Звездни Компромати - Ноември'23

• 292 254
  • 2 377
  •   1
Отговори
# 2 340
Факт, че е сравнително хилав за моя вкус, но мъжествеността не е винаги само мускули. ...

Категорично. Срещала съм мъже и мъже - след някои съм се обръщала и съм се чудила как  пръска такъв сексапил.
Тия с многото мускули са ми ултра смешни - мислят си, че като са нацепени до ммчилиметър и са най-най в света.
Но Тим ми отива в другата крайност - ултра невинен и миловиден, възприемам го като момченце.
Връзката с Кейли ми е много странна. Двамата са от различни вселени и не мога някак да ги възприема.

# 2 341
  • Sofia
Преди време имаше снимки на Зейнеб със същата или почти същата розова рокля с перушини. Чак ми е странно, че си повтаря тоалетите, а иначе е дала хиляди за украса.

РД е бил лятото.
Малко късно се сетила да споделя снимките 🤔

# 2 342
  • Враца
Дават повторение на Великият Гетсби.
От край време се чудя как са избрали безличната и не особено красива и нежна Кери Мълиган за ролята на Дейзи, в която би трябвало да е влюбено куцо, кьораво и сакато.
Да не говорим колко не си отиват с Лео. Да бяха избрали някоя красива и миловидна актриса, с които Холивуд е препълнен, колко различно щеше да е усещането за филма.

# 2 343
Дават повторение на Великият Гетсби.
От край време се чудя как са избрали безличната и не особено красива и нежна Кери Мълиган за ролята на Дейзи, в която би трябвало да е влюбено куцо, кьораво и сакато.
Да не говорим колко не си отиват с Лео. Да бяха избрали някоя красива и миловидна актриса, с които Холивуд е препълнен, колко различно щеше да е усещането за филма.
Във всички адаптации се придържат към тоя образ на Дейзи Thinking

# 2 344
  • София
На Зейнеп близначките първи ли са й или има преди тях  1 детенце?
Чак се учудвам,че са с толкова нормални БГ имена
Има още едно.
Имената на децата според мен са “вдъхновени” от имената на таткото, бабата и дядото по бащина линия, само с първа буквичка.

Партито е било август така че сигурно е качвала и преди това снимки от него, едва ли е сложила показвана вече рокля.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 14:00 от ~Étoile~

# 2 345
Шаламе ми е много сладък, красив и талантлив. Харесвам го много. Но въпреки годините си, изглежда хлапак. Мъжествен не ми е хич. Ще трябва да минат още доста години, за да видя мъжа в него.

# 2 346
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:
Луси Хейл
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:
Клаудия Шифър
Скрит текст:
Никол Кидман
Скрит текст:
Джейн Сиймур
Скрит текст:
Крис Х.
Скрит текст:

# 2 347
Джейн Сиймур е по-възрастна от Никол Кидмън, обаче в нея има много повече живот, цвят и плътност.
Изглежда фантастично.

# 2 348
Снимките на Кидман са си чисто аниме Grinning

Джейн Сиймур е страхотна. Тя и Хелън Мирън са ми любимки. Толкова жизненост блика от тях!

# 2 349
  • гр.Пловдив
На Зейнеп близначките първи ли са й или има преди тях  1 детенце?
Чак се учудвам,че са с толкова нормални БГ имена
Има още едно.
Имената на децата според мен са “вдъхновени” от имената на таткото, бабата и дядото по бащина линия, само с първа буквичка.

Партито е било август така че сигурно е качвала и преди това снимки от него, едва ли е сложила показвана вече рокля.

Такава рокля сме виждали на Светлето Гущерова на едно кръщене -вътре в църквата е снимката ,много симпатична .
Зейнебката ми хареса,изглежда ми доволна и щастлива от живота с искренна усмивка,за разлика от Никол Буклата например

# 2 350
Никол Кидман толкова слаба ли е или яко е играла ножицата при обработка на снимките?
Роклята на Клаудия Шифър много ми хареса.

# 2 351
Много е слаба Никол Кидмън.

# 2 352
Клаудия е уникална, но тя винаги си е и там възрастта няма значение ❤

Никол Кидман все едно не е тя на тези снимки. Винаги е била стилна и елегантна, дори и като по-млада, сега ли реши да се вдетенява и да се прави на тийнка?

# 2 353
Много е смешна Зейнеб. Очакваното няма много общо с реалното. Виждам я почти всеки ден. И нямам предвид само визията ѝ.

Зара е родила преди 3 седмици.

# 2 354
Кога е било това парти, че таткото е по къси гащи, а Гала с тънки презрамки? Много слънчево изглежда.
Лятото беше.

Общи условия

Активация на акаунт