🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 161
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 660
Злобатица са отвратителни! На Лили Адамс не и харесва постоянно да е на дуел, нищо че винаги се бие в гърдите, че е готова! И нищо ново под слънцето... на хиените пак Петър им е виновен!

# 661
Да, защото Петър ще ги гръмне една по една. На Петър не му трябват мъже за да стигне до финала.

# 662
Кенаница пак се изявява като психолог. Разбира се удобно пропуска, че тя също драпа със зъби и нокти да стигне до финала и плюва по Пешо, не защото й пука за жените там, а защото иска да разстрои противниковия отбор. Също е в дори по-добро положение от въпросния "актьор" и са само две жени, което им дава поне засега почти абсолютна неприкосновеност, но предпочита да сочи Пешо за да не лъсне тя самата, че се е окопала и разчита на същото.

# 663
Серго, видяхме ти ценностите. Да обиждаш бившите си съотборници, да псуваш в национален ефир.

# 664
Тая тема стана само за агитката на Елбетица и Пешо.
То няма смисъл да пише човек. Приятна вечер!

# 665
  • Разпиляна във въображението
Изключително грозно отношение и то към човек, който играе играта без да нагрубява и наранява по никакъв начин! Възмутена съм! Онези смешници защо оставят Петър да казва дуелистите. Да се изправят като мъже и да кажат. Ама не - трябва да е Петър след като Продукция, смешната водеща и всички останали му се изсипят на главата. На всяка негова дума се дава време да му се подиграват.

А за Сергей нямам думи. Махленски език, простащина.

# 666
  • на село
Тази тема от защитниците на Петър, много лошо отношение към другия отбор и обиди, то не е Кенаница, Злобатица, Лили Адамс и не осъзнават ли пишещите, че като обиждат противника, не правят Петър по- харесван!?

Направо на моменти не се чете.

# 667
Понеже тея, който не харесват Елбетица и Петър пишат само за дъги и еднорози. Малко по-сериозно , моля

А Злобатица и Лили Адам са направо смъртни обиди Trollface

# 668
  • на село
О много сме сериозни дори, ама се прекалява.

# 669
Еми не прекалявайте

# 670
Пешо е готов с платформа за следващите избори. 😂 Бива, бива популизъм...

# 671
За Лили е от изключителна важност да изтъква абсолютно всеки път, че е знаела формата на дуела и повтаря едно и също, да измисли друг репертоар. 🦜🤡 Но не ѝ минава през ум, че това за тях е по-добрия вариант. Какво очаква да изберат 3-ма мъже ли?

# 672
Тази тема от защитниците на Петър, много лошо отношение към другия отбор и обиди, то не е Кенаница, Злобатица, Лили Адамс и не осъзнават ли пишещите, че като обиждат противника, не правят Петър по- харесван!?

Направо на моменти не се чете.
Беше изтрит коментара, но по-рано днес бяхме обидени от фен на Канатица. Само да вметна.

# 673
Ансамбъл Българе много ми харесаха и днес.
Кенан много професионално реже мезетата, бая стаж има.

# 674
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оф, вече два пъти бъркам шоутата. Фермата, противно на конкурента става доста интересно. Стискам палци за зелените, Сергей тази вечер съм без коментар.

Общи условия

Активация на акаунт