Звездни Компромати - Ноември'23

• 295 980
  • 2 377
  •   1
Отговори
# 855
Съмнява ме чак да я подигравал Павел, по-скоро я е подкрепил да направи промяната.

За мен това си е било нейн комплекс- от малка или като по-млада.

Защото след като стана известна никога не съм чела или чувала някой да коментира носа й. Какъвто и да беше, не се забелязваше от чара, който имаше.
За мен голяма грешка направи така да го отреже. И нещо със зъбите си направи и стана още по-зле. И да не се харесва, няма избор. Ще трябва да се научи да се харесва.

# 856
Симпатично герданче Joy

# 857
Джорджина. Има ли нещо да ни каже Simple Smile?
Скрит текст:

# 858
Бременна ли е или напълняла?

# 859
Госпожица Дикова защиЩАва приятелката си Вики ОМВто Satisfied
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/16181503

# 860
На мен Джорджина ми се вижда бременна, но да видим Simple Smile

# 861
Ще действат за футболен отбор.

# 862
  • гр.Пловдив
Симпатично герданче Joy

Много е симпатично и е тематично на всичкото отгоре Simple Smile
Лора винаги е гледала френски булдози,даже в момента има такъв,а в миналото Сергей Станишев й е подарил личния си Английски,заради това,че ще става баща ...Готина и много печена е Лора,истински земен човек и професионалист!

# 863
Лора я засичах редовно в ресторант в Бояна , намусена и неприятна беше .

# 864
Отдавна спрях да я харесвам като журналист-  тенденциозна, заядлива и ехидна.

# 865
Силно неприятна ми е Крумова.

# 866
  • гр.Пловдив
Силно неприятна ми е Крумова.

Защо,Денси? Disappointed Relieved

Много е стабилна,дългогодишно,земно присъствие,висок професионализъм с уникално чувство за хумор и бейби фейс излъчване ..За мен е от топ фаворитките на Бг Тв редом с Марина Цекова,Даниела Тренчева и още няколко доказани имена през годините..Ако следите редовно каналите и журналистите по щат ще се убедите,че не са останали много читави и с авторитет имена доказали се през годините ..
Ами извинете,но новобранците Бесте и Митъо по БТВ-за какво говорим и какво сравняваме ?!
Мазните кокони Любенова,Найденова и Пипи? Ами на малкия пръст на Лора не могат да се намажат!
Тъотките и те -и то кои останаха ? Цветана Ризова ....

# 867
Пипи, Любенова са светски журналисти. Не могат дори да се сравняват с Крумова. Ризова доста често влиза със събеседниците си в лични обяснения, когато я захапят:”Ама аз никога… Ама аз винаги…”. Харесвам Мая Костадинова- обрана, обективна и с бърза мисъл. Едно време харесвах и Аделина Радева, когато водеше сутрешния блок на Нова. В последно време българската журналистика се изроди. Все пак гледам Сутрешния блок на БНТ. Чета с удоволствие Кеворкян- всичките му статии и коментари удрят болезнено право в целта.

# 868
Николета бременна казвате. Чудесно. Значи свекърът ще става дядо и баща едновременно ли? Модерни времена.

# 869
Наистина ли Боби Михайлов чака бебе от секретарката си?
Също не харесвам Лора Крумова и маниера й на водене. Тази малка устичка, като почне да цеди думите и настръхвам. 😳

Общи условия

Активация на акаунт