На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 592
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Тези хазяи-хотелиери няма ли да се научат че с трици маймуни не се ловят и няма ли паркинг, няма и туристи. Вместо да градят до милиметър със стаи и стайчета, да вземат да предвидят и малко място за удобство на почиващите. Любимо ми е да прочета "паркоместа до изчерпване на количествата, шезлонги също" Аз съм отишла на почивка, не за да се надпреварвам за тези най-обикновени екстри.

То да беше само това.Докато резервирах в букинг,разбрах,че задължително трябва да отметна неща,които са толкова базови,че дори не съм се замисляла,че може да липсват..Самостоятелна баня,климатик,балкон. ..А да не говоря за интериорите на повечето,все едно са събрани кой квото им дал и го скупчили.Така и няма да се научат тия хазяи,че хората не са някакви тъпаци,бутащи се да им дават парите си.

# 406
  • София/Севлиево
Здравейте,
Август планираме с майка ми да ходим на къмпинг по морето Simple Smile Търсим семпли бунгалца, близо до плажа, със санитарен възел, нищо специално. Ако може около Бургас.

Имате ли препоръки и скоро билили ли сте на подобни къмпинги? Не сме били на къмпинг по черноморието от 20 години сигурно :/ За момента сме се спрели на Каваците, но бих желала да се посъветвам и с Вас Simple Smile
Последно на къмпинг на море бяхме 2019.Мястото се намираше между къмпинг Якото място и Корал.Имаше хотел(Морско конче), много каравани,малки къщички тип бунгало и ние с една огромна палатка.Хареса ми и бих повторила като си мисля за къщичка да си наемем,но чакам малкият да порасне още малко, защото не ми се рискува да го заведа някъде, където няма лекари(с големия го играх този филм 3 пъти и никак не беше приятно).

# 407
Малко извън темата,  но да питам - щом ми излиза това

Значи ли, че съм блокирана в групата "С деца на море и планина" във Фейса? Мога ли да направя нещо?
Пуснах отзив за един хотел, който чакаше одобрение от админ, а май ме баннаха... 🤔

# 408
  • В.Търново
Аркадия, възможно е самата тема да е изтрита. Дай линк да проверя на мен дали ще ми излезе темата.

# 409
Не мога... като потърся в търсачката ми дава този екран. Изпиши- С деца на море и планина и трябва да излезе, затворена група за отзиви на хотели.

# 410
Аз виждам групата и публикациите в нея.

# 411
Благодаря,  значи съм с бан, без да знам за какво. А просто написах отзив за едно хотелче в Гърция. Много тъпо, групата ми беше полезна.

# 412
  • В.Търново
Не мога... като потърся в търсачката ми дава този екран. Изпиши- С деца на море и планина и трябва да излезе, затворена група за отзиви на хотели.
За кой хотел е отзива да потърся? Може да са те изкарали от групата.

# 413
А някой наемал ли си е каравана/кемпер? Разглеждах досега в интернет, но ако някой има личен опит ще ми е интересно да прочета мнения за едно по-нестандартно преживяване (за мен поне). Бих желала нещо чисто, на тихо местенце край морето и все пак с прилични условия(баня, вода).
Междудругото преди няколко години и аз бях участник в една група за цитати от книги и всеки постваше нещо- когато аз постнах ме баннаха. А много харесвах групата, но така и не разбрах защо получих бан( не е било нищо нецензурно, обидно, расистко)

# 414
Русалка_1
bella vista studios nea peramos, положителен отзив...  ☺️

# 415
  • Sofia
Русалка_1
bella vista studios nea peramos, положителен отзив...  ☺️

Нещо не го намирам, а ми се струва, че го мернах тези дни (и аз съм в групата). Много странно. Имаше снимки към поста, нали?

# 416
  • В.Търново
Няма такава тема.
Това ли е групата? Че то май има няколко групи с това име.
https://www.facebook.com/groups/1719529994935445

# 417
Имаше. Но аз тази вечер писах. Явно е смятан за реклама, не е публикуван и съм изтрита. Бях дала линк към страницата. 😒 нищо де, здраве да е. Благодаря за помощта ви!

# 418
  • Русе
Здравейте, вчера пристигнахме в Ахтопол -любимо място, последно посетено 2022.
Искам да споделя с вас,пък било то и за да предпазя поне един човек- морето е отвратително Централен плаж) такова чудо, разочарование отдавна не бях изпитвала - мътно, много водорасли -ок. Но освен това пълно с безброй остри камъни, парчета тухли, керемиди, отломки от тротоарни плочки!!! Няма стъпване. Оказа се,че при миналогодишните наводнения, реката е преляла и всичко се е изсипало в морето.
Имайте предвид,ако сте решили да летувате в Ахтопол.

Мръднете 200-300 метра в страни в посока Делфин. От там започва хубавия плаж. А това за непочистените камъни в началото до реката е изцяло вина на концесионера.

# 419
Здравейте! Миналата година на Серенити много ни хареса , но не можахме да запазим тази година . Някой бил ли е в Белла Виста - Синеморец. Изгодно излиза за семейство с дете на 14, но коментарите не са добри. Ще се радвал ако препоръчате  подобен хотел на Серенити, от който сте останали доволни.

Общи условия

Активация на акаунт