шоп-ФотоШоп 15

• 18 762
  • 378
  •   1
Отговори
# 120
последната ми рамка - доста е minimal:
http://good-times.webshots.com/photo/2567229860098394827bfiVvZ

малко ме е срам - такива красоти видях  Embarassed
luluto , не знам как се правят четки, но лимоните ти са просто извънземни  bouquet
mimmss , много е сладко албумчето....замислям се и аз да правя...сега тъкмо ще посетя Слънчогледа  Grinning
луси , би ли споделила откъде е барбарончето - това в момента ни е любимата книжка Grinning
SheDevil, благодаря ти!щъ съ пофала Mr. Green

fun lovin, четките се правят много лесно. Избираш си някакъв елемент, за предпочитане да е по- удебелен, по-плътен, не знам дали се изразиих ясно... Абе да не е нещо феерично с малка резолюция. Такааа, отваряш го с Marquire Tool /май не го написах както трябва ама карай Sick/ квадратчето го селектираш. Отиваш на Edit->Define Brush, после си отваряш четкие и най отдолу е новата ти четка.  Grinning Ако ти харесва и искаш да си я запишеш избираш я и от падашото меню на четките избираш Save. Това е, дано да е станало ясно.  Sunglasses

# 121
  • Magrathea

Имам едно въпросченце. Свалих си някакви шаренийки за фончета, но се оказа, че са 100 х 100 пиксела Sad Страшно ме кефят десените и да попитам има ли някава незнайна функция, която да ми сглоби по- голяма картинка, като напасне шарките. Аз пробвах с define pattern, но ефекта беше крайно незадоволителен Sad
luluto, абсолютно същия проблем имам. сигурно даже сме попаднали на един и същи сайт. Цял следобед свалях ли свалях и се кефех колко материал натрупах, накрая като погледнах:-/

Още една рамка от мен днес.
Цялата седмицаще съм си в къщи, защото Нели още е болничка.

http://nelipetrova.multiply.com/photos/hi-res/3/39?xurl=%2Fphoto … %2Fphoto%2F3%2F39

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 16:24 от Трилиън

# 122
момичета,не съм писала 1 ден ,а вече темата е до полувината.Много сте дейни.
аз да се отчета

# 123
  • София
Трилиън, ani69 браво! Много ми харесват и двете колажчета!  Hug Точно по такъв тип си падам най-много!

# 124
ето ме отново

# 125
  • София-там нейде в западната част
лулуто , трилиън да не сваляте от този сайт  http://squidfingers.com/patterns/ страхотни неща има в него ... вчера свалях до припадък и накрая  Crossing Arms  имам една идея но ще я пробвам довечера от вкъщи и ако бачка ще споделя

# 126
She Devil, fun lovin, ani69, луси, Трилиън,Ilenia, Mimms
 /дано не пропускам някого/
Много ви се радвам на таланта и ведрото настроение, с което ме зареждате. Аз утре предавам дипломната си работа и ме очаквайте с нови рамки.

Биляна, със закъснение и с огромно извинение/за което/ ти честитя рожденния ден.

Бъди това, което си!!!! Желая ти успех !!!!

# 127
  • Русе
Fun lovin барбарончетата са от един сайт с килимчета и плюшени играчки кйто някой беше пуснал тук във форума за съжаление го нямам запазен , но мога да ти пратя барбарончетата те са няколко
ani69 надявам се че ти работи пералнята Joy Joy Joy

# 128
Изглежда не само аз съм прецакана Mr. Green
Трилиън, страхотн рамка  bouquet

ето последната моя:

# 129
ооооооооооооо, момичета аз днес бях на работа, т.е. работих с друга програма и не съм ви следила Mr. Green
толкова красиви неща, толкова ми харесват Hug
особено съм впечатлена от Трилиън, рамката е великолепна. направена е с много вкус  Grinning

ще се опитам да upgrade-на темата от 1ва страница с новите сайтове, които сте пуснали

# 130
не мога да редактирам, нищо, ще ги добавя в следващата тема Wink

# 131
 за въпросните проблемни patterns с малка големина ... пускам след малко отговора

# 132
така ето и двете решения, както се вижда се получават по различни начини ... възможно е да има и още варианти все пак е  ФШ  Mr. Green
1-ви вариант

тук може да се направи и четка черното отгоре са четки ... сейват се
2-ри вариант

отваря се прозорец има и настройки различни на кой както му допада и се генерира .... сейва се
това от мен

# 133
Това правих до сега.  Simple Smile

Специлни благодарности на sage.   bouquet

# 134
desytka пробвах и двата варианта още като видях размерите, но се получава добре с по- еднородни шарки. Там където шарките са по- едри не ги напасва и се получава текстура от отрязани квадратчета newsm78

Общи условия

Активация на акаунт