🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 444
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 945
На тая Ема Гласът, почти всяко наливане й беше под линията, от която трябваше да изсипва!
Още там трябваше да ги порежат, ама голямо бутане на Елбетица…

# 946
Много по-интересно е да ви чета. 😁 Днес също пропуснах епизода.

# 947
Много по-интересно е да ви чета. 😁 Днес също пропуснах епизода.
Споко, нищо не си изпуснала. Половината епизод беше стрелбата на Жоро, а легендата гласи, че той все още се опитва да уцели мишената.

# 948
Аз мисля че това, че Козата пръч не можеше да стреля, е изцяло по вина на Петър. Той го търпя 11 седмици, изгуби увереност в играта да мълчи толкова време, изгуби Сергей в другия отбор, изгуби Ния като любовница, и това всичко по вина на Петър

Заради него, Ния си тръгна   Cold Sweat

Теди е по добра от джихадиста на стрелба

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 23:07 от dsfds

# 949
Какъв отбор, какви 5 лева... Жоро трябва да си ходи.

# 950
Ухажоро получава номинация за най- безполезен играч.
И не разбирам жените, които да готови да изгонят Петър, но запазват Ухажоро...Никаква логика.

# 951
  • при късмета
Жоро е трагичен. А толкова време стоя. То по-добре пухкавия Жоро да беше останал вместо него

# 952
Теди се оказа много добра в стрелбата. Евала!
Сега идва плик 11 и може би вече разпределението жени/мъже няма да играе голяма роля. Трябваше по-далновидно да мислят.

# 953
Пепи гласува за най-близкия си човек. Егати лицемера. Ниичето се надяваше уж Пепи да я дръпне до финала. Grinning Grinning Браво и на Канатица за изборът на противници. Емилия продължава да ме дразни с гласа си.

# 954
Колко са трагични Прее*етица, направо не е истина.

# 955
  • София
Ей, това е, дори Еми и Петър гласуваха срещу Ния. Пълно разочарование. Можеха да обърнат гласуването с помощта на жените.

Много странен сезон. И какво им пука дали ще са в Рая, то останаха 2-3 седмици. За какво точно им е Жоро, да им измъкне победата под носа накрая.

# 956
Ния звучи като член на култ или секта. Няма да казвам кой е водачът ѝ, то се знае. Най-силната жена този сезон да си тръгне безславно, сакън трите пишлемета от "отбора" да не би да не стигнат до финала... Пълен потрес.

# 957
  • България
Ей, това е, дори Еми и Петър гласуваха срещу Ния. Пълно разочарование. Можеха да обърнат гласуването с помощта на жените.

Много странен сезон. И какво им пука дали ще са в Рая, то останаха 2-3 седмици. За какво точно им е Жоро, да им измъкне победата под носа накрая.

Човекът, който драпаше най-много да са в Рая, е Ния заради условията, и Петър, заради самата победа.

Ния отпадна нечестно, но пък аз се надявах да не я гледаме вече. Жоро се представи най-зле. Разочароващо е от Еми и Петър да гласуват по този начин.

# 958
Какво ли ще съдържа плика? Щом няма да има събиране, дали пак Елбетица няма да изпратят някой от Канатица

# 959
  • Варна
Предварително са се разбрали да си тръгне Ния. Бях единодушни. Ния си знаеше. Трябваше да си тръгне обаче  според мен Жорката.

Общи условия

Активация на акаунт