Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 815
  • 897
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • Melmak
Милен, дали парфюми-шоп ще избухнат пак с някои Шанелчета на цени без аналог. Преди имаше един такъв момент и беше уау!

# 332
# 333
  • София
Някой връщал ли е нещо в Парфимо? Сигурно имам над 100 поръчки от там, но никога не ми се е налагало.
Сега обаче  получих ето така счупено пръскало и мисля да го върна:

# 334
  • До сърцето...
Някой връщал ли е нещо в Парфимо? Сигурно имам над 100 поръчки от там, но никога не ми се е налагало.
Има определен ред за връщане, попълваш формуляра и ще стане. А може и лично вече, в магазина, поне така пише на сайта. Не съм връщала отдавна. Не се притеснявай, Нотино са много коректни към клиентите си.
Рекламация

# 335
Връщах преди време (хубавите времена с много изгодни тестери и не само Simple Smile ) един парфюм със счупено пръскало. Не само ми изпратиха нов парфюм, а и не поискаха да им върна повредения. Но парфюма беше наистина евтин, може би 20-тина лв. да е струвал.
Има определен ред за връщане, попълваш формуляра и ще стане. А може и лично вече, в магазина, поне така пише на сайта. Не съм връщала отдавна. Не се притеснявай, Нотино са много коректни към клиентите си.
Рекламация
За Парфимо беше въпроса.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 21:18 от effe

# 336
  • Бургас
Връщала съм от парфимо, но беше рекламация на продукт с изтекъл срок. Възстановиха ми парите много бързо и без излишни драми и разправии.

# 337
Къде е най-добра цената за The Merchant Of Venice My Pearls?
Elinor имат промо 50% на марката
https://elinor.bg/product/the-merchant-of-venice-la-fenice-my-pearls

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 23:10 от lurtzchen

# 338
Пристигнаха 2 от 3-те ми чернопетъчни поръчки, остана само Moresque Scirocco. Много съм доволен от Елинор и Прити шоп, имаше и мостри, които забравих да снимам. 🙂

# 339
# 340
Намалението в Sephora ще бъде в последната седмица на месеца (от петък до неделя).

# 341
  • Балчик
че на нейната кожа се развивали по-добре ("повредих и детето" Simple Smile
Не е много сигурно. Аз, като учител, ежедневно се задушавам от нечий парфюм. Децата също коментират. Досещам се, че 80%   са реплики или ментета. Но, има и ползващи оригинални. Както съм парфюман, така е много неприятно да не ти стига въздух.
Аз самата се увличах в тежките парфюми преди години, но сега на работа-само нещо семпло.
И понеже темите по предметите ми позволяват, често говорим за и за личното пространство,  и за прекаляването с грим, маникюр и парфюм.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 12:16 от Джемма

# 342
Супер доволен от Elinor, вече щастлив притежател и на страхотна “black” цена и с 2 мостри!
Още обратна връзка и за втори парфюм, от който се отказах, преди още да го  взема от куриера и не съм плащал транспортни ..

# 343
Именно това казах и аз.Това, че и харесва не означава, че ще я пусна да души още 30 деца цял ден в една стая.Написах цитираното от Вас изречение, за да споделя, че 9 годишно дете се вълнува от развитието на аромата, а не само да се напръска с нещо, по повод молбата на една дама да предложим аромат за дете.От дете до дете огромна разлика.

# 344
  • София
Скрит текст:
Пристигнаха 2 от 3-те ми чернопетъчни поръчки, остана само Moresque Scirocco. Много съм доволен от Елинор и Прити шоп, имаше и мостри, които забравих да снимам. 🙂

Валери, честити ти! От къде взе Гутието? За мен тази версия е един от най-добрите парфюми изобщо, в добавка с топ трайност и сияж, та ми е в полезрението. Animal Heart Eyes Cat

Аз също очаквам някакви неща, но те милите са толкова евтини и неимиджови, че не знам, като дойдат да ги обявявам ли Flushed Smiley
Радвам се за новите покупки и придобвики на всички Tropical Drink

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 14:24 от Deetron

Общи условия

Активация на акаунт