Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 914
  • 897
  •   1
Отговори
# 180
Няма нищо интересно в Delirium. Уж 50% намаление, а то само на 1-2 неща.

# 181
  • Melmak
От вчера се чудя как да напиша този пост, така, че да бъда разбрана правилно.
Винаги съм харесвала Старкорп и пазарувам редовно. Пуснах поръчка за отливка на angels share, обявена като 1,2 мл. Стана ми странно какъв е този размер, като най-малките виалчета май са 1,5 мл, но беше късно през нощта, нямаше как да звънна, реших да поръчам.

Дойде виал 1,5, почти наполовина празен. Старкорп, толкова ли щеше да е трудно да обявите 1,5 мл като количество и да сложите цената за него? Как го преценихте това1,2?

Не искам да ме мислите за дребнава, но предвид, че виалчето е едва 1,5 мл като вместимост… бива ли да го пращаме кажи-речи на половината?

Скрит текст:

# 182
  • вкъщи
На кои парфюми код black намаля 40 процента?

# 183
На никой

# 184
На кой парфюми код black намаля 40 процента?

кода се добавя автоматично със съотвената стъпка за дадения бранд в количката

# 185
Специални благодарности, олекнах с едни пари, но пък имаха точно един, дето исках 🤭
Love8 още работи, жалко, че няма по-чернопетъчен код 😒

# 186
  • София
В  офиса на Елинор, до МОЛ Сердика, дали има тестери на нишовите парфюми? 
На Histoires de Parfums и Affinessence?

# 187
  • Бургас
Винаги съм харесвала Старкорп и пазарувам редовно. Пуснах поръчка за отливка на angels share, обявена като 1,2 мл. Стана ми странно какъв е този размер, като най-малките виалчета май са 1,5 мл, но беше късно през нощта, нямаше как да звънна, реших да поръчам.

Дойде виал 1,5, почти наполовина празен. Старкорп, толкова ли щеше да е трудно да обявите 1,5 мл като количество и да сложите цената за него? Как го преценихте това1,2?

Не искам да ме мислите за дребнава, но предвид, че виалчето е едва 1,5 мл като вместимост… бива ли да го пращаме кажи-речи на половината?

Скрит текст:

Фиолките са с вместимост 2 мл, а не 1.5 мл. Подвеждате хората. В дясно е пълна с 2 мл, в ляво е с 1.2 мл.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 12:34 от Stancho Valchanov 628734

# 188
Здравейте! Предварително се извинявам, понеже нямам възможност да изчета цялата тема, DIOR SAUVAGE парфюм, в момента знае ли някой от кой сайт/магазин е най-изгодно като цена? Още веднъж се извинявам, акл сте пускали скоро линкчета за него…
Благодаря предварително!❤

# 189
  • Melmak

Скрит текст:

Скрит текст:
Фиолките са с вместимост 2 мл, а не 1.5 мл. Подвеждате хората. В дясно е пълна с 2 мл, в ляво е с 1.2 мл.

Чудесно, Станчо. Въпросът не е да се заяждаме и да ме обвинявате дали подвеждам. Аз не споря, че съм получила по-малко количество от описаното в сайта. Просто ми е чудно дали е толкова трудно да се обяви размер подходящ за виалчето, така че то да не изглежда празно.

Мостри и отливки могат да се поръчат от много места и това не е нещо уау. Казвам го като потребител, който би си платил цената за пълно шишенце. Просто остава горчив вкус като си отвориш поръчката.

# 190
  • Бургас

Скрит текст:

Скрит текст:

Чудесно, Станчо. Въпросът не е да се заяждаме и да ме обвинявате дали подвеждам. Аз не споря, че съм получила по-малко количество от описаното в сайта. Просто ми е чудно дали е толкова трудно да се обяви размер подходящ за виалчето, така че то да не изглежда празно.

Мостри и отливки могат да се поръчат от много места и това не е нещо уау. Казвам го като потребител, който би си платил цената за пълно шишенце. Просто остава горчив вкус като си отвориш поръчката.

Рабирам, но беше последната. Преди това предлагахме и 2 мл спрей, но се изчерпаха.

# 191
Nefs-a или се изчерпи или го скриха Elinor 😁 … то на тази цена..

# 192
  • Sofia
Чудесно е, че г-н Stancho Valchanov веднага се включи по повод оплакването за флакончето, но се чудя защо и на моето оплакване преди време, изобщо не реагира… Дали е имало защо да съм недоволна….

# 193
Специални благодарности, олекнах с едни пари, но пък имаха точно един, дето исках 🤭
Love8 още работи, жалко, че няма по-чернопетъчен код 😒
Вижте в шоурума на Висша козметика и Ароматикс на ул. Три уши, може да има някои от тези, които търсите, там има доста повече асортимент, зареждането на парфюми шоп е от тях и цените респективно са доста по-добри
Благодаря ти! Колко по-добри, да отказвам ли поръчката от парфюмишоп?😃

Geos, има Histoires-de-Parfums в Елинор до Сердика, но не ми се видя богат асортимента...

# 194
  • Стара Загора
Nefs-a или се изчерпи или го скриха Elinor 😁 … то на тази цена..
Здравейте, не знам, аз поръчах Hacivat на 176.40 лева. Вече няма наличности. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт