Битовизъм- спор, дреболия или не

• 8 351
  • 213
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Така и не разбрах защо хората носят часовници, когато часът го пише на джиесема. Честно. Кажете ми причина, несвързана с демонстриране на статус и финансови възможности.
Много ми е удобно, дори да погледна на телефона колко е часът, някак мозъкът ми е вързприема тази информация, ако не си го повторя 2-3 пъти на ум. Като си погледна часовника веднага ми става ясно. Може би е навик, може би е от омразата ми към дигиталните цифри, хах.

Гаджето на автора чисто и просто е с поведение на 15-годишна. И не, няма да се промени. Човек с годините само по-крив и кисел става. Може и да се промени, но няма да е с теб.
Когато една граница на поведение е премината, няма връщане назад.

# 151
Кои са добрите й качества, които засенчват събуждането всеки ден до намръщена физиономия?
Човек или е ведър и спокоен, или не е. Няма да се оправи ей така, ако е крив човек.

# 152
А не ти ли е важно да се държи добре с детето ти? Или то не е проблем, има си майка.

# 153
Това с изненадата с рождения ден или тя си го е нагласила като оправдание, или ти си го измисли, за да я оправдаеш, като видя, че не се среща сред другите жени.
 Представяш ли си тежки думи и двудневна сръдня, придружена с критика за даден предмет, а след месец " оооо изненадаааа, аз ти го купих, пък ти го върна, радвай му се"? Дали ще му се зарадваш, а?
Не знам какво чакаш да се промени. Никой не се променя. Много са имали тежък живот (и аз включително), но сме позитивни и мислим за хората около себе си, за техните чувства. Тази жена е съдист.

# 154
Към написаните доводи ЗА часовника: (за спорта ме изпревариха), но особено за мъж е идеалното бижу.
Жените носим обеци, гривни и какво ли не, докато мъжете са ограничени откъм бижута и един хубав часовник може да е идеалното допълнение към всеки тоалет.
И по време на полет или шофиране е по-удобно.

Авторът продължава фино да вдига завесата за ужасяващата картинка.
Кога е моментът да викнем да бяга с 200?

Ами мислех само за часовника да кажа, но те доста са свързани нещата. Решил съм още малко време да дам и после времето ще покаже.

# 155
Ако е вярно това за рождения ден... на тази жена й хлопа дъската, наистина. Първо, какво е това плашещо желание за контрол, и второ, нормален човек ще реагира по друг начин - ще каже ее, мислих това да ти е подаръка за празника, но сега ще избера нещо друго. И темата ще приключи.

# 156
Ти не каза абсолютно нищо позитивно за тази жена, нищо нищичко.
Какво и харесваш? В какво се влюби?
Ако очакваш всички да я плюем и това ти доставя някакво удоволствие, не го очаквай и от мен, аз ще пропусна.

Какъв стенд бай, спокойно можеш да работиш нещо и без договор. За мен това съшо е мноого, много кофти. Ако ни е трудно имаме 2 деца и мъжа просто лежи 3 месеца, черен ще ми стане. Защо не е скъсала с теб и аз не знам.
Пусни я тази жена да си търси мъж, докато е млада и децата не са се привързали много. Няма нищо ама нищо общо часовника.

Не очаквам да я плюете и не ми доставя удоволствие. Просто си споделих проблема.
Тя е домошарка, обича да си гледа къщата. Перфектционистка е в чистотата. Готви страхотно. В леглото си е супер. Не е глупава. Борбена е. Не се предава лесно. Това са все качества заради които съм с нея

# 157
Избрал си жена, защото е домакиня и СИ гледа къщата?
Аз весела домошарка и домакиня не съм виждала - всички са кисели от къщната работа( нищо, че те държат да я свършат перфектно и без помощ) и от това, че не излизат.

# 158
имаш изисквания като за прислуга с екстри и сега ревеш, че тя имала мнение..
май сте се намерили..

# 159
  • София
Авторе, какво време ще й даваш и ще преценяваш, когато сте набъркали 2 деца в това? Не може да си сериозен!
В чие жилище живеете?

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 16:55 от Fever Ray

# 160
Авторе, някакви пенсионерски са ти предпочитанията -  домошарка и да готви. А си още млад мъж, можеш да си намериш и по-млада и по-разбрана жена, даже без деца. И най-възмутителното е, че ти прави проблеми за твоето. Това не те ли отблъсква? Пуснал си тема, че тя  не ти харесва часовника, и чак на трета-пета страница вметка, че ти прави проблеми като идва детето. Не са ли ти странни приоритетите?

# 161
Ти не каза абсолютно нищо позитивно за тази жена, нищо нищичко.
Какво и харесваш? В какво се влюби?
Ако очакваш всички да я плюем и това ти доставя някакво удоволствие, не го очаквай и от мен, аз ще пропусна.

Какъв стенд бай, спокойно можеш да работиш нещо и без договор. За мен това съшо е мноого, много кофти. Ако ни е трудно имаме 2 деца и мъжа просто лежи 3 месеца, черен ще ми стане. Защо не е скъсала с теб и аз не знам.
Пусни я тази жена да си търси мъж, докато е млада и децата не са се привързали много. Няма нищо ама нищо общо часовника.

Не очаквам да я плюете и не ми доставя удоволствие. Просто си споделих проблема.
Тя е домошарка, обича да си гледа къщата. Перфектционистка е в чистотата. Готви страхотно. В леглото си е супер. Не е глупава. Борбена е. Не се предава лесно. Това са все качества заради които съм с нея
Тогава си мълчи, изпълнявай заповеди и си живейте щастливо. Каква е драмата, хем питаш за мнение, хем е невероятна и проблеми няма?! Хвърляй часовника и толкоз.

# 162
  • София
Обожавам часовници. Мисля, че като всяко бижу и те символизират нещо. Може и смешно да звучи, дреболия, но като има драма около бижу, часовник, нещата са зле.

# 163
  • София
Така и не разбрах защо хората носят часовници, когато часът го пише на джиесема. Честно. Кажете ми причина, несвързана с демонстриране на статус и финансови възможности.

Аз не обичам бижута, нося единствено часовник и е чудесен аксесоар. Освен това често гледам часа и съм свикнала да го виждам с едно движение, вместо да ровя за телефона.

Авторе, за какво си с тази жена, освен от безизходица и понеже ти е сменила гардероба? Вече сериозно си мисля, че си тук да пробваш нов терен.

# 164
  • София
Когато една жена няма никакви други качества и достойнства, се изтъква, че е перфектна домакиня. Надявам се мъжът ми никога да не ме описва по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт