Битовизъм- спор, дреболия или не

• 8 379
  • 213
  •   1
Отговори
# 75
Последния зададен въпрос от автора ме насочва, че и двамата в двойката държат на мнението на външни хора и да се показват. Мисля, че се сещате за какъв тип хора говоря.

Той се чуди дали жена би го забелязала с този часовник, тя има две покривки - за гости по-хубавата.

# 76

Вземи си такъв или нека ти го купи жена ти ,гаранция ще имаш успех с него 😉
Но помисли и за други аксесоари ,ако ти трябват идеи ще извадя още неща да снимам на ММ за помощ😀.

# 77
Sorcha,
знам, че тук разговора не е като на живо. Но никога не съм бил материалист.
Парите се изкарват. Те са само средство.
Но любовта, отношението, културата, душевността това е безценно. Знам и 2 и 200.
За мен винаги е било най - важно какъв човек си

# 78
  • nowhere
Благодаря за отговорите. Да това е детско поведение. И аз това се опитах да й кажа, че няма смисъл да се караме заради това.
Просто се опитвам да бъда с някого. Много е трудно да намериш стойностен човек на тази възраст. Особено, като си с дете. Тя има и положителни качества, но все е крива и недоволна. Помагам и в къщи, мия чиниите, прахосмукачка имам добра работа и доход. Грижа се за сина й както за моето. И пак не се усмихва често.

Помагаш й вкъщи? Браво, пример за достоен мъж - помага на обслужващия персонал.

На мен лично часовникът не ми харесва, но от думите ти оставам с впечатлението, че не часовникът е проблемът, а това че тя не те харесва такъв какъвто си и се опитва да те моделира по свой вкус. Ти пък си недоволен от вечното й цупене. Може би и за двамата тази връзка е компромис, който правите, за да не сте сами. А може би още се напасвате като характери? Единственото, което ще помогне е да говорите открито за проблемите си. Което всъщност е най-трудното нещо.

# 79
Благодаря за отговорите. Да това е детско поведение. И аз това се опитах да й кажа, че няма смисъл да се караме заради това.
Просто се опитвам да бъда с някого. Много е трудно да намериш стойностен човек на тази възраст. Особено, като си с дете. Тя има и положителни качества, но все е крива и недоволна. Помагам и в къщи, мия чиниите, прахосмукачка имам добра работа и доход. Грижа се за сина й както за моето. И пак не се усмихва често.

Помагаш й вкъщи? Браво, пример за достоен мъж - помага на обслужващия персонал.

На мен лично часовникът не ми харесва, но от думите ти оставам с впечатлението, че не часовникът е проблемът, а това че тя не те харесва такъв какъвто си и се опитва да те моделира по свой вкус. Ти пък си недоволен от вечното й цупене. Може би и за двамата тази връзка е компромис, който правите, за да не сте сами. А може би още се напасвате като характери? Единственото, което ще помогне е да говорите открито за проблемите си. Което всъщност е най-трудното нещо.

Добре, не й помагам. Аз също върша домашните си задължения.
Преди да я срещна също сам си готвех, перях, чистих редовно.

# 80
Sorcha,
знам, че тук разговора не е като на живо. Но никога не съм бил материалист.
Парите се изкарват. Те са само средство.
Но любовта, отношението, културата, душевността това е безценно. Знам и 2 и 200.
За мен винаги е било най - важно какъв човек си

Мисля, че не ме разбра. Това е манталитет. Несъзнателно е. Повечето, които залитат в тези крайности, нямат какво да показват и нямат висок социален статус.
Жената до теб иска да си друг, или поне пред хората да изглеждаш с друг статус и визия. Това показват сръдните.

# 81
Принципно, хората би трябвало да са заедно, защото заедно се чувстват по-добре, отколкото поотделно, защото изграждат нещо хубаво и се придвижват напред, не за да тънат в манипулации, обвинения, дребнавости и да се чувстват неразбрани. Защо да сме заедно, ако постоянно има негативни чувства и изнервеност? Ако някой не се чувства добре, връзката губи смисъл. В една книга/ не помня коя/ прочетох следното: Хората са това, което остават, като общуване, след като им се отнеме всичко външно. Оставете за известно време един мъж и една жена във връзка в една гола стая, без телевизор, телефони, вещи като игри и т.н и ако те имат прекрасна комуникация помежду си, въпреки обстоятелствата, значи всичко е наред и са един за друг. А днешният човек с всички удобства, пак е недоволен. Тя със себе си не се чувства добре, затова променя вас. Може и да не го осъзнава.

# 82
  • София
Че жената се фиксирала в часовника не е нормално, ама гледам и мъжът се е фиксирал в него, което вече съвсем не е добре.

Извинявам се, но си представям въпросната жена какво си е мислела в началото на връзката "Не ми харесва този мъж (примерно как се облича, за друго не знаем), но под моята веща ръка може и да излезе човек от него". И сега е в нетолкова тих бяс, че с часовника удря на камък. Показателно е и какво й е важното във връзката, за което прави проблем!

Аз си представям следното - ужас, на тея години няма свестни мъже, по сайтовете изборът е ужасен, този не ми харесва физически, ама поне е свестен... Нещо подобно на мислите на автора за самата жена Wink Обаче нея не я свърта, че той не изглежда добре, и сега иска да го нагласи по собствената си визия. Тя живее с представата, че се е примирила и няма да се успокои, докато не го докара до някакъв неин стандарт. Дори да успее обаче, пак може да не е доволна, а връзката им вероятно ще е съсипана.

# 83
На първа среща гледам други неща, подборът на аксесоарите попада някъде много надолу в класацията. По-важно е човекът да е изпран, спретнат, а не каква марка са дрехите му и колко струват. Също не съм фен на харченето на пари за простотии, като аксесоарите и часовниците попадат в графа простотии. Има по-добри и умни варианти за инвестиция, колкото и пари да има притежателят им.

# 84
По този повод ви споделям една книга която съм чел.
"Петте езика на любовта". Много е добра. Предложих й я. Но не иска да я чете. За нея била глупава, какво щяла да научи от нея.
Но предполагам на вас ще ви е интересна и полезна. Това е някакъв опит да ви благодаря 🙂

# 85
Последния зададен въпрос от автора ме насочва, че и двамата в двойката държат на мнението на външни хора и да се показват. Мисля, че се сещате за какъв тип хора говоря.

Той се чуди дали жена би го забелязала с този часовник, тя има две покривки - за гости по-хубавата.

И той се интересува от зодии. И чете "Петте езика на любовта".

Пързалка е, нали?

# 86
Че жената се фиксирала в часовника не е нормално, ама гледам и мъжът се е фиксирал в него, което вече съвсем не е добре.

Извинявам се, но си представям въпросната жена какво си е мислела в началото на връзката "Не ми харесва този мъж (примерно как се облича, за друго не знаем), но под моята веща ръка може и да излезе човек от него". И сега е в нетолкова тих бяс, че с часовника удря на камък. Показателно е и какво й е важното във връзката, за което прави проблем!

Аз си представям следното - ужас, на тея години няма свестни мъже, по сайтовете изборът е ужасен, този не ми харесва физически, ама поне е свестен... Нещо подобно на мислите на автора за самата жена Wink Обаче нея не я свърта, че той не изглежда добре, и сега иска да го нагласи по собствената си визия. Тя живее с представата, че се е примирила и няма да се успокои, докато не го докара до някакъв неин стандарт. Дори да успее обаче, пак може да не е доволна, а връзката им вероятно ще е съсипана.

Не визирам теб конкретно, а по принцип пиша - успех да промениш зрял човек на 39 години! Особено пък личния му вкус и предпочитания.

Мнооого рядко човек се променя на тези години, като промяната трябва е осъзната, мотивирана от самия човек и не на последно място е необходим много по-различен подход от детинския на приятелката.

# 87
  • София
Аз започвам да си мисля, че е друго Joy

# 88

И той се интересува от зодии. И чете "Петте езика на любовта".

Пързалка е, нали?
Не е пързалка, Рак е.

# 89
Ако беше по-скъп часовника спорът за него нямаше да е битовизъм ли? Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт