Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 350
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 1 395
Като ви чета за Маги започвам да се радвам, че ММ беше купил две неща за по 1,99 и не успях да се включа. Първо ме хвана яд, но сега се успокоявам. 😆

# 1 396
Имах съобщение по Вайбър за пратка от Транспрес, а не чакам нищо. Днес проверявам по номера, пратката е доставена на Летище София .... Кой, от къде и как е ползвал моя номер и как са доставили с грешен номер, нямам идея.

В Маги още не съм се включила, но май няма й да се пробвам, то с всяка игра на Nestle проблеми.

# 1 397
Имах съобщение по Вайбър за пратка от Транспрес, а не чакам нищо. Днес проверявам по номера, пратката е доставена на Летище София .... Кой, от къде и как е ползвал моя номер и как са доставили с грешен номер, нямам идея.

В Маги още не съм се включила, но май няма й да се пробвам, то с всяка игра на Nestle проблеми.

На Летище София е офиса на Транспрес.

# 1 398
Макдоналдс много щедри тая седмица, но щеше да е хубаво да има и дръжка. Grinning Ще я снимам като я взема.

# 1 399
Появиха ли се ръкохватките и чорапите от КК?
Коледните чорапи и чантата с престилка дойдоха, но ръкохватки нямам още, а те ми трябват реално.

# 1 400
Йоана, мерси за споделянето. И аз влязох сега в приложението. И аз съм с чаша.

# 1 401
  • плевен
Транспрес се занимаваха доскоро само с палетни пратки. Нямам идея защо решиха да се пробват и в разноса на дреболии като нашите награди. Европът са умряла фирма. Може да са сключили договор да работят под една шапка.

Чакам си аз некви наградки. Нямам идея с кого, обаче.
Ариел с кого?
Престиж?
КК чорапки?
  Ариел с Еконт

# 1 402
По колко точки имахте в МД?
Аз тази игра не мога да я играя, миналата година беше моята, а тази, не.
Май зависи и от телефона, и от нета.

# 1 403
  • При децата ми
Преди време писах, че имам имейл от тази игра:

Вие спечелихте от играта на Омни-Биотик Хетокс Лайт! Честито!
Здравейте!

Вашият имейл беше избран за печеливш в играта на Омни-Биотик Хетокс Лайт! Честито!
Според регламента на играта с анкета, вие печелите една кутия Омни-Биотик Хетокс Лайт, моля свържете се с нас на лично съобщение в нашата Фейсбук страница - https://www.facebook.com/OmniBioticBulgaria.

Сърдечен поздрав от екипа на Омни-Биотик България!

Няколко дни подред се каня да им пиша, че до момента нищо не съм получила. Ни вест, ни кост! Свързах се веднага с тях на лично съобщение и до там. Имейла е от 12.10.2023г.

Днес им писах, но за мен това е некоректно.
Не би следвало да си правят оглушки.

# 1 404
  • Бургас
 Игра с покупка на продукти Нивеа https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/xmas2023

# 1 405
  • Бургас
От форумната кога ли ще публикуват печелившите за парфюмите 🤔
Очаквам с нетърпение коледните късметчета!
Свикнах всеки ден да цъкам на Милката и сега ми липсва 😂

# 1 406
Имам нужда от помощ - изнервих се от търсене и не открих.
Мама спечели пералня от игра в Кауфланд с покупка на Ариел, тогава се плащаше и данък за наградата. Влязох и в профила в НАП и не откривам къде да видя този данък, а не помня коя година е било.
Съответно пералнята се развали и на нея има лепенка за гаранция 5 години и +5 ако се регистрира, но с нея нямаше кьорав документ.
Искам да открия имам ли право, нямам ли, къде да звъня, за да ми кажат - егати сагата Simple Smile

# 1 407
Щом е плащала данък, значи е подала данъчна декларация. Ако е подавана онлайн ще бъде в профила й в НАП, влизане с ПИК на НАП.

# 1 408
Sandberg ще имат коледен календар:
https://sandberg.bg/bg/users/account_calendar/winter_2023

evhen, около 2100 т.

# 1 409
  • при късмета
Имам нужда от помощ - изнервих се от търсене и не открих.
Мама спечели пералня от игра в Кауфланд с покупка на Ариел, тогава се плащаше и данък за наградата. Влязох и в профила в НАП и не откривам къде да видя този данък, а не помня коя година е било.
Съответно пералнята се развали и на нея има лепенка за гаранция 5 години и +5 ако се регистрира, но с нея нямаше кьорав документ.
Искам да открия имам ли право, нямам ли, къде да звъня, за да ми кажат - егати сагата Simple Smile
Ако питаш имаш ли право на допълнителна гаранция, инфото от НАП няма да ти помогне. Регистрира се при покупката, в сайта на марката за допълнителна гаранция. Ако не сте го направили тогава, значи няма, а фабричната е изтекла, защото сами си плащахме данъците до 2019г.. За това не можеш да намериш формуляр, марките ги пускат допълнително, когато и ако решат да направят такава кампания.  За регистрацията не ти трябва друго, освен гаранционната карта. С наградите идват празни карти, но фабричните номера си ги има на самия уред, те също се регистрират, а за дата се ползва протокол или товарителница.

Общи условия

Активация на акаунт