Внимавайте! Измамници!

• 112 413
  • 986
  •   5
Отговори
# 180
Не, има хора които са честни и мислят и другите за такива и ги дават парите на ръка и без документ. А и не всеки пише във форума. Това не е критерий. Може и да е вярно, защото случаите на измама от майстори са хиляди. Наскоро гледах Вероника Димитрова от Нова телевизия пак тичаше подир такива майстори, които махаха покривите на къщите и искаха големи суми

# 181
Ония с покривите бяха роми .

# 182
Тоя какъв е? Wink -Тони Бахаров Мюмюнов и фирмата му Цялостни Ремонти ЕООД

И българи и роми крадат и лъжат еднакво, стига да си малко по честен и наивен Аз не ги деля на раси

# 183
Не знам какъв е и не ми е работа.
Аз пари на роми в аванс не давам.

# 184
То винаги ще има измамници! Просто постът е написан така, че звучи точно като злепоставяне! Фирмата е голяма (потърсих в гугъл), този който е искал 5к КЕШ или е човек, който се представя за работник от тях, защото цитираното име е собственик на фирмата, или отново казвам постът сигурно е злепоставяне.
А потребителят,  дето е дал 5к кеш, ме съмнява, защото, извинявайте, но не се дават толкова пари ей така.
*ЛИЧНО МНЕНИЕ!!! спирам с коментарите!

# 185
Те трябва да са по банка толкпва пари.

# 186
И аз спирам, но може и да не е злепоставяне. Недейте да бъдете толкова наивни и невежи. Има страшно наивни и доверчиви хора. Иначе нямаше да ги има и Ало измамницитее

# 187
Те трябва да са по банка толкпва пари.
Грешно го написах, кеш или по банка - но не се дават и не искат от такива компании толкова пари предварително!

За другият господин - аз съм точно обратното на "наивна" по тези теми - ТОЧКА!

# 188
Да, така е, няма други постове във форума, но целта е да не се опарват други хора. Този човек е вероятно и много по-сериозен престъпник!
Друго инфо за човека излезна от по-старите му години, а информацията не е добра: https://blitz.bg/obshtestvo/bashchata-na-izpusnatoto-bebe-ne-sm- … n_news132282.html

# 189
Фирмата е голяма (потърсих в гугъл), този който е искал 5к КЕШ или е човек, който се представя за работник от тях…
Колко па да е голяма:-) регистрирано миналото лято с 20лв капитал ЕООД…

Сега че звучи като очерняне - за човек регистрирал се за да се цопне баш в тая тема и с два поста, единия от които жълт и нямащ общо с темата, ясно.

Че звучи тъпо на братя да дадеш 5к напред - хептен

# 190
Еми тук на братя дават 90 000 лева. Шарани бол. Не всички са предпазливи и с предразсъдъци. Много хора вярват че щом нещо го пише някъде то е вярно

# 191
Имали бол пари, дали са...

Не е до предразсъдаци, а до интелект, за мен.
Не е нормално да хвърлиш ей така 100 бона....

# 192
  • Mediterraneo
Аз и затова никога не съм изпитвала съчувствие към възрастни хора, измамени с колосални суми. Имали- дали, толкова. Как се хвърлят 10-20-50 бона?! Откъде ги имаш, събирани под дюшека?! Изобщо...

# 193
Имат ги събрани от пенсиите, децата им плащат сметките и им пълнят хладилника, съжаляват ги, че са с малки пенсии, а те трупат и хвърлят.

# 194
Срещу уебсайта му https://cyalostniremonti.com/ е подадено оплакване към полиция и внесена жалба в прокуратоурата. Този Тони Мюмюнов ще си плати за стореното. Ще ъпдейтна какво се случва скоро. ДА, наивно е да дадем пари напред, но какво да се прави грешим всички! Ето че доверчивостта ни излезе скъпо с този измамник нагъл.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт