🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 459
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 330
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
И за мен е много интересно да чета коментарите на sineva 1. Аз, този сезон не гледам редовно Фермата, че ми е аграрния вариант на ИВ. Но, малкото, което ми е интересно е именно Петър. На работа всички гледат и коментират пак Петър, не знам ако е истина тук написаното. Лошо решение от ИиА, но сами са си виновни. Като рейтинга им се срине под дъното да се сърдят на себе си.

# 331
Боби загуби битката

# 332
  • на село
Чак пък един Петър да прави едно предаване Joy
Голямо жалене по него,  голямо чудо, аз и друг път съм писала по- тъпа и безинтересна ферма не бях гледала, така и не ме грабва,  мъча се, хвърлям по едно око, уж гледам понякога, ами не става.

# 333
Злобата на Лили ще и спечели битката

# 334
  • София
Наистина, огромна част от днешните момчета и млади мъже не умеят да правят нищо с ръцете си. Когато човек е обграден от мъже, вързани в ръцете, такива като Петър му правят впечатление и му се струват като божество. Simple Smile
В моето най-близко обкръжение има няколко мъже, които имат много умения, и като знам какво могат - Пепе не може да ме впечатли чак толкова. Без да омаловажавам сръчността му - ами……. Не е единствен, че да ме изненада с нещо. Само козунаци не съм виждала да правят моите близки мъже. Simple Smile
Вероятно затова по-скоро от ми правят впечатление негативните черти на Петър. А егоцентризмът винаги ме дразни много, не само при него.

Браво на Приси! При това състояние на ръката й - не знам как издържа и толкова.

# 335
  • на село
Браво на Лили, аз я харесвам.

# 336
Сергей, дето много мисли за горките "манипулирани" жени в Елбетица,  дори и за секунда не отиде да види как е Приси.

# 337
  • София
Колкото по-скучновато тече сезонът, толкова повече се вторачвате в един дразнител/любимец и не го пущате. Нито е най-добрия, нито - най-противния. Косвено (освен пишещите директно) признавате, че прави формата. Или поне е фокуса му (дали по сценарий, дали щото това ни показват).
dia4ti: Ако Пепето си тръгне довечера, току виж открием, че в тази Ферма има и други интересни хора. Почти съм съгласен (принципно), ама след 2 месеца екран, кой ли пък ще да е, като досега не сме го включили безалтернативно в тази "графа".
Уточнение: Не съм за/против Петър. Аз съм от разочарованите от сезона и все по-често гледам в рекламните паузи на другия канал. А беше предаването, което не изпускахме...
Ако и един Петър (добре, и още един-двама) ми стане безинтересен (НЕ любимец/противен), направо прескачам до финала.
В началото на сезона си го казах, сега по конкретния повод. Какво "фермерско" има в сюжета с бутането на тракторната гума, почитаеми И&А? Че когато - на нивата - на фермера му спре трактора, той ще се впрегне в плуга/ралото/браната и ще "култивира" така? Продукцията, не само че не се "учите", ами и вие си я карате по инерция. А новостите (липса на фермер, ратаи, задачи, стопанство за всички и т.н.) Ви бая издишат. Г-на Николова - дето е дошъл в екипа - да вземе да колаборира един фермерски сървайвър с отглеждане на палми и пренасяне на варели с палмово масло, а?

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 21:58 от EmBrother

# 338
dia4ti: Ако Пепето си тръгне довечера, току виж открием, че в тази Ферма има и други интересни хора. Почти съм съгласен (принципно), ама след 2 месеца екран, кой ли пък ще да е, като досега не сме го включили безалтернативно в тази "графа".
Въпрос на монтаж, колега. То може и да е имало интересен, но да са преценили да го запазят за след момента, в който слънцето ще залезе, разбирай Пепе ще напусне Фермата, за да има съспенс до края.

# 339
Че не е излъчвано много от останалите участници, не е.
Но това им е само от полза, си мисля.
Ако Петър не е там, кого ще нарочат за враг?

# 340
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Е сръчен си е Петър, как ги кове пироните като машина е. И като се сетя в конкурентното шоу как един друг играч щеше да си отседи до второто пришествие, че един пирон не умееше да закове и още повече оценявам коването на Пешо.

# 341
Сега като знам, че Петър отпада, този епизод ще го пропусна.

# 342
  • Разпиляна във въображението
В първата игра ме заболяха ушите от виковете на Канатица. Не млъкваха и за секунда.

Пепето се справя отлично на играта. Браво на него!

# 343
Петър в тази игра се справи отлично. Но това е констатация и не променя негативното ми мнение за него.

# 344
  • Валенсия
Браво на Пепе-то!

Поиска си тази битка, стъпи на арената, игра, спечели. Знаеше, че ще спечели! Натри навирения нос на Сергей, поне в тази битка.

Не знам за Алманаха, но отборната трябва да я спечелят Елбетица.

Общи условия

Активация на акаунт