На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 625
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Велико Търново
Не се ли намира до/зад Тиара бийч? Всъщност е встрани де..до Тиарата посока Несебър...
Ако е този, плаж има пред него - или през Бургас бийч - на плаж Румба се излиза, или през дървените скари на дюните пак се  излиза на плажа...

Вътре не знам как е. Вижте отзивите в гугъл за ориентир...
Там някъде е. Били общо 4 сгради от соца като 2 от тях са Парк хотел Континентал, а другите две на други собстеник, но вече не работели. Запазили сме за там. На снимките изглежда прилично, надявам се да са си подобрили условията.

# 361
Отвън изглежда ок и нормално за мен. Басейн имаше външен...
Вътре не знам как е, аз чета отзивите в гугъл  и така се ориентирам за стаи, храна, интериор...всичко.

# 362
Здравейте, ние се спряхме на няколко бюджетни хотела в Несебър, примерно Дриймс, къща за гости Ламбови, но като, че ли най много ни допадна хотел Ванини. Някой с по скорошни и лични впечатления за тях? Благодаря.

# 363
  • В.Търново
Много отрицателен отзив със снимки за Сънрайз Ол Суит. Миналото лято бяхме там. Поне басейните и ресторанта вътре беше чисто. Проблем с храната не е имало. В смисъл развален храна не е имало.Хигиената в стаите не беше добра.
 https://www.facebook.com/share/p/xUQU4c12oEJSyHv4/
Коригирам се, отзива е за съседния хотел Блу Меджик, но те са под шапката на един собственик.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 23:49 от Русалка_1

# 364
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми хубав хотел на първа линия или в близост до плажа, но да не е Ол инклузив. Важно ми е и да има къде да се разходим вечер.
Благодаря!
Погледни "Сиена премиум" в Лозенец. Не е на първа линия, но много близо до плажа и до центъра, ако ти допада изобщо Лозенец като дестинация. Има осигурен паркинг /вкл. подземен, който е срещу заплащане/, стаите са просторни, удобни и се почистват добре.  На закуска беше много приятно -вкусни, качествени продукти и не се чакаш за маса.😀
Друг вариант -" Вила Чинка" в Св. Константин и Елена. Там всичко е перфектно.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 21:35 от Wintle

# 365
Споделете друго китно градче/комплекс/селце като Созопол, Несебър със стар град, красиви алейки за разходки, ресторанти.

# 366
  • There I was on a July morning
Поморие има стар град, както и алеи и ресторанти.

# 367
  • Някъде по Дунава
В Ахтопол също е приятно за разходка. Има дълга алея покрай морето с гледка към фара.

# 368
  • There I was on a July morning
В Ахтопол не съм виждала стар град, за какъвто се пита във въпроса.

# 369
От морските курорти стар град има запазен в Созопол и Несебър, но в пик сезона и аз бих предпочела крайбрежната на Ахтопол, както препоръчва Guinnes. И фарът, и скалите са разкошни.

# 370
Ахтопол си има гръцко училище, възрожденска църква и остатъци от крепостни стени, заедно с крайбрежната алея са достатъчни за кратки и спокойни разходки.

# 371
  • Русе
Ахтопол си има гръцко училище, възрожденска църква и остатъци от крепостни стени, заедно с крайбрежната алея са достатъчни за кратки и спокойни разходки.

Утре заминаваме за Ахтопол и вече нямам търпение.  Всичко написано от теб за градчето е вярно!

# 372
Някой приличен апартамент в Ахтопол близо до плажа и на тихо място може ли да ми препоръчате? Почти не познавам градчето и търся нещо без изхранване за началото на септември. Задължително с паркомясто.

# 373
Polina пиши после как сте си изкарали и къде сте се разходили, заведения, плажове и където сте отседнали. Ако може, разбира се. Приятно изкарване

# 374

Утре заминаваме за Ахтопол и вече нямам търпение.  Всичко написано от теб за градчето е вярно!

И аз след три седмици съм там. Как ще изтърпя до тогава не знам. Обожавам го това градче.

Общи условия

Активация на акаунт