шоп-ФотоШоп 15

• 18 698
  • 378
  •   1
Отговори
# 165
  • Разпиляна във въображението
Благодаря на Малена и Luluto за отговорите. Ще използвам адресите. Blush

# 166
ееееее, тогава се извинявам тогава , но асоциацията ми беше на 100%, затова си позволих да коментирам

Shocked Ти пък Rolling Eyes Чак пък да се извиняваш Joy  bouquet Асоцияцията ти е правилна, защото вчера се вдъхнових от там, за да ги направя. Даже изрязах няколко елемента, но ми стана досадно и се получиха малкиSad

# 167
Изнамерих една хубава четка и май някой скоро беше питал за такива елементи
http://www.deviantart.com/deviation/43030089/  и  http://www.deviantart.com/deviation/44615636/

# 168
  • Magrathea
Добро утро на всички( то обяд станало вече ooooh!)
Miriel, за бялото около снимката имаше action, обаче същия ефект става и като си направиш сама бяла рамка под снимката и й дадеш blending options
мимозата, не ги свалям- не съм се изразила правилно, записввам ги в размера, в който са достъпни с водния знак.
luluto, страхотна е.

# 169
  • Русе
Luluto благодаря понеже не виждам целия екран нещо ми е разширен и не съм го видяла това zip

# 170
пътуването ми се отлага за следващата седмица, така че си направих вариацийки на последната рамка, май са по-сполучливи:

hahahaнай-после и аз да успея да публикувам малки снимки с линк към сайта - то било фасулска работа, ама кой да се светне....

# 171
  • София
Като стана въпрос за четки...
Аз свалям, свалям четки... направо  до задръстване и те накрая се оказват едни дребошлъци - с лупа да ги гледаш Close Много ме хваща яд в такива случаи.
От тук първите са наистина големи, хубави четки  - е, това са четки...
Изнамерих една хубава четка и май някой скоро беше питал за такива елементи
http://www.deviantart.com/deviation/43030089/  и  http://www.deviantart.com/deviation/44615636/

Използвам случая да благодаря на всички, които отговориха вчера на "анкетата" ми. За сведение моята папка ( с елементи, скрапове, фонове, четки и работни файлове) е 17GB Mr. Green

# 172
аз даже не мога да разгледам всичко, като пунете 16та тема, някой да ме информира на лични, моля! Cry

# 173
Аз свалям, свалям четки... направо  до задръстване и те накрая се оказват едни дребошлъци - с лупа да ги гледаш Close Много ме хваща яд в такива случаи.

И за това си има лек Mr. Green Правиш си четката в нужния размер, тя разбира се се пикселизира и размива по краищата, обаче ти даваш шарп, като първите два плъзгача са ти на мах, а последният на 0. После засилваш контраста и са готови Grinning Само че е желателно след постигането на задоволителен резултат да си направиш нова четка от полученото, за да не повтаряш процедурата непрекъснато.

fun lovin, много хубави рамки! от къде го измъкна това влакче?

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 12:11 от luluto

# 174
  • София

И за това си има лек Mr. Green Правиш си четката в нужния размер, тя разбира се се пикселизира и размива по краищата, обаче ти даваш шарп, като първите два плъзгача са ти на мах, а последният на 0. После засилваш контраста и са готови Grinning Само че е желателно след постигането на задоволителен резултат да си направиш нова четка от полученото, за да не повтаряш процедурата непрекъснато.

Lulu, това е страхотен хак -  направо си гений на фотошопската мисъл и труд! Hug

# 175
  • София
пътуването ми се отлага за следващата седмица, така че си направих вариацийки на последната рамка, май са по-сполучливи:

hahahaнай-после и аз да успея да публикувам малки снимки с линк към сайта - то било фасулска работа, ама кой да се светне....

И двете много ми харесват! Много са сладурски!

Да наистина, би ли споделила ? Rolling Eyes

Е направо си гений! Признавам те! Точно на едни такива  дребни  четки се ядосвах онзи ден, че много ми харесват, пък много размазани стават...  Hug  bouquet

# 176
Ето нещо много изсмукано, 2 дена го въртях суках, ядосах се много на мен си и на липсата ми на въображение... Моля, не се смейте много.

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 16:40 от yanich

# 177

Да наистина, би ли споделила ? Rolling Eyes

благодаря ви!
да, разбира се - от прословутото сайтче на SheDevil с килимчетата... Grinning
направо златна мина   Laughing

# 178
здравейте момичета

ето нещо не в мой стил

fun lovin -много,ама много ми харесват рамките
yanich-нищо не виждам newsm78
luluto-къде се намира този шарп-за sharpen ли става дума и  ако /да/за кой по точно,че аз нямам плъзгачи в моята версия на ФШ newsm78 newsm78
emi_jamie-както винаги много нежност се носи от рамките ти

# 179
Като гледам вашите рамки, направо ме е срам да пусна моята, но ако можете да ми дадете съвети Embarassed

http://images13.snimka.bg/002084759.jpg

Общи условия

Активация на акаунт