Хубав порцеланов сервиз

• 342
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Обзавеждам второ жилище и е време за посуда. Спряла съм се на порцелан, но не съм категорична, искам да е хубав и функционален. В момента ползвам аркопален сервиз, доволна съм. Но в новото жилище искам промяна. Гледах в Метро, но нищо не избрах. Рових онлайн, но все още не съм поръчала.
Та... от къде препоръчвате закупуване на качествени сервизи за хранене? Чаши, чинии... всичко. Благодаря!

# 1
Аркадия, в коя част на България си?

# 2
Област Благоевград.

# 3
Разгледай тогава тук. Изборът е огромен.
https://pochehli.com/za-kuhnyata/na-masata/servizi-za-hranene?page=3

Има сервизи за хранене и в Айко.

# 4
То това е толкова индивидуално, че не знам как някой може да ти помогне. За мен сервизът не е нещо, което искам да се предава от поколение на поколение и да имам само един. Искам да ми харесва, да е изчистено, да може да комбинирам цветове и ако се счупи нещо да си купя лесно липсващата част. Посудата ми е от Икеа различни серии, които си пасват една към друга, имам и на Nachtmann. И двете се държат добре при ежедневно ползване и миене в съдомиялна. Серията 365 на Икеа са малко по-трошливи 😂 . Ако можете да отделите по-голям бюджет и държите на сервиз, който съдържа много части и всичко е комплект Villeroy & Boch, Hutschenreuter (BHS), Rosehthal. Турски порцелан ма също много качествен на Kutahya

# 5
  • София/Севлиево
Ако пък желаете може да погледнете в някоя от ФБ групите за порцелан -има както ретро и винтидж,така и много съвременни продукти, които се предлагат там.Иначе тези от ИКЕА и аз ги харесвам.В къщи имам стар български порцелан, който ползвам в градината лятото (почти всеки ден ядем навън тогава),един Дуралекс от мама(понеже е от мама го ползвам веднъж в годината, много ми е ценен и не искам да го потроша аз или децата),и също аркопал, който не е комплект,но си закупих неща, които си подхождат от Кауфланд и Метро (плитки,дълбоки и десертни чинии и купички за супа)-те са за ежедневието и се оказаха доста издържливи -едните чинии вече са 20-годишни...

# 6
Благодаря ви!

Нещо такова ми допада;
https://www.emag.bg/serviz-za-hranene-dinova-adolf-34-chasti-por … 631/pd/DN648LMBM/

Дали е ОК като качество?😊

Общи условия

Активация на акаунт