Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 349
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 1 410
Благодаря Ви, значи и е минала гаранцията, дори да е била 5 години. Предишната версия на НАП ми беше лесна за ориентиране, виждах си мойте награди, а в сегашната дори на мен не ги открих.
За тази пералня знам, че мама и внася данъка 70-80 лева, но май на гише, не он-лайн.
Ще стискам палци за сегашната игра, че си е разход тази тъпня Simple Smile

# 1 411
  • при късмета
Не, фабричната гаранция е 2, а не 5 години. Ще стане 5, ако се регистрира, имало е такава опция тогава. А това което е +5 предполагам, че е само за мотора на пералнята. Но само за него. На моята пише 10, но много внимателно ми обясниха в магазина за какво е. Ние големи електроуреди обикновено купуваме от Технополис, защото предлагат допълнителна гаранция във вид на застраховка. Тогава и застрахователя ми обясни какво значи тези години +
Взех от Зора преди време готварска печка и те бяха плеснали табели за 5, а не 2 години гаранция, ама така ги бяха описали, че все едно е автоматично и нищо не ти обясняват. Добре, че звъннах в марката да им обясня каква антиреклама им правят, защото не бяха обявили дори къде да регистрираш уреда. Регистрираха ми хората допълнителната гаранция, ама щях да изгоря, ако нямах предишен опит. Беше за хладилник и пак в Технополис ми обясниха какво да направя. В другите вериги хем нищо не обясняват, хем не предлагат застраховки, хем ако има кампания на марка не са ориентирани, че да ориентират клиента.
За допълнителна гаранция съм се възползвала и за хладилника и за телевизор

# 1 412
  • София
Йоана, мерси за споделянето. И аз влязох сега в приложението. И аз съм с чаша.
Скрит текст:
Ехх.. умирам си от яд, хем следя темата и никъде не видях да е споделена играта, чашката е страхотна, със здраве да си я ползваш.. аз обожавам чаши и си колекционирам.. жалко. Честито!

От квартално магазинче, се сдобих с чаша и чиния на КК, хубави са и веднага влезнаха в употреба.

Да помрънкам малко в темата, че казват, че винаги действа и после му потръгва на човек...

# 1 413
Понеже не се сдържах и писах на Талодерма да видя какво се случва, хората казаха че ще уточняваме предвид че вече съм дала данни за доставка
....

# 1 414
По повод Талодерма и аз получих същия отговор,след като 3 дни ги чакам.При предоставени данни недоумявам какво има да уточняваме Simple Smile

# 1 415
Във Фейсбук

# 1 416
Всички играем в приложението на КК (за ваучера на озон )посред нощ ,до 6 часа бяха паднали и двата ваучера
На пингуи за ваучерите звъняха ,а за шоколадите киндер.?????
Сега чакам фереро …..

# 1 417
Йоана, мерси за споделянето. И аз влязох сега в приложението. И аз съм с чаша.
Скрит текст:
Ехх.. умирам си от яд, хем следя темата и никъде не видях да е споделена играта, чашката е страхотна, със здраве да си я ползваш.. аз обожавам чаши и си колекционирам.. жалко. Честито!

Играта е активна все още: https://mcdonalds.bg/igraj-chicken-challenge/

# 1 418
  • Под Слънцето
Забърсах последният фрайер в Роден край. Младежът Цветков не ме осведоми коя им е куриерската фирма. Не знаел. Пращам снимка на кб и си лягам, че 3-ти ден ме тресе простудата. А бе само малко да ръсне сняг по Варна, и съм се тръшнала.

# 1 419
  • София
Значи на Озон ваучерите за деня са паднали? Да помрънкам, че нищо не печеля Sad

# 1 420
Значи и от Роден край да не се надявам на еър фраер, дано в Куинс имам повече късмет.
За инфо (не знам дали всички сме в групата за размяна) имам нов фотоапарат за моментни снимки Fujifilm Instax mini40+ 20 ленти за него, така и не влезе в употреба (от 20 снимки на Дребо само 2-3 стават и ползвам телефона) Ако някой иска да пише Simple Smile

# 1 421
  • София
Носят четките за руж от ДМ.

# 1 422
  • In The Middle Of Nowhere

Вашата на домашен адрес ли я получихте? Че аз май дадох офис на спиди и не знам дали работят с тях.

# 1 423
За играта на Нутела - въведох си данните /телефон и имейл/ и качих снимка на касовата бележка. Кликнах на бутона за регистрация, и не можах да разбера дали ми е приело регистрацията, екранът ме върна на основното меню, нямаше никакво съобщение. Нямам имейл /ако такъв следва да получа, за регистрираната бележка/. Ако някой има опит, да сподели, така ли се случва и приета ли ми е регистрацията?

# 1 424
  • София

Вашата на домашен адрес ли я получихте? Че аз май дадох офис на спиди и не знам дали работят с тях.
Да, на домашен адрес с курер на Интерлогистика.

Общи условия

Активация на акаунт