Чичковите червенотиквеновчета в НОЕМВРИЙСКИ СПАМ (01.11 - 30.11.2023)

• 16 522
  • 462
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Всичко други вариации тоже стават.

# 241
Йогито имат и късметчета на чайчетата даже. Стават, да.

# 242
Дайсче, безкофеиново пробвай на Пилини или Или, няма да разбереш, че е такова. Иначе Лаваца също бива. Чайовете и на Дм, и на Лидл са хубави, трябва да си пробваш докато си харесаш. От Лидълските харесваме Джинджифил с мента и Круша с карамел, а  от Дм- копър, и разните там успокояващи уж на Купър Simple Smile

# 243
Аз си пия по принцип обикновен, Добро утро Grinning, другите дето са с различни вкусове и комбинирани вкусове ми се струва, че са тъпкани с есенции.

# 244
Дайсче, не ги слушай тея аматьорки. Аз като колекционер на чайове, ти препоръчвам droga.bg имат и магазин на метрото младост 1. Насипни са и излиза много по-евтино от тея в пакетче за брутални качество. За замествена на кафе и да стават и като студени, виж тези които са комбинация зелен чай или матча + плодове, има всякакви миксове.

# 245
Аз не мога да пия зелен чай, вдига ми кръвното. Съжалявам за което, бил много добър за кожата. Но пък и нямам съществени проблеми с кожата. Simple Smile
За ДМ чаения календар хубаво ми припомнихте. Наскоро мярнах и някакъв коледен чай в кварталния магазин, ще видим.

# 246
На мен пък от черния ми прилошава, а други си го пият за закуска, та явно има някаква поносимост и към тея неща

# 247
  • София
Гледам ги тия чайове като гримове - нищо не разбирам от написаното.
Към бял чай се ориентирам с начале, ще видя утре дм кво има, че ми е наблизо, а след работа ще мина през дрога.бг да си взема нещо.
Рейче, този чай го пия като съм много болна, направо на умирачка. Чайове не обичам, но сигурно, щото не съм пила хубав чай.

Аз иначе бира искам да пия, ма шефа не дава.
Пънчо не ме взе в колектива и много страдам.

Пънч, чай ще пия! Ти си виновен!

# 248
Чукам, влизам, то затворено. Само некви чайчета и прахосмукачки. Ептен на изуй-гащи отишлà раотата.
Даже Елби си скъсал членската карта. Язък за членския внос...

# 249
Добро утро, друза!

Седа у колата и чекам да загрее....4 градуса е!

# 250
  • София
Топло си е.
ДУ

# 251
Джемсе, пенсионерска работа.
//
Белият чай почти няма аромат, безличен ми е, но е най-лек от зелен и черен. Иначе, за вкусен, преди си купувах насипен от един магазин за чай в халите - имаше страхотен зелен с малини и рози. Сега има такъв магазин за ядки / сладкиши и чай точно малко след кино Одеон, посока стадиона. Там могат и да ти препоръчат според вкуса ти.

# 252
Мда, нищо не разбирам от чайове аз. Щот не пия. Билковите са при мен, обаче, в аптеката. Най-свежа е ментата, каркадето бил с леко кисел вкус казват. Утро и Алпинист са комбинирани, мисля че имат и мащерка, а и тя хубаво ухае. Нооо, малко пъти съм била на лагер, от онзи чай дето ти го сипваха от една голяма тенджера, подсладен, ухаещ ... още си го помня и бих пила пак. И още, и още. Joy

У съботата се излъгах да изляза ... после проклетисвах ... ми, щеше ме отвее на 2 места. Фчера къмто вечерта се кротна, та събрах листата в двора и на тротоара в едни чували. И излизах, де, таман 2 пъти. Joy

# 253
чаено парти на бело сладко

# 254
  • София
Чукам, влизам, то затворено. Само некви чайчета и прахосмукачки. Ептен на изуй-гащи отишлà раотата.
Даже Елби си скъсал членската карта. Язък за членския внос...
Ние отдавна не сме ти на новото.
Тука пейка партийци сме се събрали. Извисените със синята кръв са отатък.

Беше топло, без вятър, ся пак е късна есен.

Общи условия

Активация на акаунт