Битовизъм- спор, дреболия или не

• 8 383
  • 213
  •   1
Отговори
# 90
  • Out of the Mix
Да се смееш ли, да плачеш ли...

На 39 отдавна трябва да си с изграден стил и гардероб и да знаеш какво да купуваш, сменяш, кога, поддържаш и т.н. Тук за материи дума не може да става, явно въобще не знаеш какво носиш и вече отива на "висш" пилотаж, та няма нужда да се коментира.

Много ми е смешно как на масата бг мъже жените им купуват гащите, чорапите и им подменят "гардероба".

Явно "от мама на жената".

Много се влияеш от приятелката ти, обсебила те е, и нямаш собствено мнение.
Тя не трябва да ти казва какво да носиш, и какво - не.
Още повече пък джунджурия като часовник, не й бил харесал, ха-ха.

Замисли се за отношенията и общуването с жената.
Ако те натоварва, без резон, помисли дали да си с нея.

# 91
  • София
В женски форум даваш съвети за четене на любовни книги? Айде стига вече, де.. съвсем за подбив ни взеха някои хора. Пиши там на лично на която си набелязал във форума и да се свършва. И все пак, на някой мъж може да му е полезно - жените много мразим някой да ни покровителства. Отвратително отблъскващо е някой да ни казва кое е добре за нас и кое не.

# 92
Е, добре де, на какво прилича това нещо сега. Спорове за дрехи и часовници. Не мога да си и помисля да тръгна да го правя на проблем, за мен това е създаване на драма от скука, което е много лошо, защото следващият път може да е за нещо далеч по-значително.

Пф, ако се карахме с мъжа ми всеки път, в който си купи нещо, което не ме кефи - до сега да съм го убила с камъни. За него пък е мистерия притежанието на голямо количество чанти и защо те седят в гардероба и не се носят. Grinning Това са глупости.

# 93
  • София
Петте какво?
Автор, защо да НИ е полезна, след като при теб явно не работи, пък си я чел?

# 94
Петте какво?
Автор, защо да НИ е полезна, след като при теб явно не работи, пък си я чел?
Satisfied

То въпросът е по-скоро, че жената е все недоволна. Ето това е тема, не някакъв часовник. Защо е недоволна? Как вървят нещата във връзката?
Наистина, ако връзката не прави една жена от недоволна на доволна, направо се разотивайте кой от къде е. Независимо от причините. За какво сте заедно всъщност?

# 95
Той, за да има някаква жена до себе си, нейната причина сигурно е същата.

# 96
Дали си "доволен" или "недоволен" в живота, си е лична отговорност и нагласа, която не зависи от връзката. Има хора, които са си криви по дефолтс, колкото и хубави неща да им се случват, все намират за какво да са негативни.

# 97
Колебая се между пързалка, латентен хомосексуализъм и най-обикновена мунчовщина. Ако е пързалка обаче, не може да се отрече на автора/авторката, че я води сравнително елегантно, лека-полека и без екстремни детайли във всеки следващ пост. Следя.

# 98
Има вариант, тя да го сравнява с бившия или да се опитва да му натрие носа с новия. Така, де виж какъв хубавец си хванах.

# 99
  • here and now
Авторе, остави часовника.
Разкажи за децата. С вас ли живеят? На каква възраст са?

# 100
Часовника и според мен е грозен, скучен и не е младежки, но то и ти не си младеж де.
Но това няма абс.никакво значение.

Ти не харесваш тази жена. И това си личи много. Тя го усеща.
Ако описваш жената до себе си като вечно кисела и недоволна, да си с някаква жена изобщо. Тя усеща и това.

Тя вероятно също не те харесва. Харесала си е някой друг и иска чрез дрехи и часовник и стил да заприличаш на него, но това няма как да стане.
Кисела е, защото не е щастлива. Заради живота си, заради тебе също.
Ако правите суперстрахотен секс, поне известно време след това няма да е кисела, дори това да и е темперамента.
Та така де

Книгата, която препоръчваш е посредствена.

Ако излезем на среща няма да те харесам без изобщо да съм и видяла даже часовника.

Беше ли си така кисела и от начало, защо изобщо задълбочихте връзка като взаимно не се харесвате?
Тя е на 36 години, млада жена, някои на толкова тепърва за пръв път се женят, ти на 39 също, какво значи трудно е на тия години, сякаш сте на по 63.

# 101
Абе, дайте пример за красив, интересен (нескучен) и младежки часовник, че нещо много се обърках.

# 102
Часовникът е хубав, предполагам че ако вървеше с касова бележка за някаква вълшебна сума, и на нея щеше да ѝ харесва.
Ти отговори ли ѝ със същия въпрос :че не те обича понеже не  зачита мнението ти и иска да го върнеш?

# 103
  • София
Аз отдавна го попитах за неговия стил и за нейния вкус, но не казва.

# 104
Защото няма собствен стил и не знае вкусът на жената.

Общи условия

Активация на акаунт