Битовизъм- спор, дреболия или не

• 8 349
  • 213
  •   1
Отговори
# 210
Избрал си жена, защото е домакиня и СИ гледа къщата?
Аз весела домошарка и домакиня не съм виждала - всички са кисели от къщната работа( нищо, че те държат да я свършат перфектно и без помощ) и от това, че не излизат.

Ами, домашната работа двамата я вършим и излизаме. Не сме постоянно в къщи

# 211
имаш изисквания като за прислуга с екстри и сега ревеш, че тя имала мнение..
май сте се намерили..
Не са изисквания, просто споменах добрите й страни също. Понеже ме обвиниха, че само съм я обвинявал

# 212
Авторе, някакви пенсионерски са ти предпочитанията -  домошарка и да готви. А си още млад мъж, можеш да си намериш и по-млада и по-разбрана жена, даже без деца. И най-възмутителното е, че ти прави проблеми за твоето. Това не те ли отблъсква? Пуснал си тема, че тя  не ти харесва часовника, и чак на трета-пета страница вметка, че ти прави проблеми като идва детето. Не са ли ти странни приоритетите?

Не ми е приоритет часовника, просто от него се стигна и до другитр проблеми и да отблъсква ме това, че се опитва да ме отдръпне от детето малко и не по директен начин. Той и моя син е малко по - палав и понякога ти вдига нервите. Но дете е все пак

# 213
Така и не разбрах защо хората носят часовници, когато часът го пише на джиесема. Честно. Кажете ми причина, несвързана с демонстриране на статус и финансови възможности.

Аз не обичам бижута, нося единствено часовник и е чудесен аксесоар. Освен това често гледам часа и съм свикнала да го виждам с едно движение, вместо да ровя за телефона.

Авторе, за какво си с тази жена, освен от безизходица и понеже ти е сменила гардероба? Вече сериозно си мисля, че си тук да пробваш нов терен.

Благодаря на всички за мнението. Пак повтарям изобщо не съм тук за свалки. Това ще е последния ми коментар по темата. Благодаря ви за различните гледни точки. Исках да чуя женската страна. Благодаря
Желая ви здраве и щастие

Общи условия

Активация на акаунт