Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 111 375
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 3 060
Докато клюцам из телефона Добрето си намери рецептата Simple Smile Сега ще чакам твои снимки, Добри Simple Smile

Марулетка, браво на момчето ти! Все така и занапред! Радвам се заедно с теб!
До къде стигнахте с кухнята, избрахте ли ламинат?

Аз казах ли, че от новата ни дограма вее?
Че купих нови смарт термоглави за радиаторите на парното, които разпознават отворен прозорец и го спират, докато проветряваш?

А казах ли, че не отидохме на концерта на Лепа Брена...

А казах ли...? К`во? А?
Огладнях. Това няма как да забравя. Отправям се към хладилника.

# 3 061
  • тук и там
Аз пък морковен кекс направих, който стана с вкус на тиквеник.Rolling Eyes. По рецепта от нета, на Бон Апети мисля, ама сложих повече моркови, и по-малко брашно и кафява захар вместо бяла, та не знам  такъв влажен ли трябваше да стане, или аз огелпих нещо като смених пропорциите..Слагат се и орехи, и канела-вкусен стана, ама точно на тиквеник докарва .Да казвам ли че имам две  истински тикви у нас, дето чакат  да бъдат напревени на нещо..Та докато има кекс от моркови, тиквеник няма да правя..Grinning

Имам дертове с каката. Не знам как ще изкараме този пубертет(аз -моят и тя нейният), без тотално да се  изпокараме и отчуждим . .

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 15:26 от Кайсия

# 3 062
  • София
Кайсия, хубавото е, че родителите вече сме изкарали един пубертет и повечето сме оцелели, както и жертвите -нашите родители.
Просто се налага да се върнем назад и да си спомним колко ужасни сме били 🤣.

# 3 063
Ооо, Тет, защо не отидохте на концерта? Жалко, останах с впечатление, че много му се радваше и го чакаше. Надявам се, че всичко е наред при вас.

Аз днес съм особено доволна, че работа от къщи и не се налагаше да излизам рано-рано в студа. Иначе и тази работа си има своите недостатъци. Мисте, доста твои колежки бачкат ХО.

Сетих се, че пролетта донесох чайове от Станбул. Викам си времето е идеално за чай. Имам два вида, помня, че единия е енергизиращ, другият - успокояващ, за лесно заспиване. Обаче не помня кой кой е. Да видим сега ще заспя ли или ще се изпълня с енергия Joy Кухнята замириса много хубаво. Ама то розички, цветчета, чудеса.
Скрит текст:

# 3 064
  • София
Бърди, това като закуска на веган изглежда.

# 3 065
  • Пловдив
То и от къщи пак е бач,а и с мрънкащи и изискващи "съквартиранти". Аз искам да не бачкам.
е, туй ясно...ма реших да не съм толкУ директна Wink

# 3 066
Тете, аз и за теб бях на концерта, мога да ти пратя някое клипче, да оплакнеш душицата, а с тая дограма дано скоро се разреши проблема и спре да ви вее.
Иначе вчера се прибирах през петрохан и бях под напрежение, слава богу без произшествия, ноо който си вее метлата нагоре надолу уикенда, все някак трябва да се прибере дома. За разкош нямаме ток на тръстиката и днес го писах снежен. Качвам една снимка от нощна София и се надявам всички да сте здравички и добре в тия поледици 🤗

# 3 067
Хаха, Ре, закусна на веган Simple Smile
На мен ми прилича на цветя и листа за украса Joy

# 3 068
  • Пловдив
Бърди, ма аз хич не я ща таз работа Wink Сериозно се замислям...

# 3 069
Ееее, Тет, що пропуснахте Лепа? Аз много исках, но не намерих съмишленици.И по-добре,че трябваше да оставам да гостувам в София.
   Избрахме ламинат, стените са боядисани, една от стените зад камината е аранжирана с камъни, другата утре. Горен ред шкафове поръчани , чакаме ги.
   Вчера трябваше да слагат ламината ММи зетя, ама нямахме ток заради снега.Отлага се за др събота/неделя.
   АЗАЛИЯ, моля за клипче! Направо завидях за концерта, за Петрохан и пътуването - не! Хубаво е,че си се прибрала без сложнотии.

# 3 070
Ааа, Мисте, разбрах. Ако имаш възможност, действай и пробвай.
Видимо не ти е ОК от доста време и може би една промяна ще е за добро Hug

Ох, ритнете ме, че моята тръстика чака Fearful

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 15:53 от Birdflower

# 3 071
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
АКК или английски коледен кекс съм правила само по рецептата на Джема. невероятна е. няма пера от жаби, няма мляко от лалугер...

https://www.bg-mamma.com/?topic=750768

https://djemmasvetlana.blogspot.com/search?q=%D0%B0%D0%BD%D0%B3% … D0%B5%D0%BA%D1%81

Simple Smile ако четеш случайно, пак благодаря!

# 3 072
Понеделника започна ударно. Рано сутринта си напипах ясна твърда бучка. Едвам изчаках да отвори кабинета на гинеколога ми, за да запазя час. Те пък ме взеха веднага. Оказа се безобидна история, но докато стане ясно няколко часа бях в ада, благоверният и той. Ще се върна да ви прегледам сега.

# 3 073
Мьос , на второто ти изречение ме заля гореща вода!  Радвам се ,че  е безобидно!

# 3 074
  • София
Добре, родът ще си го изпия с кола и кафе. МН да си го прави. Отказах се.

Общи условия

Активация на акаунт