🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 380
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 465
  • Валенсия
Скрит текст:
me_for_president, върни няколко страници назад да прочетеш за какви грозни коментари става въпрос от един от потребителите тук, и то за няколко от участниците.
Смятам,че повечето в темата от фен групата на Петър, както и антифеновете му успяват възпитано и агрументирано да изявят гледната си точка, пречупвайки анализа на неговото поведение през собствена си призма и житейски опит. И това е страхотно! Затова и напоследък съм активна.
Обаче от такива коментари, които съдържат директно грозни обиди, просто можеш да изгубиш желание за активност, за диалог, че даже и за четене. А ако пък решиш и да отговориш, трябва да слезеш на това ниво,защото те реално са с цел провокация. Еми няма смисъл. Идеята е да се разтоварваме и да обсъждаме нещата в свободното си време.

Вече не са интересни нарицателните тип "фен групата, масата, отбора на Петър" и тем подобни.

Да беше и Кенан поне наполовина толкова интелигентен, умен и способен мъж, а не поредния селтак тарикат, който си мисли, че е най-големия там, само и единствено защото печели на по-силови игри, (логично - физиката си е физика), ами и на него щях да симпатизирам.

След като не е, ами аз предпочитам такъв като Петър пред такива като Кенан, Жоро големия (вече извън играта), а и вече пред Уха-Жоро (с порасналите топки. Satisfied).

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 17:17 от shy_girl

# 466
Не мога да кажа, че съм фенка на Петър, нищо, че много от постовете ми са в негова подкрепа! А го подкрепям, просто защото не виждам кой знае какъв потенциал в някой от другите играчи! Има проблясъци, тук-там, но те са епизодични! Това е!
Няма драма, няма фен маса и т. н.
 Ако мога да обобщя, то този сезон на фермата целият е леко безличен и не толкова интересен! Така, че освен да се "дърляме" за и против този, или онзи, какво друго ни остава?

# 467
  • Вестерос
Mnogo хубава игра снощи. Изненадах се, че не изгониха Сергей, но го очаквах, още повече след като той им спечели равенството на алманаха и им прави дървените работи.

Искам да спечели Коко, НО трябва да спечели Петър, той просто изнесе сезонът! Колкото и да не харесвам много неща в него. А защо не и Андрей, Бела Дона ще е щастлива Grinning

# 468
Познах за Боби, че ще си ходи.Blush

Днеска гледам, че Жорката му предстои да става мъж. След 9 седмици мишкуване и гледане в земята, явно са му пораснали топки.

За пореден път ще кажа - това е сезонът на Петър и така ще бъде запомнен. Най-вероятният победител Коко никой няма да си спомня за него.

Влязох да напиша това. Joy
Харесвах Боби - интелигентен, възпитан, подхожда добронамерено. Но, ако мога да перифразирам последните няколко седмици, Сергей добре си оплете кошницата. Вече е (почти) незаменим с дървото.
Лили изигра най-убедителната си игра на този дуел - и индивидуалната, и отборната битка. Явно бяха нейните игри това.

# 469
Аз също харесвам Петър като играч- изключително подготвен и аналитичен, но и подхождащ с уважение към противника. Не ме интересува дали е с или без жена, дали е обсебващ и контролиращ, дали е известен актьор или нереализиран такъв. Аз гледам играта му. И все пак е един от малкото хора вътре, които не нападат и обиждат въпреки реките от обиди, които текат към него. Не мога да определя дали е стоицизъм или проявява на непукизъм към предварително изготвения сценарий "Един за всички, всички срещу Петър".

# 470
  • София
Ох,успокоих се.Тази година гледам фермата за фон.Понякога във ФБ ми изкачат публикации и се позачетох наскоро.Изумих се от подкрепата за Канатица и хейта по Петър.
Наминах да си сверя часовника -тук всичко е точно Simple Smile

# 471
За да сменя поне за 5 минути шлагера Петър, оставям тук този скрий шот 🤪

# 472
Червените от самото начало не ги харесвах , но мисля че става все по-зле! Изгониха умни и работливи хора като Иван (не го хар) и Боби, за да останат Ганьо,мрънкало Серго и злобната  Лила. Смея да твърди , че накрая точно Петър ще е най-подходящ за победата, просто на базата на другите дрисльовци поне ще си е заслужил 🤷♀

# 473
Е Сергей като е мъж под чехъл какво му пречеше да си стои в Елбетица, там би трябвало да се чувства като у дома си. 🤣🤣

# 474
Поне Сергей си признава, че е мъж под чехъл. Дори Теди се радвал, че срещнал. Тоест Теди в неговата класация е след Кенан?! Ах, тези ценности. Сигурно те се обаждат при оценката на хората.

# 475
Да, Серго си е точно за Канатица! Но се видя, че и Коко си е точно за там! Абе, на правилното място са си и двамата!

# 476
Само Теди не е за там. Нямам против Гошко да отиде там, пък Теди в Елбетица.

Браво на Вал. Много неприятен е Жорката. Много.

Защо пак от продукцията насочват зрителите към Петър. Пак той бил виновен. Ай сиктир!

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 20:26 от Alucard

# 477
Ех, не изпускат да очернят Петър Rage

# 478
Ее, Петър да им изкара 100-те хиляди лева и да им ги даде. Егати наглярите.

# 479
  • България
УхаЖоро счупи синджира! Ето затова ми е направил впечатление в началото! Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт