Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 564
  • 897
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
На втора стъпка дава възможност за избор на мострите.

# 571
В сайта на килиън, как добавяте 4-те мостри - с код или сами се добавят?
Нов клиент съм

добавят се при завършване на поръчката - показва се екран и трябва да се изберат 4

като нов потребител ползвайте и код kilianwelcome за допълнителен подарък 7.5 мл

# 572
Ланком ,ми отказаха поръчката.Много странно,уж потвърдена,а днес няма наличност.Поръчах ,спирала Идол,която и сега е налична ,е както и да е ,утеших се и аз с Килиън.

# 573
Понеже не съм чела другата тема, реших да се похваля тук. Дъглас този път не се изложиха.

# 574
Не съм поръчвала никога от сайта - оригинални ли са нещата от там? Предполагам доставят до Бг?

# 575
  • София
Не съм поръчвала никога от сайта - оригинални ли са нещата от там? Предполагам доставят до Бг?
Оригинални са, не доставят до България. Използвам услугите на превозвач.

# 576
Много благодаря за офертата от Килиан, отнесох и аз един комплект.

# 577
Още снощи видях офертата на Килиан, но едва днес успях да поръчам и не ми добави подарък от 7.5 мл. Явно съм закъсняла.

# 578
И аз направих тази сутрин поръчка. Добави ми всичко, но сега проверих и в статуса на поръчката ми дава, че Black Phantom 7,5 ml е out of stock. Ще видим кога и какво ще получа.

# 579
А с каква доставка поръчахте Килиън комплектите до БГ? Директно или с превозвач?

# 580
Здравейте, някой може ли да ме насочи към сайт в България, в който мога да намеря сет-ове с мини парфюми. Опитах в няколко, но не излиза нищо, а си поръчах сет на Ланком в ОЛХ и отзад на кутията имаше български стикер с цена. Благодаря!

# 581
А с каква доставка поръчахте Килиън комплектите до БГ? Директно или с превозвач?
До Бг

# 582
Здравейте, някой може ли да ме насочи към сайт в България, в който мога да намеря сет-ове с мини парфюми. Опитах в няколко, но не излиза нищо, а си поръчах сет на Ланком в ОЛХ и отзад на кутията имаше български стикер с цена. Благодаря!

Заповядайте:
https://douglas.bg/lancome-fragrance-miniatures-set-75692

# 583

Заповядайте:
https://douglas.bg/lancome-fragrance-miniatures-set-75692

Благодаря! Това е много скъпо. На комплекта, който купих /същия като на снимката в сайта/, има етикет с цена 48,00 лв. Порових из български сайтове, но не намирам. Преди време бях намерила друг комплект, който ме интересува, но беше изчерпан, но сега пък съвсем нищо вече не намирам.

# 584
  • Карлово
Миналата година пускаха такива комплекти в Нотино, декември месец мисля беше. Трябва да проверяваш.

Общи условия

Активация на акаунт