Звездни Компромати - Ноември'23

• 295 980
  • 2 377
  •   1
Отговори
# 915
Верен арабин има ли? Важното е, че я глада като принцеса

# 916
Т.е. чантите. Ясно.

# 917
  • София
Пак е на далавера, за много и чанти няма 😁

# 918
Силно неприятна ми е Крумова.

Защо,Денси? Disappointed Relieved

Много е стабилна,дългогодишно,земно присъствие,висок професионализъм с уникално чувство за хумор и бейби фейс излъчване ..За мен е от топ фаворитките на Бг Тв редом с Марина Цекова,Даниела Тренчева и още няколко доказани имена през годините..Ако следите редовно каналите и журналистите по щат ще се убедите,че не са останали много читави и с авторитет имена доказали се през годините ..
Ами извинете,но новобранците Бесте и Митъо по БТВ-за какво говорим и какво сравняваме ?!
Мазните кокони Любенова,Найденова и Пипи? Ами на малкия пръст на Лора не могат да се намажат!
Тъотките и те -и то кои останаха ? Цветана Ризова ....
Кажи честно?!Крумова и професионализъм .Марина също не блести с нищо.Даниела Тренчева е добра.Но Крумова е тотал щета вече

# 919
Чак харесвали...то освен него и Гарелов друго по телевизията нямаше, а обвързаност и на двамата със структурите е ясна, та толкова с обективната журналистика.
Също лато сега,обвързаноста с различните партии много личи.Преди година само на мисирките им личеше

# 920
Шакира накичила синовете си с вИрсачИ.
Скрит текст:
Емилия пускала албум:
Скрит текст:
Лили Иванова:
Скрит текст:
Петра на юбилея си, извадила плитките от 2000-та година. Grinning
Скрит текст:

# 921
Колко красиви деца има Шакира!

# 922
Риана уж била бременна с трето, не знам дали е вярно, новината и снимката излизат в няколко медии.
Скрит текст:

# 923
  • Варна
Олеле...кога роди Риана?

# 924
  • Glasgow
На Риана днес тук някой поства снимки, беше с дълга изрусена коса 🤔

# 925
Има някаква супер размазана снимка на Хари Стайлс (твърди се 100%, че бил той) от концерт на Ю2 в Сферата, на която е с подстригана коса. Феновете били изпаднали в потресТ. Бил с Тейлър Суифт.
Скрит текст:
Не Суифт, а Тейлър Ръсел - театрална актриса. Последният му параван.

# 926
Леле и Кейт Бекинсейл и Джесика Алба изглеждат феноменално!Как е възможно да имат такава кожа , не само на лицето , но и на тялото.Сякаш не остаряват.Какво им вливат на тея жени?

# 927
Питаше се кога ще ражда Риана, аз отговорих всяка година Права излязох.

# 928
  • Враца
Аз пък залагам, че Риана не е бременна в момента и няма да ражда, поне до края на тази година не.
Тя, като е бременна, има един потресаващ стил, който мога да си обясня само с изветряването на мозъка по време на бременност.
В момента, на скорошни снимки, се облича нормално горе-долу. Следователно няма бебе на хоризонта. Wink

# 929
  • София
Белослава е станала баба,
дъщеря й Божидара Йонова на 25 години днес е родила момиче.

Ивана
Скрит текст:
Глория
Скрит текст:
Ан Хатауей
Скрит текст:
Хедър Локлиър на младини
Скрит текст:
Невена Цонева станала още по-хубава с помощта на ИИ
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 18:34 от lite16

Общи условия