Битовизъм- спор, дреболия или не

• 8 399
  • 213
  •   1
Отговори
# 165
Весели и щастливи домакини има само по филмите за предградия, където по цял ден си пекат кексчета и клюкарстват. Е, или ако си домакиня с прислуга, що да не си весел тогава. Grinning

Тази жена си иска матриархат и това е. Аз ако наливам акъл 24/7 на мъжа ми, пиля му за всяко нещо, че даже и как се облича, със сигурност ще си кажем чао. Същото е в сила ако и той реши, че е моден гуру и тръгне да ме преправя по прототип на инстаграм модели. Това е безумно просто. Grinning

# 166
Ти не каза абсолютно нищо позитивно за тази жена, нищо нищичко.
Какво и харесваш? В какво се влюби?

Не очаквам да я плюете и не ми доставя удоволствие. Просто си споделих проблема.
Тя е домошарка, обича да си гледа къщата. Перфектционистка е в чистотата. Готви страхотно. В леглото си е супер. Не е глупава. Борбена е. Не се предава лесно. Това са все качества заради които съм с нея

В такъв случай пиши в темата Модни консултации да получиш мнения относно часовника.

# 167
Значи както разбирам освен всичко друго, ти прави проблем и за двата дни с детето ти? Евала. Сигурно е богиня в леглото да я търпиш, но за гореспоменатото пак НЕ е оправдание. Или и скръцваш със зъби и да влиза в пътя, или чао.

# 168
Ти не каза абсолютно нищо позитивно за тази жена, нищо нищичко.
Какво и харесваш? В какво се влюби?

Не очаквам да я плюете и не ми доставя удоволствие. Просто си споделих проблема.
Тя е домошарка, обича да си гледа къщата. Перфектционистка е в чистотата. Готви страхотно. В леглото си е супер. Не е глупава. Борбена е. Не се предава лесно. Това са все качества заради които съм с нея

В такъв случай пиши в темата Модни консултации да получиш мнения относно часовника.
Там ще му кажат, че трябва да е с определен стил( ретро-елегантен ли да го нарека...), че да му отива на визията този часовник.

# 169
  • София
За мен, а и според общото правило за разведени, щом кажеш " ще се видя с детето", това е свещено време и никой не мрънка.
Ако някой каже "копче" за времето с децата, просто е чао.

# 170
Някои хора харесват и предпочитат домошарите, спокойствието, домашния уют (това много се връзва със зодия Рак, впрочем). Недейте така, разделихте го човека. За мен червени флагчета са ми единствено инфантилното налагащо се поведение и недоволството, но ако се изговорят нещата и напаснат характерите, може и да има мир и съглашение.

# 171
Жената е киселячка по природа. Ето, отхвърлихме подозрението за недоклатеност и остана фактът, че не е ведра, не е била и няма да бъде.
Ако това те устройва, авторе - твоя си работа. Но да киселее и за единствените ти два дена с твоето дете, е меко казано непростимо.
Безработен те е взела - намерил си си работа. Но с дете те е взела и това няма да се промени - поне се надявам, че заради някаква си перфектна домакиня няма да си изоставиш детето.

Не знам, не я харесвам тази твойта жена. Не обичам мърморани и мърморковци и това е. Но ти си я обичай, само не чакай да се промени, защото ще има да чакаш.

# 172
ужасно е това с детето, но да не се правим, че болшинството жени не са такива...
чуждото дете все им пречи и гледат да отдалечат бащата от него..
топката е в бащата все пак..

# 173
Не разбрахме кой е зодия рак. И двамата отговарят на профила на зодията.

# 174
Жената явно е обсебваща и налагаща се личност, която ще се стреми да му отнеме свободната воля. В живота си съм виждала доста такива и не са рядко явление, въпреки че често действат в определени направления, а не са тотално доминиращи мъжете си. Например изтриването на старите приятели, облеклото, маниерите и прочее. От друга страна има доста мъже, на които явно им харесва подобно третиране. Поне до време, преди да им писне на средна възраст.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 18:35 от Черна станция

# 175
Отношението към вашето дете е много силна червена лампа. Според мен. Сигурен ли сте, че я обичате, а че не я съжалявате?  Между другото няма мъж или жена без някакви тежки преживявания в живота си, всички сме имали такива моменти, но не трябва да се оправдаваме с тях, а да ги преодоляваме и продължаваме напред. Каква вина имате вие за нещо назад, не сте виновен. Играе го жертва, така изглежда. Това не е никаква сила на характера, нито борбеност, бъркате, това и е удобно на нея, за да се налага. Другото възможно е някаква благодарност да изпитвате за кекса и секса. Но и това не е любов. Вкусна храна в днешно време има навсякъде, не може да се определя една жена с нея, спокойно никой от вас може да не готви, но да похапвате вкусни и разнообразни манджи всрки ден. Оправих манджите, сега другото. Интимното общуване е много важно, но не си представям/ поне аз не мога/ каква страст мога да изпитвам с човек, който постоянно ми играе по нервичките, вечно е намусен, прави ми забележки за всичко и ми поставя ултиматуми. Такива хора не се променят, ако ще да я заринете с лукс, тя пак ще мрънка, такава им е природата  - предпочитат да ги съжаляват, вместо да се вземат в ръце и да поемат отговорността за собствения си живот. И като не стане както те си го представят/ та дори и за един часовник даже/ казват:  “ той/ тя не ме обича. Не, голямата любов не изглежда така и тези, които са написали, че сте заедно, само за да не сте сами, излизат прави. Но това пак е самота. И тя, без да се усетите, ще ви промени, тя е започнала да ви променя, вие се съмнявате дали трябва да носите харесан и купен от вас часовник, питате странични хора дали е хубав, само защото на нея не и допада точно този модел. Предполагам, повечето тук са имали по някоя несполучлива връзка през живота си и са давали много, но винаги не е било достатъчно за човека отсреща. Ако и вие сте в същото положение, разберете, светът да и сложите в краката, тя пак няма да е усмихната и доволна. Само с добър секс нещата при никого не са се получили, трябва да има истинска заедност и през другото време.

# 176
Жената е зодия Рак според мен. Пасва като описание (нищо против към жените-рачки).
Не е и моето - аз харесвам леки и оптимистични характери - но важното е той да си я харесва.

# 177
Големият червен лампион е не часовника, макар че и там доста си изтърпял, а отношението й към твоето дете. Големи разправии, защото си я пренебрегвал за двата дни, в които го взимаш не са ок.

Жената е проклета, крива, злобна и дребнава, а за някои неща направо й хлопа дъската. Няма да се промени. Хората с годините задълбочават лошите си черти, не ги подобряват. Не само, че ще си под чехъл, контролиран от едно нестабилно психически същество, ами и връзката със сина ти ще замине на вятъра.

Разбирам те много добре за връзките и ти съчувствам. Аз съм в същото положение, почти е невъзможно да се намери свестен човек за връзка. Но аз имам набор от критерии, от които не мърдам и сантиметър, ако ще да си умра сама. Подобни простотии никога не бих търпяла за нищо на света.

# 178
В края на краищата, авторе, вече едно семейство си/сте развалили с майката на детето ти, което сигурно е било трудно.  Твоята  най-важна задача е да си добър баща на детето си, а не роб на някаква нестабилна жена.

# 179
Направихме десекция на жив труп.
А тръгнахме само от един часовник.
Да покаже колегата и някоя дреха от модната колекция, която преятелката е избрала. Че там да видиш...

Общи условия

Активация на акаунт