Знаете ли кого видях - 43 тема

• 122 909
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Звънче, на сцената със Стенли жена му ли е? Аз мисля, че това е дъщеря им

# 121
  • пустинята Гоби
Свястна жена с мъж Милен Велчев ми звучи доста фантасмагорично, но добре, нека да е свястна.

# 122
  • софия
Звънче, на сцената със Стенли жена му ли е? Аз мисля, че това е дъщеря им
На снимката е Никол (дъщеря му), не съм написала, че е Локо.
Не съм стaлкър и не снимам хората без да сме се разбрали.

# 123
  • При децата ми
Георги Господинов до Орлов мост. Опротивя ми този човек.

Защо Ви е опротивял?

# 124
  • на последния етаж
Явор Бахаров по ул. Иван Асен II.

# 125
Георги Господинов до Орлов мост. Опротивя ми този човек.

Защо Ви е опротивял?
И аз попитах. Нещо е направил на улицата, когато са го видяли или има друга причина?

Звънче, защо се впрягаш? Под снимката с дъщеря му си написала как изглежда жена му. Затова така съм разбрала, явно в мен е грешката

# 126
  • софия
Деф, нищо общо с измисленото от теб.
Има разминаване между (говорене за) ценности и поведение в личен аспект. Да го кажем така. Поне при мен. За Лита не знам.

# 127
Съпругата на Милен Велчев е рядко свестна и умна.

голям майтап. работила съм с нея известно време, та имам преки наблюдения. макар че така и не видях от нея да свърши нещо реално, та може и да е много умна, но да се прикрива.

# 128
  • София
Съпругата на Милен Велчев е рядко свестна и умна.

голям майтап. работила съм с нея известно време, та имам преки наблюдения. макар че така и не видях от нея да свърши нещо реално, та може и да е много умна, но да се прикрива.
Нямам лично запознанство с нея, само виртуално в социална медия, даже не бих я различила, ако я срещна на улицата. По случайност, по няколко различни повода, когато на направени от мен забележки, свързани с изложени от мен факти, аз бивам атакувана на лична основа (но не се коригира това, за което съм направила забележка), тя ме защитава, културно и обосновано. Мен, която за нея съм абсолютно непознат човек. Досега само един друг човек го е правил, по съвпадение, и той силно недолюбван от "обществото".  Понеже живеем в България, съм свикнала да бъда нападана и редките прояви на принципно поведение и спазване на ценности ме изненадват. И ги запомням.

# 129
  • пустинята Гоби
Изложеното от теб не показва колко е свястна и умна, а че госпожата има свободно време и може да се изразява добре и да си защитава позицията си. Което е нормално, предвид парите пръснати за образованието ѝ. Останалото няма как да го знаеш.

# 130
  • София
Няколкостотин други високо-образовани не счетоха за нужно да го направят.  Да виждаш и да реагираш на това, което става около теб, не е въпрос на свободно време. А на желание да не гледаш целенасочено в другата посока.

# 131
  • на последния етаж
Владо Пенев по ул. Гурко.

# 132
  • София
Стефка Костадинова на автомивката на Петрол( до КАТ).

# 133
Калин Врачански на ул. Солунска с дама под ръка.

# 134
Иво Карамански на ул.Шишман. Първоначално мислех, че е ученик от съседно училище

Общи условия

Активация на акаунт