Битовизъм- спор, дреболия или не

• 8 353
  • 213
  •   1
Отговори
# 195
Грозен е, гнусен даже. Жената не иска дори да я пипат с ръка, на която стои тоя часовник.

# 196
Приятелката може да е мислила да му купи часовник за подарък, и той е прецакал намерението.
Като бяхме гаджета, жената мърмореше, че само с дънки ходя. Обаче  един ден решихме да ходим на опера. Травиата. И аз си сложих костюм. От абитюрентската. Единствения. Измих москвича,  белият лебед Алеко и вечерта отидох да я взема от тях. Тя покатерена на токчета, черна рокля, гол гръб, кок, обеци... Убиец. И 200 метра по-надолу по улицата две от нейните съучинички перат по тротоара. И гаджето (бъдещата жена) вика "А, я спри да ги вземем. Сигурно слизат към центъра". Спирам аз, тя ги извика и те влязоха в колата. И "Оооооо, къф е тоя костюм бе, я я се завътри малко". Ама аз шофьор не мога да се въртя като земното кълбо на седалката. И спрях на един мост. Над дерето (ама си представяйте, че е река). Бум фаровете на дълги, и излязох пред колата. Два три тигела напред назад, два три тигела ляво дясно, зиг заг малко... Влизам вътре тея ще се насе... от кеф. Обаче жената се усети, че ако продължа да бръмча с костюм и конкуренцията ще се вдигне и ще наложи да се скубят някъде коси. И спря да мрънка за дънките.

# 197
За мен жената не се държи нормално, съжалявам. Авторитарна и с мания за контрол.

# 198
Приятелката може да е мислила да му купи часовник за подарък, и той е прецакал намерението.
Като бяхме гаджета, жената мърмореше, че само с дънки ходя. Обаче  един ден решихме да ходим на опера. Травиата. И аз си сложих костюм. От абитюрентската. Единствения. Измих москвича,  белият лебед Алеко и вечерта отидох да я взема от тях. Тя покатерена на токчета, черна рокля, гол гръб, кок, обеци... Убиец. И 200 метра по-надолу по улицата две от нейните съучинички перат по тротоара. И гаджето (бъдещата жена) вика "А, я спри да ги вземем. Сигурно слизат към центъра". Спирам аз, тя ги извика и те влязоха в колата. И "Оооооо, къф е тоя костюм бе, я я се завътри малко". Ама аз шофьор не мога да се въртя като земното кълбо на седалката. И спрях на един мост. Над дерето (ама си представяйте, че е река). Бум фаровете на дълги, и излязох пред колата. Два три тигела напред назад, два три тигела ляво дясно, зиг заг малко... Влизам вътре тея ще се насе... от кеф. Обаче жената се усети, че ако продължа да бръмча с костюм и конкуренцията ще се вдигне и ще наложи да се скубят някъде коси. И спря да мрънка за дънките.

Моята така ми мрънкаше да нося палтенца. Едно, че хич не ми допадат този тип облекла, второ нещо почнаха доста (повече) да ме заглеждат и тя се отказа да ми мрънка. Нося си якетата и дънките и не ме занимава с глупости.
Иначе за дрехите тя определено има по-добър вкус, повечето пъти тя ми ги избира или я водя с мене.

# 199
Е хубаво, всичко може да е, ама все още нищо не оправдава поведението й с послание “ти не струваш, ако не ме слушаш”.

# 200
  • София
Някои мъже  се обличат, като от тотална разпродажба последен сезон.

JoyJoyJoy

# 201
Честно казано, по ме притесняват издокараните.

# 202
  • София

Моята така ми мрънкаше да нося палтенца. Едно, че хич не ми допадат този тип облекла, второ нещо почнаха доста (повече) да ме заглеждат и тя се отказа да ми мрънка. Нося си якетата и дънките и не ме занимава с глупости.
Иначе за дрехите тя определено има по-добър вкус, повечето пъти тя ми ги избира или я водя с мене.

Аз като купувам нещо на моя (падам си малко шопинг маниак Joy), се старая да го избирам по негов вкус. Не мога да си представя да се опитвам така по тъча да му налагам друг стил, дори да ми харесва повече на мен. Само си представям на мен колко гадно би ми било някой да се опитва да променя моя начин на обличане. Човек с дрехите изразява себе си и трябва да се чувства комфортно в тях.

# 203
  • София
Оня моя екс винаги се е обличал ужасно. В опитите си да се издокара се е докарвал в син панталон, жълт пуловер и червено яке.
През останалото време търкаля два суичера и износени дънки.
Когато съм купувала нещо за него, пак гледах да е в негов стил, небрежно и някакви по- неутрални цветове.

# 204
  • София
Ще се включа само с коментар - не прави на другия това, което не искаш на теб да ти се прави Simple Smile
Заедно да ходите за дрехи - няма лошо, аз ще му дам съвет, той на мен дали му харесва, ако изобщо е ОК да идва с мен по такива места.

Конкретно за часовника - wtf, who cares! Grinning Часовник като часовник, стандартен. Ти, ако й кажеш, че не я харесваш с дълга коса, да се остриже 1ви номер, ще го направи ли?

# 205
Моя мъж като се облече по-така все си мисли, че всички жени го заглеждат, като мъжете изказали се в предните постове. Аз не съм забелязала някоя да си е счупила врата след него като е с палто, ама си трая. (нека да не му убивам потребностите да вярва, че е желан отвсякъде 😂)
Повечето жени обръщаме внимание на стила, комбинацията и дали отива дадена дреха на структурата на тялото. (това мъжете, обаче не го знаят и се надъхват със самочувствие)
Имам колега с уникален стил и много дрехи. Всеки ден му правя комплименти, разпитвам и попипвам материи. Харесвам дрехите и човека, мъжа - не. Не бих му налетяла.

# 206
Никога не съм избирала дрехи на мъж и не съм се опитвала да го обличам различно. Нямам си друга работа.

# 207
Това се прави с деца. Вече на големи хора е притесняващо много.

# 208
Моят мъж хубаво се облича, кежуал. Хубаво скроени естествени материи и дрехите му са по скъпи от нашите с детето. Обаче ако часовникът му толкова ме нервира - което не знам как ще стане, да те нервира чужд часовник - досега да го е изхвърлил. Както знае всеки почитател на Дъглас Адамс, по добре е да си щастлив, отколкото прав.
Така че и автора може би щях да го посъветвам да угоди на лудата си женка, обаче ме загуби с това, че му прави проблеми за детето.

# 209
Това се прави с деца. Вече на големи хора е притесняващо много.
Откакто проговорих дори моите дрехи не са ми ги избирали нашите. Ходили сме по магазините и съм казвала какво ми харесва. То нямаше и особен избор, де. Но имам снимка с розова блуза и зелен клин - чудничка съм. Като тийн си купих доста къса рокля, баща ми ме попита "не е ли доста къса", казах не. Духна вятър, държах си роклята през цялото време, повече не я облякох. С годините придобих собствен стил, много подбирам, често получавам комплименти.

Общи условия

Активация на акаунт