🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 494
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 290
Жорката Елизабет ли е?

# 1 291
Сергей е онова, което излиза от Чавдар, когато отиде по голяма нужда.

Това е приликата между тях

Чавдар  е умен мъж, аз лично го харесвах. Имаше си недостатъците, но да нарече жена пу..а никога

# 1 292
Залагам на Канатица. Мартина не е в кондиция. То е видно.

# 1 293
  • София
Метафора е - извинявам се!
Не знам какво гледате тук. Шоуто, съспенса, красотата е оттатък. Поне половин час без лицемерие и стратегии.
(Ако е против правилата - изтрийте ме! И&А - не знам какво правите тази есен и на какво се надявате - въпрос към Вас.)
Играта с помнене/отваряне на кофички - къде е оригиналът? Отг. не чакам. А доене на крава - къде? Тук, ама няма. Има си зрители за всичко. И меренето на... рейтингите не става с копиране, слаби участници и мнооого "стратегии".

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 20:50 от EmBrother

# 1 294
Дано на Мартина и дойде малко акъл в главата , след висенето в тази позиция Trollface

# 1 295
Теодорооо как може да ги караш да отварят червено и зелено? Нямам думи вече!

# 1 296
Ще има да търсят Павел със свещ Joy

# 1 297
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Еха, браво на Елбетица отвяха ги направо.
Петър ги отвя Кенанчо и Сергей, Мартина беше много добра в това състезание.

# 1 298
Браво на Марти! Радвам се, че не познах.

# 1 299
  • София
А те не могат ли да различават цветовете?

# 1 300
Пак кажете, че дават игри, които са удобни на Канатица. Това си е играта на Мартина. И предният път беше безупречна на нея.

# 1 301
  • България
Жорката Елизабет ли е?

Жорката е Уикъм

# 1 302
Пак кажете, че дават игри, които са удобни на Канатица. Това си е играта на Мартина. И предният път беше безупречна на нея.
Е не може само любимата на Коки гоненица Trollface

# 1 303
За Елбетица... само исках да коментирам, че е малко абсурдно като останат "много жени" и "малко мъже" да се развива конспирация, че това било някак си в полза на мъжете. Ами не. Това най-просто и ясно означава, че до този момент са били изгонени повече мъже, а са били опазени повече жени. Очевидно в това няма някакъв пъклен план да бъдат прецакани жените, а точно обратното дори.

# 1 304
Със сигурност могат. Това нали била любимата игра на Теодора, нали и капитан я сложиха даже. Тя беше човека, който трябваше да води останалите правилно. Поне Мартина ни показа отлична игра и водачество.

Общи условия

Активация на акаунт