Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 623
  • 897
  •   1
Отговори
# 585
Миналата година точно от Douglas, същия комплект съм го вземала за 59 лева, явно вече цените са други.

КОМПЛЕКТ LANCÔME Miniature Parfumes
   068395    59,00 лв.    
    Поръчан 1
    Изпратен 1
   59,00 лв.

# 586
Записвам две успешни покупки едната от https://www.tendance-parfums.com/ на новия Шалимар Ирис и втората от Елинор на Hibiscus Mahajád Maison Crivelli. Елинор ме изненадаха много приятно - очаквах го чак към 29.11 ,а дойде днес.
 Някой поръчвал ли е от сайта на Hermes?

# 587
Аз преди няколко месеца бях купила от Makeup Идол интенз, бяха около 26-27 лв., май имаше и други видове, но аз исках да си взема резерв, още повече, след като научих, че в спрян, а си го харесвам много. Проверявайте и там, пускат добри цени от време на време, но трябва да се следи

# 588
Аууу, спират ли Идоле Интенз? Изпуснала съм тази новина 😲

# 589
Да, Лаленце, прочетох го някъде тогава... Може и тук, в темата да е било и ме сви сърцето. 🤪🌺

# 590
  • Пловдив
И на мен сега в детайли на поръчката ми от Килиън пише, че Black Phantom е изчерпан. Много се надявам да го изпратят в някакъв момент.
Това е изписано:
Please note: this product is temporarily out of stock. You may order it now and we will ship it to you as soon as it is back in stock.

# 591
Dior винаги ли имат празен ход?

# 592
  • Пловдив
И при мен Black Phantom е изчерпан.Дали ще изпратят останалите или ще чакаме наличност?

# 593
  • виртуално
И на мен сега в детайли на поръчката ми от Килиън пише, че Black Phantom е изчерпан. Много се надявам да го изпратят в някакъв момент.
Това е изписано:
Please note: this product is temporarily out of stock. You may order it now and we will ship it to you as soon as it is back in stock.
При мен е същото, но във фактурата на мейла ми от вчера го има.
Може би просто показва, че не можеш да го поръчаш отново сега

# 594
  • До сърцето...
В сайта на Килиън вече е суша Grinning Кодът не важи, наличности изчерпани и плащането с бг карти не минава.
С пейпал се каних да плащам, но размислих в последния момент. Да не съм спала, ще мина и без мостри, яд ме е за травълчето 7,5 ml. Абе здраве да е Sunglasses

# 595
  • София
Подпалихме ги с поръчки явно Joy
И аз пуснах една. Надявам се да си ги получим.

# 596
  • София
Дали няма нещо изгодно във Висша К?
Сайтът им е доста постен.

# 597
Аз си получих поръчката от Елинор, доволна съм Simple Smile
Надявах се на повече добри оферти от ЧП... миналата година пазарувах много повече. Мрън!

# 598
Дали няма нещо изгодно във Висша К?
Сайтът им е доста постен.
Трябва да ги посетите лично в склада им или по Вайбър да питате какво има и колко струва

# 599
Да, Лаленце, прочетох го някъде тогава... Може и тук, в темата да е било и ме сви сърцето. 🤪🌺
Ужас.... И мен ме сви всичко.
Ще търся и аз откъде да се презаредя....

Общи условия

Активация на акаунт