ти е купила и затова да настоява да върнеш този?
ММ също носи часовници, аз изобщо не харесвам. Ама грам не ми е хрумнало да гладам каква марка бил или нещ друго.

# 59
Ето един виц по темата.
Една жена излиза на първа среща с непознат и решава да не му казва, че има деца, за да я прецени преди всичко като жена, без предубеждения.
Вечерят в ресторант, разговорът върви много добре, хапват си, пийват си и мъжът казва:
-Хайде да минем към десерта!
Жената:
-Не го и помисляй, преди да си изядеш зеленчуците!

Твоята приятелка май мисли, че ти си просто още едно дете вкъщи. Тя взима решенията, ти ги изпълняваш. Няма ли как да й покажеш, че вече си порастнал? Щом си на 39, значи от 35 години вече не си на тази възраст.

Общи условия

Активация на акаунт