Звездни Компромати - Ноември'23

• 292 273
  • 2 377
  •   1
Отговори
# 2 310
Оливия Колман блондинка. Мисля, че й отива, но нещо не мога да я възприема съвсем.
Скрит текст:

# 2 311
Мария Бакалова е спечелила кастинга за една от главните роли в нов филм за Тръмп - "The Apprentice". Действието ще се развива през 70-80те години и Мария ще е в ролята на Ивана Тръмп.

# 2 312
  • София
Лени Кравиц Blue Heart
Скрит текст:
Джуд Лоу ... снима филм, ама много е космат.
Скрит текст:
Гуинет П. и Дакота .. браво на тях, явно се разбират.
Скрит текст:
Бийбърчо
Скрит текст:
Меган Фокс
Скрит текст:
Хю Грант
Скрит текст:
Тимъти Шаламе
Скрит текст:
Оливия Колман
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
Камила Алвес
Скрит текст:

# 2 313
  • На морето!
Това ли е мъжът на Зейнеб?
Скрит текст:
Празнували са първи РД на близкачките им- Василиа и София. Пял е Миро
Скрит текст:
и
и Есил Дюран
Скрит текст:
и разбира се и Гала е била
Скрит текст:
на това грандиозно парти
Скрит текст:

# 2 314
Като гледам мама е звездата на партито, а не децата. Особено с тази украса и изпълнители.

# 2 315
"Чудесен" първи рожден ден. Сигурна съм, че на бебетата много им е харесало партито

# 2 316
То е ясно, че тези партита са, за да да "блеснат" мамите, частично и татковците. Децата имат нужда единствено от любов!

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 09:34 от Benichka56

# 2 317
Кога е било това парти, че таткото е по къси гащи, а Гала с тънки презрамки? Много слънчево изглежда.

# 2 318
  • На морето!
Вероятно датата на раждане на децата както и самите деца ще си останат скрити за плебеса, достатъчно е, че ни уведомиха за имената им и една година по-късно потвърдиха съществуването им.
Сигурно не е лесно да си разкъсван между желанието хем да се фукаш колко охолен живот водиш, хем да искаш да го скриеш от уроки и лоши очи. Grinning

# 2 319
Джъд Лоу го взимам барабар със всичките му космалаци Heart Eyes Поовехтял е вече, ама бих се прежалила Stuck Out Tongue Winking Eye
Рожденият ден на децата на Зейнеп...панаир на суетата, децата едва ли са разбрали, че имат празник.
Допълвам се - пианото е много прецизно декорирано, то цветя, то пеперуди, ум да ти зайде. Сигурно Миро е свирил на него, няма начин.
Извън иронията - кому е нужно това изхвърляне и парадиране?

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 09:57 от мекичка*

# 2 320
  • Sofia
Удивително е как Тимъти Шаламе може да облече всяка ексцентрична изгъзица и това да не намали в никаква степен тази мъжественост, чар, харизма. Много ми харесва!

# 2 321
Това не е ли Дорбомир Киряков, дизайнерът на Галена?

# 2 322
Удивително е как Тимъти Шаламе може да облече всяка ексцентрична изгъзица и това да не намали в никаква степен тази мъжественост, чар, харизма. Много ми харесва!
Колко сме различни хората (и слава Богу!)
Този тимъти ми прилича на 13 годишен тийн, тепърва развиващ се. В това хилаво тяло не виждам грам мъжественост.

# 2 323
Точно,къде я тази мъжественост при него?Simple SmileМиличко момченце,да.Въпрос на вкус.
Тази Дакота Джонсън има само едно хубаво нещо,и това е баща ѝ. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 324
Тази Дакота Джонсън има само едно хубаво нещо,и това е баща ѝ. Stuck Out Tongue Winking Eye

Да 😀!

Общи условия

Активация на акаунт