На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 574
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Бела Виста вече не си струва, даже и с отстъпка за ранно записване. В първите години по това време отдавна всичко беше резервирано, а сега оше правят отстъпки за активния сезон, сами си направете сметката. Потърсете някъде около Ахтопол, Приморско, все още се намират сносни хотели на сносни цени.

# 421
  • София
Какво му е на Бела Виста. Доста години почиваме там. Аз си го харесвам хотела.

# 422
Здравейте. Пиша с надежда,ако някой е посещавал хотел Синева парк в Свети Влас да сподели мнение.Плюсове и минуси.Никога не съм посещавала този курорт и тази година се навих за там.Разбира се цената не е без значение ,имено за това се спряхме на това място.Ще се радвам на каквато и да е скорошна информация.

# 423
Не знам хотела, но Свети Влас си е баиресто. Плажът е в ниското, денивелацията е голяма.
Ходихме на плаж веднъж, отскочихме от Сл.бряг преди десетина дена....без кола, с автобус и после пеша.
Лично на мен не ми хареса идеята да катеря в 12ч н жегата към хотела.
Та вижте къде се пада хотела..

# 424
Преди 2 дни се върнахме от Свети Влас, почивахме в Парадайс Бийч.
Панорамни асансьори слизат до плажа и няма никакво катерене на баири.
Иначе съм фенка на Севера, примерно Константин и Елена, Русалка, Албена.

# 425

Занемари се доста, но всъщност като се замисля за тези пари, 123 лв, си е направо добре.

# 426

И ние го харесвахме. Доста години подред все там резервирах за ранно море и всяка година по-зле става. Наглият управител изобщо не хае дали гостите са доволни. Тази година при настаняването имахме мравки в стаята. Каза,че навсякъде имало мравки, ще прати да напръскат и толкова. Начинът, по който се държеше направо ме потресе.
Преди две години ни потече климатикът в стаята. Връчи ми кофа и до там. Бях се зарекла повече да не стъпя, но се събираме цялата рода и на останалите им харесва, та пак се прежалих.

# 427
  • София
Аз там забележки имах към почистването. Малко персонал и не смогвет, но иначе прилична храна, добра анимация, от апартамента бях доволна. Хубави детски басейни. Като цяло според мен приличен ол инклузив. А и почти до плажа.

# 428
  • В.Търново
Разбрах, че се строят хотели или хотел на Попския плаж на Царево.

# 429
Момичета, много ви моля, спешно е - търся от утре чист и хубав апартамент близо до хубав, плитък плаж за малко дете около Несебър, Созопол, Поморие, Слънчев бряг в спокойната му част.
Разгледах Дюн Апартмънтс на Фаталина, но не виждам свободни от утре....
Фаталина, моля, ако имаш телефон на някой от тях, да ми пратиш. Благодаря на всички предварително.
Може и хубаво хотелче да е, не искам AI. То и едва ли ще има свободни места по тях.

# 430
Момичета, много ви моля, спешно е - търся от утре чист и хубав апартамент близо до хубав, плитък плаж за малко дете около Несебър, Созопол, Поморие, Слънчев бряг в спокойната му част.
Фаталина, моля, ако имаш телефон на някой от тях, да ми пратиш. Благодаря на всички предварително.
Може и хубаво хотелче да е, не искам AI. То и едва ли ще има свободни места по тях.
За Дюн не мога да съдействам и нямам контакти. Предлагам ти ето този апартхотел https://apartsozopol.com/  до плаж Каваци, в началото на Буджака, стига и там да има места. Малкият ми син и снаха ми миналото лято почиваха там с още двама възрастни в тристаен апартамент и бяха супер доволни. Бяха на партерен етаж с веранда към басейна. С осигурено паркомясто, което за Созопол е екстра.
Виж и този дали ще ви допадне https://primea.bg/. Не е на ОИ. Намира се на плаж Нестинарка до хотел Серенити бей.

# 431
https://apartsozopol.com/price-list/
Деца над 6 години се считат за възрастни? Сериозно ли?

# 432
https://apartsozopol.com/price-list/
Деца над 6 години се считат за възрастни? Сериозно ли?
Мда, като в много други хотели. Например в прехваленият Дюни Роял Ризорт, в Албена където дори дете над 2 години вече се таксува и други. Политика на хотела и на който му изнася резервира, който не търси друг хотел, където децата се настаняват безплатно до 11, 12 , 13. Дори има хотели, които децата до 14 години се настаняват безплатно.

# 433

Marty's Beachfront Smart Homes - намира се на плаж Делфин в северната част на Слънчев бряг. Там е тихо и спокойно, а ивицата е чиста и морето - плитко.
Заглеждала съм се в хотела, но не сме отсядали.

# 434

Marty's Beachfront Smart Homes - намира се на плаж Делфин в северната част на Слънчев бряг. Там е тихо и спокойно, а ивицата е чиста и морето - плитко.
Заглеждала съм се в хотела, но не сме отсядали.
Хотелчето е хубаво, ама за юли за две нощувки искат към 1500 лв БЕЗ изхранване. Адски се забавлявам с такива оферти, понеже това не е единствената такава.

Общи условия

Активация на акаунт