Внимавайте! Измамници!

• 140 663
  • 1 182
  •   2
Отговори
# 1 170
То сигурно лесно се намират номерата на хората, постоянно гледам по новините. Ама като не са ми звъняли и писали до сега се притесних леко.

# 1 171
Ботове са това. Ловуват в сайтовете за пазаруване втора ръка също.

# 1 172
На Линкедин цялата им база данни изтече преди време, така че може и наистина да е оттам. Нашите мобилни оператори също ги бяха хванали, май А1. Просто сте късметлийка това да Ви е първия случай, бъдете внимателна и направо докладвайте и блокирайте.

# 1 173
На няколко пъти ми се появяват известия във Вайбър за някакви чатове, блокирам ги.

# 1 174
Развихрили са се явно ботове из Вайбър

# 1 175
Развихрили са се явно ботове из Вайбър

По вайбър ли ги търсят?🤣
Обаче като нищо някой ще се върже.

# 1 176
Особено с това в началото, първо помислих че ще тръгне да ми се лензи някой. А пък то... с работа искат да ме лъжат Joy

# 1 177
Аз изобщо не ги отразявам нито по WhatsApp,  нито по вайбър. Директно блокирам... последната седмица бяха 4 непознати номера от различни държави.

# 1 178
Особено с това в началото, първо помислих че ще тръгне да ми се лензи някой. А пък то... с работа искат да ме лъжат Joy
И аз така си помислих, докато четях началото😀
Много им е грешна стратегията,  ама "капитаните на кораби"  явно са много заети и сега са наред " работодателите".🙂

# 1 179
Постоянно получавам това съобщение, или подобни, в спама. Измама ли е, или е истинско, много му се чудя защо в спама отива, ако е легитимно.

# 1 180
Аз изобщо не ги отразявам нито по WhatsApp,  нито по вайбър. Директно блокирам... последната седмица бяха 4 непознати номера от различни държави.
Аз също няма да тръгна да си бъбря с тях, това е ясно. Просто се случи да го видя това точно след като и тук някой сподели щуротии от Вайбър. Те по същество са същите.

# 1 181
Постоянно получавам това съобщение, или подобни, в спама. Измама ли е, или е истинско, много му се чудя защо в спама отива, ако е легитимно.

Получавала съм 2-3 пъти предимно ако съм се опитвала да вляза в профила си от чуждо устройство.
На първо място виж дали това е твоето айпи.
Ако не е- изтрий си всички данни на  карти, ако са ти запазени в профила
И си направи двуфакторна автентикация.

# 1 182
За Амазон и аз получавам, хем нямам акаунт там. Но върхът на наглостта беше в Yahoo пощата ми да получавам мейл, че нещо трябва да си актуализирам в Yahoo пощата. И естествено самото Yahoo го вкарало в спам и изтрило линковете, ама те на какво се надяват?

Общи условия

Активация на акаунт