🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 453
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 360
  • Разпиляна във въображението
На промото Петър не го ли даваха да лови ябълки?

# 361
Установих, че се притеснявам... Петър да не загуби от Сергей. Надявам се Елбетица да спечелят.

# 362
Same. Май ще гледам само Елбетица и после само ще ви чета.

# 363
Не харесвам злобите от Канатица и това е! Колкото повече хора си тръгват от там, толкова по-добре! Е, ако можеше и по-бързо да става, още повече щях да съм доволна, но и така е добре! Важното е всеки път да си ходят червени! Стискам палци спойлерът да се окаже верен!

# 364
  • Варна
Аз много искам Сергей да бие.

# 365
И аз искам Сергей да бие. Очаквам нито Петър нито Сергей да си тръгнат днес.

# 366
Сергей имаше възможност да бие. И я пропиля. Загуби от Петър Sunglasses Сега, ако спечелят- печелят Канатица , а не бате Серго

# 367
  • Варна
И на това съм доволна.

# 368
  • на село
Само аз ли не мога да харесам Петър Joy
Все компетентен, все знаеш, винаги най, не е мой тип.
Може би защото не съм на възрастта на девойките в Елбетица.

# 369
И на това съм доволна.
Разбирамо,  с такива състезатели в Канатица Trollface

# 370
Не ги виждам Елбетица.

Вече не гледам. Моля само да напишете кой печели. 🙏

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 22:12 от Alucard

# 371
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Някои неща не се променят, гледам Кенанчо не спира да сипе жлъч.

# 372
Кенан пак е пиян.

Не харесвам Петър. Но е знаещ, можещ, умеещ, умен, хитър и амбициозен. Предвидлив и комбинативен. Идеален играч за Фермата.

# 373
Странното е, че не харесвам Петър, но не мога да отрека, че има качества, които другите нямат. Бива го в играта. А и не харесвам, когато всички са срещу един. Особено, когато този един не се държи лошо, не е прост и не е гадняр. Много злоба има в Канатица, само Петър им в устата и само неговата игра следят. Те не играят срещу Елбетица, а срещу Петър. Жалка работа.

# 374
На Кенанчо и на много други хора, все Петър им е в устата и все Петър е виновен за всичко! Защо не си гледат в своята паничка, а дъвчат Петър, като куче кокала си? Истината е че, какъвто и да е Петър, с каквото и да се е захванал, винаги се е справял повече от добре!  Ама истината боли, а КЕНАНтица вместо да завиждат, да вземат да се стараят повече, че както беше казал някой: "Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се"!

Общи условия

Активация на акаунт