🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 461
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 315
  • Разпиляна във въображението
Ще ме е яд Петър да си тръгне, но ще ми е любопитно какво ще правят Елбетица след това. Жоро най-накрая ще трябва да "заработи" участието си без любовчийските си истории. Сергей ще се усмихва на криво от кеф и ще мрънка на оградата как най-накрая са се освободили от прекия му конкурент.

За да дразнят Петър Андрей и Жоро няма да преправят хранилката. Работа през пръсти и много смях.

# 316
УхаЖоро и Андрей не се постараха с кучешката къщичка, не се стараят и с хтанилката.Не зная толкова ли си могат или го правят нарочно.Отстрани изглежда, че хич не им пука как са се справили.Но така се губят пендари.Безотговорно е да виждаш, че всички се стараят, а ти да се хилиш накрая.
Особено с къщичката...двама мъже работят 3-4 часа и накрая къщичка като от час по трудово на третокласник...

# 317
  • Разпиляна във въображението
Петър е виновен Simple Smile

# 318
Ще ме е яд Петър да си тръгне, но ще ми е любопитно какво ще правят Елбетица след това. Жоро най-накрая ще трябва да "заработи" участието си без любовчийските си истории. Сергей ще се усмихва на криво от кеф и ще мрънка на оградата как най-накрая са се освободили от прекия му конкурент.

За да дразнят Петър Андрей и Жоро няма да преправят хранилката.
Работа през пръсти и много смях.
Е защо да я преправят?! Я виж каква чудна хранилка за жирафи спретнаха майсторите?! Satisfied

Няма лошо участници да четат и/или да пишат тук! Това е комплимент за нас, че дискусиите ни са интересни и ги провокират, ако не да отговорят, то поне да ги четат. Simple Smile
Не е нужно да излизат от анонимност, това е тяхно право, форумът е отворен!

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 16:52 от sineva 1

# 319
  • България
УхаЖоро и Андрей не се постараха с кучешката къщичка, не се стараят и с хтанилката.Не зная толкова ли си могат или го правят нарочно.Отстрани изглежда, че хич не им пука как са се справили.Но така се губят пендари.Безотговорно е да виждаш, че всички се стараят, а ти да се хилиш накрая.
Особено с къщичката...двама мъже работят 3-4 часа и накрая къщичка като от час по трудово на третокласник...

Иван за неговите неща се трудеше по няколко дни, имаше и помощници + доизпипваше всичко, УхаЖоро и Андрей нямаха толкова време. Пешко беше обещал да се включи, после не се включи.

# 320
Айде пак Петър виноват Joy

# 321
За задачата е отговорен този, на когото е възложена.

# 322
Естествено, Петър е виновен и за озоновата дупка. Satisfied
Барманчето беше много патетичен, като се оправдаваше с Петър.
Абе човек имаш една задача, свърши я! Ако някой ти помогне добре, ако не направи я сам. На вълкът, затова му е дебел врата, защото си върши сам работата!
Колкото за кучешката колибка и хранилката, ми толкова си могат и двамата. Лошото, че хем не могат, хем съвет не поемат.
Хранилката става само за жирафи и то за възрастни екземпляри, другите само ще гледат храната без шанс да се нахранят. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Трябва и малко акъл да вкараш!

п.п. Поне сега покрай тези пишман майстори и без Иван, нескопосникът Сергей ще може да блесне, като топ дърводелец. Scream В царството на слепите едноокият е цар! Nerd

# 323
Падам от смях Joy
Никой друг не става в това предаване. Само ПепитУ е топ!

# 324
Ако Пепето си тръгне довечера, току виж открием, че в тази Ферма има и други интересни хора.

# 325
  • София
Честно казано, нямам търпение да започнат да ни излъчват други участници. Моноспектакъла на Пепе вече ми омръзна. Време е продукцията да предложи нещо различно.

Като гледам промото - ще се изпопребият в игрите тази вечер. Дано никой да не е пострадал сериозно.

# 326
Падам от смях Joy
Никой друг не става в това предаване. Само ПепитУ е топ!
Ако Пепето си тръгне довечера, току виж открием, че в тази Ферма има и други интересни хора.
А дано, ама надали! Nerd
Кой, кой има потенциал от останалия маТРЯл?! Кажете, че тъна в неведение! Innocent

# 327
Ами като си тръгне ПепитУ, може да спрете да гледате. Пък ние с удоволствие ще си гледаме каквото ни интересува.

# 328
  • Валенсия
Скрит текст:
Иван и Андрей няма да имат вина АКО Петър си тръгне днес. Отбора гласува. ИиА са решили да променят метода на гласуване и ще си гледат сеира ако стане това днес евентуално.
Напротив ИА са основната причина Петър да е низвергнат от всички.
Нали не се съмнявате, че на синхроните в "плевнята" не им се подсказва едно или друго. На девойчетата им беше добре с Петър, но изведнъж "прогледваха", че Петър ги цака.
Каката и тя изведнъж от нищото изтрещя срещу него и тръгна да дава акъл на момите. Сега пак изведнъж спря да му скача, щото й дръпнаха щепсела от продукцията щом им свърши мръсната работа. Rage
Нали не мислите, че няма сценарий, че няма коне на които са заложили още от началото?!
Още първата втората седмица на сезона ми е ясно на кой са заложили. Nerd
Някои си струват, други са куци коне!
Тази година са Серго, Нанси и Коко.
Първият е куц и с двата крака, всъщност с четирите крайника, но това не им пречи да си го дундуркат. И понеже техния човек беше в сянката на Петър го преместиха в другия отбор. Това си е било идея на продукцията, а не прищявка на Сергей. То не, че в Канатица цъфна и върза, но поне не се чувства така сврян в ъгъла, където не Петър, а сам се беше поставил.

От няколко дена си мисля, че Петър, като човек с доста висок коефициент на интелигентност е напълно наясно със ситуацията и факта, че е персона нон грата за продукцията.
Оттук до края на престоя му няма да го оставят да надигне глава. Ката ден ще му набиват канчето или самите продуценти, или странното къдраво присъствие, или участниците подкокоросани от продукцията. 
Единственият му полезен ход да не генерира повече негативи е да си бие камшика час по-скоро.
И като умен човек няма да им направи удоволствието да си тръгне по собствено желание, а на елиминациите ще направи така че да загубят Елбетица и да отпадне след гласуване.
Петър е наясно с нагласите в отбора и не си прави илюзии, че с голяма вероятност него ще изгонят при загуба, но това е добре за него. Така че е очаквано да си тръгне скоро.
Той си взе своето от Фермата. Стана най-интересния участник от няколко сезона насам и този сезон е неговия сезон. Всеки един от участниците вътре, ще са Хикс и Игрек от сезона на Петър.

ИА се показаха много недалновидни. Този сезон от небето им падна човек, като Петър - високо интелигентен, отличен стратег, изявен лидер, щедро надарен с ораторски качества, много кадърен, умеещ всичко. То с името му идва Камък да стисне, вода ще пусне и вместо да се възползват от този подарък на съдбата го похабиха за сметка на безличността. Народът го е казал Господ дава, но в кошара не вкарва.
Хак да им е Серго. Satisfied Да си го обгрижват и да му се радват.
Един път е! По техен образ и подобие, точно по техен вкус! Stuck Out Tongue Closed Eyes

sineva,

Изключително съм впечатлена от дар словото ти. Поздравления! Така са преплетени думи, изречения, поговорки, че и да не е съгласен човек с написаното, моментно би се опиянил от изказ, структура и подредба. Simple Smile
Много точен анализ за Петър, И&A, и въобще относно цялата концепция на предаването тази година.

Надявам се да не си тръгне Петър. За мен също, интересен и интелигентен играч, борбен, амбициозен, сдържан и обран. Къде, къде по-бледи и незабележими участници и от двата отбора се мотаят още там, и просто би било престъпление играч от неговия ранг да си тръгне сега, на този етап от играта. Но и ти имаш право, че оставайки, най-вероятно би си навлекъл повече негативи, отколкото дивиденти от сега нататък.

Все пак пожелавам успех на Елбетица.

# 329
Ами като си тръгне ПепитУ, може да спрете да гледате. Пък ние с удоволствие ще си гледаме каквото ни интересува.
За мнозина от нас и това ще стане!
Но пък родата и приятелския кръг ще гледат, и ще са дежурни на барикадата! Satisfied Laughing

shy_girl, благодаря за думите! Simple Smile Когато съм убедена в тезата си вкарвам малко повече емоция, отколкото ми се иска, но пък се старая да съм обективна, надявам се да си личи.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 20:26 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт