На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 701
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
В Поморие също има доста вълни и водата стана мътна, че и водорасли има, което супер ме изненада за юни.

# 346
  • Sofia
Добър ден от Каваци. Зелен флаг, спокойно и чисто море и учудващо топла вода за този период от сезона.

# 347
  • Някъде по Дунава
Някой да сподели отзиви от Камчия. Няма уеб камера иначе бих погледнала.
Иначе водата наистина е топла. В началото на седмицата бях в Слънчев бряг. Миналата година по това време бях във Варна и водата беше хладничка.

# 348
Зле започваме с Гранд хотел Поморие.
Някога така категорично приключихме и с Дюни.

Вече не го препоръчвам на никого, а доста гости съм им изпратила през годините…

Ще пиша по-подробно след “почивката”

Падна ни се една доста амортизирана стая…

Сложиха ни и скоба за 5 минс , докато се наложи Мм да ми донесе личната си карта, а преди това чинно ,час по час си плащахме 3 пъти… абе направо си приключваме с мъчението наречено бг море.. сорри нот сорри

# 349
За 9 дни, море юни в Гърция, Турция и България.
Кавала и Солун, Силиври и Текирда. За Гърция ни беше необходима резервация за вечеря в заведенията, който харесахме. Меню на български. Комплимент с десерт и вода от заведенията, порции огромни. Покривки на масата. Осигурен безплатен паркинг.
Турция - разядки и хляб бонус. Клиентът за тях е всичко. Имаш чувство, че само теб са чакали. Няма паяци, служители от хотелите и заведенията ти паркират и връщат колата.
На границите се чака, но е по-добре от миналата година.
И последно в неделя вечер на юбилей в Свети  Влас.
Освен нашата внушителна група от около 40 човека, в заведение с над 100 места имаше още две маси с румънци и на една петима чужди граждани, който се     мъчеха да се разберат със сервитьора на английски, руски и някоя дума български, но си беше мъка.
Няма къде да се паркира. Паякът през минути от
насяше на някъде избирателно според мен коли.
Храната беше добра.
Цените и в трите държави
напълно съпоставими. Влас, плаж със ситен златен пясък, чист,подухваше вятър и от морето и от Стара планина.
След 11 часа вече бяхме сами в заведението.
Та се питам, като държава не сме цъфнали и вързали, като народ с удоволствие според възможностите си харчим парите при съседите. Въпросът ми е - няма ли на кой тук заслужено да оставим парите си, а не през границите?

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 18:32 от Tony Maria 22

# 350
Поздрави и от Черноморец! Водата е топла, времето е прекрасно. Флагът е жълт, но морето е доста спокойно!

# 351
  • Велико Търново
Здравейте! Търся мнение за Парк-хотел Континентал на Слънчев бряг. Плажът там как е?

# 352
  • Бургас
Здравейте, препоръчайте ми заведение с обедно меню в Ахтопол или Царево. Мерси.

# 353
В петък хапнахме в едно заведение в Царево, мисля ТАНЯ се казваше и всичко беше много вкусно.

# 354
  • Някъде по Дунава
Заведение/стол на Електротранспорта. Намира се срещу лунапарка.

# 355
В Континентал Слънчев бряг се озовах преди 10+ години по неволя - квартирата, която бяхме запазили, се оказа адската дупка и с куфарите на ръце отидохме там, тъй като имахме позната и ни уреди със стая. Беше мега мизерно. И далеч от всичко. Сега не знам след толкова години какво е положението, дали е имал реновация и т.н., но плаж там наблизо няма, имам предвид пред хотела. Иначе е ок, на Слънчев бряг плажът е прекрасен като цяло.

# 356
Не се ли намира до/зад Тиара бийч? Всъщност е встрани де..до Тиарата посока Несебър...
Ако е този, плаж има пред него - или през Бургас бийч - на плаж Румба се излиза, или през дървените скари на дюните пак се  излиза на плажа...

Вътре не знам как е. Вижте отзивите в гугъл за ориентир...

# 357
В Царево ходим в Стария елен (в кв Василико), а в града си обядвахме/ вечеряхме на пристанището в ресторанта на хотел Рибарска среща - не е луксозен, но ядохме прясна риба на нормални цени, в края на юни имаше и места.

# 358
Намерих чудесен хотел в комплекс Чайка, на 50 метра от хотел Журналист и на стотина метра от плаж Кабакум. Хотел Джамбо, има го в букинг. Нощувката е 80 лева, стаята ни беше чиста, с хладилник и климатик. Стопаните са много мили хора, а храната в ресторанта беше вкусна. Препоръчвам мидите. Плюсовете - чисти чаршафи, меки хавлии, ухаещи на хубаво, удобни легла, нощна лампа, много близо до плажа, тихо и спокойно място, с осигурен паркинг за гостите. Имат хубава добре поддържана градина с истински големи дървета, под които са разположени масите. Плажът е разкошен, с едър зърнест пясък.
Минусите - обзавеждането в стаята е базово, без всякакъв лукс и претенция ( за мен това е плюс, но все пак да кажа); има следи от варовик в банята, защото водата е такава, но е чисто. Има обаче комари, които въпреки комарника на вратата към терасата влизаха през прозореца на банята и успяваха да се промъкнат в спалнята. Зад хотела има един хубав пущинак с огромни дървета и явно оттам прииждаха да вечерят. Телевизията беше много странна с твърде лошо качество на снежинки, за мен въобще не е проблем, обаче мъжът ми искаше да гледа някакъв мач и не успя.
В събота флагът беше жълт и имаше хубави вълни, а вчера беше зелен.
Предполагам, че ще посетим отново хотела, и то скоро, с репелент срещу комари.

# 359
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми хубав хотел на първа линия или в близост до плажа, но да не е Ол инклузив. Важно ми е и да има къде да се разходим вечер.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт