Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 21

• 57 120
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Разбирам те, че не искаш да си правиш филми или да тръгваш с голямата кошница и мисля, че всички тук особено в тази група - те разбират !
Но, при една доза късмет, точния момент и това да е твоето ембрионче - всичко е възможно.
Хихихи , стискаме ти палци !!!

# 661
Пиех три четири месеца r-алфа липоева киселина, NAC, убиквинол, Вит. Д, С, Е, В-комплекс мета, Фолиева мета, омега 3, вечерна иглика, мелатонин, В12, DHAS. Вероятно нещо съм пропуснала. При мен, за жалост, нямаше ефект.

# 662
Здравейте, относно клиниките в Испания. Моя позната забременя на 42 през 2019с ДЯ и ДС в тази клиника https://www.ivf-spain.com/en. Отнело е 3 месеца, а като цена тогава с пътуването е било към 5000 евро.
При мен когато бях на 38 в Надежда имах хубав ембрион, а успешния трансфер се направи 1 година по-късно. Сега на 42 опитах отново, но от 4 пункции имаме само един ембрион, който е за самокорекция, а следващите 3 пункции бяха с лоши яйцеклетки. Така че ние ще трябва да спрем до тук. Сперматозоидите  ни са замразени след биопсия, а и аз самата нямам сили за нови клиники и други места.
Желая успех на всички.

# 663
Cry Ембрионът е спрял развитие, за съжаление! Нямам думи, нямам и сили.....
Предлагат ми на ЕЦ, ама напълно естествен, сиреч без никакво "побутване". Подобен опит съм имала в предишната клиника и дори не стигахме до оплождане или пък Е умираше,  преди 3-ти ден. Какво да правя, не знам Cold Sweat

# 664
patencе, много съжалявам Pensive Помислете за Турция/Гърция. Пази си и тялото и психиката. Каквото ти е нужно да се съхраниш - психолог, медитация, мелатонин, билки, баячки, шамани или каквото работи за теб. Храни се добре и балансирано. Останалото Божа работа. Молим се и се надяваме.

# 665
  • София
Много съжалявам, мила! Прегръщам те силно!
Иди за последно мнение в Бг клиника при доцент Андреева от Щерев, при която забременях успешно. Тя най-вероятно ще ти предложи лимитирания цикъл, който е най-успешен, защото е щадящ и с лека стимулация се правят 2-3 ДФ.
Напълно естествен цикъл според мен е загуба на време. Колко такива цикъла трябва да се дебнат, че да излезе читавата Я, от която ще стане успешен ембрион?
Предлагат ми на ЕЦ, ама напълно естествен, сиреч без никакво "побутване". Подобен опит съм имала в предишната клиника и дори не стигахме до оплождане или пък Е умираше,  преди 3-ти ден. Какво да правя, не знам Cold Sweat

# 666
Съжалявам Патенце....имало е да става. Всички се надявахме този път да стане,ама ето, не е бил и този път точния.
Според мен, трябва малко почивка психическа. И както съм го казвала многократно " махане " от постоянното мислене по този въпрос. Просто направи пауза !
В последствие, пак ще се повтория, за мен трябва да опитате в Турция.
Стига вече с Бг и Н-тата клиника. Това си е мое мнение. Знам, че си казвала, че е трудно финансово, но в Турция не е чак толкова по-различно от Бг откъм финанси.
Ако и от там, нищо не стане, вече трябва да обмисляш друго мислене и друг план. Но, още не си на този хал.
Всяко нещо с времето си.
Сега, махни се и от този форум !!!! За малко, а като се възстановиш, ела отново.Аз лично така правя.
Хайде, споко и горе главата !

# 667
patence, прегръщам те силно . За съжаление знам от личен опит, и то неколкократно тази болка и разочарование. В другата тема видях, че питаш за Аджибадем Маслак.  Не съм техен пациент, но бях срещала доста мнения тук във форула, и във ФБ, че прилагат много силни стимулации. Споменавам ти го само, за да сиимаш едно на наум, и да разпиташ, ако решите там още на консултацията. Аз лично мислех за там, но именно тези мнения ме отказаха. Пак да подчертая, не съм им пациент. По принцип не обичам да коментирам в стил "дочуто през плета". Но ти сама можеш да си провериш.

# 668
Съжалявам много Sad
Всеки дава съвети, аз ще кажа също моя опитай просто друг подход. Който е насочен само към теб, ти да си добре ти да се възстановиш от всички процедури, физически и психически. Дай си време за теб и нещата които обичаш.
На мен аюрведа лечението много ми помогна 🙏🙏🙏 от минали март до август -6 месеца ме подготвяха с билки, отвари, йога и масажи, за да мога да дам най-качествените яйцеклетки и тялото ми да приеме след това ембриона. Тоест психически и физически да съм готова.
Ако искаш ще ти дам контакт нищо не губиш, няма и да ти навреди, може само да ти помогне. 🍀🙏 успех ти желая

quote author=patencce1 link=topic=1601688.msg47725523#msg47725523 date=1710057945]
[/quote]

# 669
Може всякакви контакти, мнения и препоръки- ако искате,  може и на лични. Само да кажа, че съм на 45г. и аз нямам никакво време, за съжаление. Освен това нямам и брак с моя партньор, което е допълнителна спънка за Турция.

# 670
Да пишат момичетата, които имат опит в Турция.

Някъде четох, но не помня къде дали тук из групите, че в някои клиники в Турция, можели и без брак..

Направо, задай този въпрос в групите за Турция.

# 671
Patencce, ако сте склонни на ДЯ, в Кипър със сигурност ще успеете. Свържете се с Турмед и те ще ви предложат най-доброто за вашия случай. Силна прегръдка от мен! 😘😘😘

Може всякакви контакти, мнения и препоръки- ако искате,  може и на лични. Само да кажа, че съм на 45г. и аз нямам никакво време, за съжаление. Освен това нямам и брак с моя партньор, което е допълнителна спънка за Турция.

# 672
Да пишат момичетата, които имат опит в Турция.

Някъде четох, но не помня къде дали тук из групите, че в някои клиники в Турция, можели и без брак..

Направо, задай този въпрос в групите за Турция.

За Турция ИВФ Брюксел когато бях не ми искаха брак края на януари. Макар че правих само екзозоми там. Но се предполага и че ще правя инвитро. Правят и прп и екзозоми но не и стволови клетки. И са по евтини от Маслак. Инвитрото е 3250. плюс замразяване и пид екстра. Не правя реклама само споделям. Много доволна бях от всичко.

За Турция Аджибадем да силни стимулации, недоизпипани, грешки, изпуснат фоликул,и още мога да кажа. Аз не съм доволна. На други преди мен не са се осирали толкова. Не знам избирателно ли е и защо така.

Естествен цикъл с лека стимулация тип кломифен или летрозол може би и малка доза перговерис примерно след летрозола. Тук четох сенкова е ок с този тип. Другите Бг клиники са леж или не им се занимава.

За добавки.......Комбинация от няколко както казах пия аз. И тъй като съм молекулярен биолог си направих сама това което смятам че ще е ок след четене на хиляди научни изследвания и статии. Поне 3 месеца минимум. НАК,Аргинин,За митохондриите- натурал фактор регенер лайф.витамини на лайф екстеншън,Астаксанитин,пкк,убикинол,нмн, ресвератрол,крил омега,алфа липоева,глутатион, ерготионин.Гледай марките да не съдържат други излишни вещества тип силикон диоксид,магнезиев стеарат.

Акупунктура за твоя проблем поне 2 в седмицата за месец също помага за добро кръвоснабдяване. Ако е добър може да ти даде билки китайски които са научно доказани че действат пак от научни изследвания. Моите една по една ги четох че не вярвам все.

Храната също по малко млечни,захар не, тесто не, пакетирани не. Жива храна и чиста. Сега има фермери много навсякъде с по чиста храна. Аз пих детокс на драгон. Зеленчуци много и рибни.Телешко най вече и тн.

Кипър и Турция си е стресово с работа и пътуване. Там на място си е почивка.

И най важното без стрес колкото може!

И все пак......ти си решаваш как и колко да се бориш. Всички имаме лимит и не може вечно да пробваме. Това сама трябва да решиш. Донорската е ясна и лесна в Кипър или Украйна все ще стане бързо.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 21:44 от varna2020

# 673
patencce1, съжалявам много за неуспеха.
Дано изгрее слънце и на вашата улица!

# 674
Съжалявам много!
Знам че думите не помагат...но вярвам че каквото е писано ще стане.Не губи надежда,пътят на всяка една от нас към мечтата за рожба е труден,но вярвам че всяка от нас ще успее.

Общи условия

Активация на акаунт