🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 448
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 375
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Много е гнусна водата в тези бидони. То Иван добре се шегува, но малко като в приказката стана. Добре, че е шегата, че да си кажем истината. Канатица искам да загубят дори и само заради удоволствието да видя физиономията на Кенан.

# 376
  • Валенсия
Някои неща не се променят, гледам Кенанчо не спира да сипе жлъч.

Той понякога като че ли има някакви много леки проблясъци на по-нормално държане, без жлъч и злост, дори по-скоро е смешен с Бай Ганьовското си поведение. (на моменти).

Но то природата си му е такава на него. На битки и след тях ръси гадни думи за щяло и нещяло.

Супер кофти психо-атаки ѝ прилагаше на Присияна по време на женската битка. То бива, бива гадно поведение. Rage

# 377
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Победааааа, 10 секунди не съм вярвала, че ще удържат. А физиономията на Кенанчо докато ги гледа как се радват, безценно.

# 378
Как беше?
Ееееелбетица!

# 379
Alucard, за първи път се радвам, че не позна. Stuck Out Tongue

# 380
  • Валенсия
Победааааа, 10 секунди не съм вярвала, че ще удържат. А физиономията на Кенанчо докато ги гледа как се радват, безценно.

Изпуснах го за малко.

На повторението специално този момент първо ще пусна. GrinSatisfied

!!!Ееееееелбетица!!!

# 381
# 382
Боби ли ще жертват?

# 383
След като от продукцията натъртиха за падането на Боби, което траело приблизително 10 секунди, мисля, че да

# 384

Ако зависи от бай Ганя - ще остави само Кенаница, другите излитат, единият явно не се доказа при тоя си вид (?), другият е предател, а май и, въпреки че много плюе Пешо, не би имал против конкуренцията малко да се разчисти на по-ранен етап...

# 385
След като от продукцията натъртиха за падането на Боби, което траело приблизително 10 секунди, мисля, че да
И аз така мисля.  Идеята явно е да запазят Серго, който гласят за финала

# 386
  • София
Това е защото продуцентите са безпристрастни и въобще не се опитват да дават посока на играта.

# 387
Чак не повярвах на ушите, когато Иван каза, че отборът облечен в зелено не трябва да побеждава! И да, наистина- явно добре, че е шегата, да си кажат истината!
Иначе, честита победа на Елбетица! Победиха двама противници- Канатица и продукцията! За мен продукцията подбутва червените през цялото време! Чак игра за Коко измислиха за да са сигурни, че любимците им ще са в Рая! Нахранени, изкъпани и отпочинали! Браво Елбетица! Сега е време да отстраните Кенан!

# 388
Други подбутва продукцията от премиерата насам и те привилегировано си водят от самото начало с пендарите. Няма да им казвам името, Е*бетица се казват.

# 389
  • Разпиляна във въображението
Сергей в момента е по-безполезен от Боби.

Общи условия

Активация на акаунт