Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 706
  • 897
  •   1
Отговори
# 660
Предполагам че моята поръчка не е изпратена, защото не съм получила мейл. Според мен е редно обаче, когато получа потвърждение за поръчка да получа продуктите които са описани там. Разбирам че е възможно да има изчерпани продукти , но в такъв случай е редно да се свържат с мен и да ме попитат искам ли все още да получа 5 мострички по 1,5 мл. за 50 лв. Аз със сигурност не искам и нямаше да направя поръчка ако знаех че няма да получа 7,5мл. парфюм…

# 661
Кода Black23 за 12% на parfumi-shop ,вече е активен

# 662

Аз получих мостричките, както и мини-травъла на Black  Phantom (заради който пуснах поръчката).
Благодаря за офертата.

# 663
Фенси , може ли да споделиш кога поръча. Моята е от понеделник и все още ни вест ни кост , дори от мейл че е изпратена.

# 664
Аз съм във Франция. Поръчах в понеделник вечерта.

# 665
Да похваля Arabian secrets… 3 -4 минути след поръчката я потвърдиха и получих съобщение, че е изпратена. Днес вече е при мен ❤

# 666

Аз получих мостричките, както и мини-травъла на Black  Phantom (заради който пуснах поръчката).
Благодаря за офертата.
Ползвахте ли кода за още едно 7.5мл?
До колкото разбирам вълненията са дали ще бъде изпратен втори травел.

# 667
Не, не съм нов клиент.

# 668
  • ново
Старкорп също ще имат черен петък.
Скрит текст:

# 669
# 670
Фенси , може ли да споделиш кога поръча. Моята е от понеделник и все още ни вест ни кост , дори от мейл че е изпратена.

Аз получих само имейл за потвърждаване на поръчката и беше в спам.

# 671
  • Neverland

Аз получих само имейл за потвърждаване на поръчката и беше в спам.

Моята поръчка е изпратена и имам номер за проследяване ,НО Anguished Много съм разочарована /Не че нямам BLACK PHANTOM ,но принципа е важен.Утешавам се с 4- те мостри,които както изглежда са изпратени.

# 672
  • виртуално
Според мен ще изпратят това, което е написано във фактурата.
BLACK PHANTOM е изчерпан в момента и този надпис показва, че сега не можете да го поръчате

# 673
в приложението на zara има -40% за някои парфюми

при мен пише, че е изпратен само дискавъри сет - значи без мостри и другите подаръци. ако пристигне само това ще искам връщане на парите, защото е малка част от поръчката.

проверих как е било пролетта с другия акаунт и там във фактурата са отразени и сета и подаръка.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 20:14 от chilko

# 674
Аз също ще търся refund ако липсва част от поръчката. Органично ненавиждам нелоялни търговци. Надявам се делукс мострите просто да не са налични за поръчка сега, защото са изчерпани, а не да получим само мостри по 1,5 мл. Не ми се занимава с глупости, но ако не получа каквото съм поръчала, ще си търся правата. Въпросът не е в 50-те лв., а в това че не подкрепям да се прави бизнес въз основа на подлъгване на потребителя 😒

Общи условия

Активация на акаунт