Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да върна продукт, закупен от LCWaikiiki?
Какви са условията за връщане на продукти в LC Waikiki?
Как мога да върна продукт до офис на Еконт, ако сайтът не ми позволява да заявя връщане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да върна продукт, закупен от LCWaikiiki?
Продуктите на LCWaikiiki могат да бъдат върнати чрез куриер в рамките на 30 дни от датата на доставка. За да върнете артикул, влезте във вашия клиентски акаунт и попълнете формуляра за връщане. Ако сте избрали Наложен платеж, въведете банковата си сметка за възстановяване на сумата. Връщането може да се направи чрез офис на Еконт или чрез обаждане на куриера до вашия адрес.
-
Какви са условията за връщане на продукти в LC Waikiki?
Когато връщате продукти в LC Waikiki, уверете се, че са правилно опаковани и не могат да бъдат повредени при транспортиране. Всички върнати артикули ще бъдат проверени при доставка в склада на LC Waikiki. Ако артикулите не отговарят на условията за връщане (липсва фактура, артикулите са повредени или износени и т.н.), те могат да откажат връщането и да не обработят възстановяването на сумата за продуктите.
-
Как мога да върна продукт до офис на Еконт, ако сайтът не ми позволява да заявя връщане?
Можете да направите връщане на продукт до офис на Еконт, като създадете заявка за връщане в клиентския си акаунт в LCWaiiki. След като създадете заявката за връщане, куриер ще се свърже с вас в рамките на 48 часа, за да вземе пратката. Ако сайтът не ви позволява да заявите връщане, можете да използвате формуляра за контакт на техния уебсайт или да се свържете с международния им отдел за помощ при уреждане на връщането на продукта.
-
Как мога да върна продукт, ако съм избрал доставка до дома?
-
Как мога да върна продукт, ако съм избрал доставка до офис на Еконт, но предпочитам да го занеса лично до офис на Еконт?