Пазаруване от LC Waikiki - тема 9

• 60 986
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Благодаря за отговорите! Отидох в удобния за паркиране офис. Нямаше проблем да върна пратката. Интересно, че ме попитаха за ЕГН. За какво може да им трябва? Или са видели, че профилът е на младо момиче (дъщеря ми), а връщащата е възрастна и са се заинтригували. Joy

Забравих да дам отзиви. Simple Smile

Това палтенце  се оказа от плат като на евтина китайска плюшена играчка. И доста лъщи. https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B … 0/5833220/2488947   

А тази риза/яке беше толкова зле ушита, че всички заоблени шевове по краищата стърчаха във всички посоки. Simple Smile
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B … 5/5866349/2571083

Само едно бебешко панталонче за 4 лв оставихме, но то вече е изчерпано.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 18:54 от Таня67

# 631
  • София
Благодаря, момичета! Писах им вече. Да видим кога ще реагират. Затова бях спряла да поръчвам и трудно ще ме спечелят отново.

# 632
И на мен бавно ми върнаха парите! Много неприятно!
Искат ЕГН, защото е международна пратка

# 633
Здравейте!
Мога ли да върна част от пратката, ако при Еконт не излиза, че има направена заявка за връщане?
Направих заявка за връщане в понеделник, като очаквах да дойдат още същия ден да я вземат от адреса, обикновено така ставаше... Но след като не дойдоха, вчера сама занесах пратката до офис и от там ми казаха, че нямам заявка за връщане.
Като се прибрах отмених направената заявка в профила ми и създадох нова. Днес отново ще ходя до офис да опитам да я върна, но се опасявам, че може да възникне същия казус.
Иначе от профила си виждам създадени номер на заявка и номер за проследяване. Дали ще стане, ако кажа този номер за проследяване?

# 634
  • София
Здравейте!
Мога ли да върна част от пратката, ако при Еконт не излиза, че има направена заявка за връщане?
Направих заявка за връщане в понеделник, като очаквах да дойдат още същия ден да я вземат от адреса, обикновено така ставаше... Но след като не дойдоха, вчера сама занесах пратката до офис и от там ми казаха, че нямам заявка за връщане.
Като се прибрах отмених направената заявка в профила ми и създадох нова. Днес отново ще ходя до офис да опитам да я върна, но се опасявам, че може да възникне същия казус.
Иначе от профила си виждам създадени номер на заявка и номер за проследяване. Дали ще стане, ако кажа този номер за проследяване?

Дайте номера за проследяване, аз дадох него и нямаше проблем. При мен започваше с 4000.... Ако пак има проблем, звъннете на тел на Waikiki, имаше 1-2 страници по-напред.

# 635
За протокола, връщам дрехите защото едната е скъсана, а другата блуза отново е срязана с макетен нож! За втори път ми се случва това! Много са зле.

# 636
  • София
Споделям отговора за възстановяване на суми.
"Сумата Ви е наредена още на 23,01 от нас, като възстановяването отнема до 3,4 работни дни."
Все още не са постъпили по сметката ми. Явно броим работни дни. Ще изчакам още няколко дни, но не ми е ясно как в днешно време отнема толкова време.

# 637
При последните ми връщания ми върнаха парите след 1 месец. Много са бавни в това отношение.

# 638
Заявих връщане, но отново ми начислява такса 6 лева за връщането. В офис получих, в офис смятам да занеса , явно в сайта в профила ми адресът на нашия офис го считат за домашен адрес Не ми се разговаря и разправя с тези Уайкики. Навремето имаше проблем с въвеждането на адрес при финализиране на поръчките Оттогава не поръчвам и не връщам, ако все пак поръчам нещо. Не се оправя това с адреса и това е. Офисният адрес го взимат за домашен. Ще им пиша.

# 639
Заявих връщане, но отново ми начислява такса 6 лева за връщането. В офис получих, в офис смятам да занеса , явно в сайта в профила ми адресът на нашия офис го считат за домашен адрес Не ми се разговаря и разправя с тези Уайкики. Навремето имаше проблем с въвеждането на адрес при финализиране на поръчките Оттогава не поръчвам и не връщам, ако все пак поръчам нещо. Не се оправя това с адреса и това е. Офисният адрес го взимат за домашен. Ще им пиша.
Успех желая!
Минах през това. Писах на сайта, със системата се оправдаха и не ми възстановиха парите за връщане.

# 640
  • София

Специално за таксата връщане и аз се вбесих и им писах, защото пратката ми е получена в офис на Еконт, който се намира в моя блок. Но ми отговориха, че при поръчка се избира офис на Еконт от падащото меню, а да не пиша моя адрес. Не ми стана много ясно, защото общо взето веднъж съм нагласила опциите и те си ми излизат автоматично. Но ми отказаха безплатно връщане.
Ще има да чакат много за поръчки. Приключих с тях.

# 641
Писах, спорих, но зная, че няма да стане, затова и последния имейл не им го прочетох - да не се ядосвам , явно си е бъг и не искат да си признаят.Ще ми удържат парите, наясно съм, това ще е за трети път.  Смятам с профил и с тел.на мъжа ми да се регистрирам и да видим там какъв адрес ще приемат за офисен.

# 642
  • София
Опитайте с Еконтомат, ако имате наблизо.
Давам някакъв измислен адрес, но всеки път ме кара да го пиша, не зная при вас дали е така.

# 643
  • София
Момичета, правя поръчка на дрехи за детето  и ми изписва "Въведете кода на кампанията".
За какъв код става въпрос, бихте ли ми казали? Търсих, но не открих..
Благодаря предварително Simple Smile

# 644
От 5-ти имам пусната поръчка. Опакована е от не знам колко време, но все още не са я изпратили. При някоя от вас да се е случвало?

Общи условия

Активация на акаунт