Битовизъм- спор, дреболия или не

• 8 351
  • 213
  •   1
Отговори
# 120
Жената била изтърпяла "дълго безработен" 3 месеца...? Че тая жена някой насила ли я кара да се хваща с някой, който е без работа към този момент? Щом го е избрала, значи не е било проблем за нея, а и като цяло, никой нищо не й дължи в толкова ранен етап на отношенията.

# 121
Часовникът не е най-доброто естетически, което може да се вземе за тези пари, но не е лош в никакъв случай и е съвсем приемлив за мъжки избор.
Носете си го със здраве !
Часовникът е нещо много лично и мъжко и никога не бих обидила мъжа си ако е избрал часовник, който на мен не ми харесва.
Попаднал сте на проста и  ограничена жена, но както сам казвате, изборът не е голям.
Дано в други сфери да си допадате, но аз съм притеснена от реакцията и.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 14:13 от Deborana

# 122
Абуто, ша ма прощаваш - тюрлюгювеч са пише.
Не ма чакай, нема да дода.

# 123
Жената била изтърпяла "дълго безработен" 3 месеца...? Че тая жена някой насила ли я кара да се хваща с някой, който е без работа към този момент? Щом го е избрала, значи не е било проблем за нея, а и като цяло, никой нищо не й дължи в толкова ранен етап на отношенията.
Не и дължи, ако са гаджета по срещи. След като цитирам по памет "им е било трудно", значи са имали общо домакинство и бюджет.

Хванала се е по същата причина, както и той - мъж да има до себе си, какъвто такъв.

# 124
аз да вметна, че на мен ми харесва часовника повече от стандартните сега Смарт Уоч.

Кажи й на жена ти, че някоя нейна чанта, за предпочитане скъпа , не ти харесва, и да я продаде в ОЛХ, иначе да не те пипа

# 125
"Им било трудно" не е задължително да означава, че са гладували. За някои може да означава, че не е имало пари за почивки и глезотии. И все пак, ако са имали общ бюджет толкова рано... кой я е карал или задължавал?
Някак подобни изказвания са ми на една крачка от "кой щеше да те вземе, ако не съм аз", което отново е знак за токсичност.

# 126
"Им било трудно" не е задължително да означава, че са гладували. За някои може да означава, че не е имало пари за почивки и глезотии. И все пак, ако са имали общ бюджет толкова рано... кой я е карал или задължавал?
Някак подобни изказвания са ми на една крачка от "кой щеше да те вземе, ако не съм аз", което отново е знак за токсичност.
Може и това да му насажда. Аз интерпретирам, както съм го разчела. Ако се събера с мъж и остане безработен за месеци в началото на съжитвлството ни, не бих била доволна. (друг е въпросът, че не съм догледала и съм избързала)

# 127
Петте какво?
Автор, защо да НИ е полезна, след като при теб явно не работи, пък си я чел?

Върху нея трябва да работят и двамата с желание

# 128
Колебая се между пързалка, латентен хомосексуализъм и най-обикновена мунчовщина. Ако е пързалка обаче, не може да се отрече на автора/авторката, че я води сравнително елегантно, лека-полека и без екстремни детайли във всеки следващ пост. Следя.

Какво е това пързалка? Не разбирам. И пак казвам не съм тук да зарибявам. Просто исках странично мнение

# 129
Аз отдавна го попитах за неговия стил и за нейния вкус, но не казва.

Той и за секса не казва. Има ли го в двойката въобще, че жената ходи вечно кисела и заядлива?
Или секс има, но оргазми (за нея) – тц?
Тук е скрито умрялото куче ми се струва...

Какво е това пързалка? Не разбирам.

Теми като твоята са пързалки. Ама я какво слънце пече навън, бързо се топят.

# 130
Авторе, остави часовника.
Разкажи за децата. С вас ли живеят? На каква възраст са?

Нейният живее с нас. Моят го виждам за 2 дена в седмицата.
Но са големи разправии, като го вземам всеки път. Все съм я бил пренебрегвал заради него. А не е така. Някой път пренебрегвам моя син заради нея. Което си казах, че няма да стане повече. И се опитвам някакъв баланс да пазя, но е голям зор.

# 131
Абе, дайте пример за красив, интересен (нескучен) и младежки часовник, че нещо много се обърках.

И аз!
Нищо му няма на часовника - на тези им казват тип "квадратен, практичен, добър".
Аз доскоро бях щастлив човек, без всякакъв часовник. Явно съм голям "прошляк" по определени стандарти.

# 132
Така и не разбрах защо хората носят часовници, когато часът го пише на джиесема. Честно. Кажете ми причина, несвързана с демонстриране на статус и финансови възможности.

# 133
  • София
Е детето ли да пренебрегваш? Заради нея? 2 дни в седмицата не може да изтрае, за да си видиш детето? Само тя ли има право да прекарва време с нейното? Аман. Авторе, просто...

# 134
Часовника и според мен е грозен, скучен и не е младежки, но то и ти не си младеж де.
Но това няма абс.никакво значение.

Ти не харесваш тази жена. И това си личи много. Тя го усеща.
Ако описваш жената до себе си като вечно кисела и недоволна, да си с някаква жена изобщо. Тя усеща и това.

Тя вероятно също не те харесва. Харесала си е някой друг и иска чрез дрехи и часовник и стил да заприличаш на него, но това няма как да стане.
Кисела е, защото не е щастлива. Заради живота си, заради тебе също.
Ако правите суперстрахотен секс, поне известно време след това няма да е кисела, дори това да и е темперамента.
Та така де

Книгата, която препоръчваш е посредствена.

Ако излезем на среща няма да те харесам без изобщо да съм и видяла даже часовника.

Беше ли си така кисела и от начало, защо изобщо задълбочихте връзка като взаимно не се харесвате?
Тя е на 36 години, млада жена, някои на толкова тепърва за пръв път се женят, ти на 39 също, какво значи трудно е на тия години, сякаш сте на по 63.

В началото се опознавахме. А и аз се влюбих в нея. После забелязах, че доста рядко се усмихва. А иначе се опитвам да я направя щастлива по всякакъв начин. Преживяла е кофти неща. И ми обяснява, че преди това уж не е била такава

Общи условия

Активация на акаунт